IRC-Galleria

Viime keväänä latasin tänne Galleriaan mun työllä ja tuskalla treenatun berberin kuvan:
Jos mun Coca-Colan litkiminen ei pian lopu johon taidan olla koukussa, koska en voi vastustaa sitä hapokasta (ei kylläkään liian hapokasta) ja omaperäisen ihanan maun omaavaa juomaa, niin ensi kevään takaliston kuva on tälläinen:


Ensi kesän rantakunto on siis valaan luokkaa tätä menoa

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.11.2013 21:05

Kuinka helvetin epätoivoiseen valoon haluu mies saattaa itsensä? Jos oon yli 10 kertaa sanonu etten halua nähdä ja pätevän syyn siihen miksi en, niin silti joka ikiseen viestiin se änkee sen saman kysymyksen "haluutko nähdä" ja perään vielä ne ärsyttävät hymiöt. Taitaa tyyppi olla vähän yksinkertainen ihminen kun ei tajua.
Varoitus: Alla oleva video sisältää henkisesti romuttavaa materiaalia eikä se oikein sovellu ihmisille joilla on vähääkään empatiakykyä, tai no sopiikohan kenellekään... Tää järkytti kyllä ja pahasti.
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151758529018710&quot; width="400" height="300" frameborder="0"></iframe>

Eli kysymys kuuluu: Mikä olisi oikea kohtalo noille tunteettomille ihmissaastoille, jotka pystyivät katsomaan viattoman koiranpennun itkua ja kärsimystä samalla kun sitä satuttivat?
1.Vankilatuomio.
2. Sama kohtalo kuin koiralla, mutta niin että hekin kärsivät yhtä lailla kuin tuo ressukka, luultavasti pelkkä maahanpolkeminen ei riitä. Voisi ottaa myös keskiaikaiset toimet käyttöön ja he olisivat vapaata riistaa ihmisten keskuudessa, ei sääliä koska hekään eivät sitä tunteneet pätkääkään.
3. Lobotomia.
4. Kaikki yllämainittu ja vielä enemmän.

Mä lopetin videon katselun siihen asti kun tuo pentu makasi maassa voimattomana, eli johonkin kahteen minuuttiin asti, ei vaan pystyny katsomaan enempää. Mä itkin hysteerisenä varmaan 5 minuuttia, koska en vaan kykene ymmärtämään millainen sairas mieli voi olla ihmisellä kun pystyy tuolla tavalla tekemään viattomalle ihmisten armoilla olevalle eläimelle? Kyllä ihminen on se pahin peto.

Voin samaistuaKeskiviikko 04.09.2013 13:30

Tahmajalka täs heiTorstai 08.08.2013 23:14

Hemmetti kun en meinaa muistaa, että mun jalassa on hammastahnaa ihan mukava määrä ja onneks mun sohvalla on lakana ettei mun vaalee sohva sotkeennu siihen hammastahnaan, koska oon nyt pari kertaa laskenu jalkani vasten sohvaa ni kivan tahmee meininki täällä. Jos joku tätä lukiessa ihmetteli miksi mulla on hammastahnaa jalassa ja aikoo kommentoida jtn että "hei tyttö, etkö tiedä että hammastahna kuuluu nimensä mukaan kohdistaa hampaisiin eikä jalkaan?" niin laitoin hammastahnaa parantaakseni mustelmat, koska luin sen keinon jostain vinkkipalstalta
Tänään mulle ei kannata tulla mainostamaan "melodista metallia" sisältävää tyhjänpäiväistä paskamusiikkianne jos ette halua tehdä itsestänne idiootteja, koska ette viitsi edes sen vertaa vaivautua ja tarkistaa mun musiikkiyhteisöjä. Tänään mulle ei kannata tulla kirjoittamaan imeliä kommenttejanne joita laitatte täällä varmaan joka toiselle tytölle, varsinkaan te äijät jotka voisitte olla ikänne puolesta mun isäni tai jopa isoveljeni. Siitä tulee mulle huono olo ja tekis mieli vaan oksentaa rumalle naamallenne. Nii vittu
Korjaus: mulle ei kannata ikinä tulla mainostamaan paskabändejänne tai tulla kirjoittamaan tuollaisia kommentteja joista kerroin tässä blogissa, mut tänään erityisesti poltin niistä päreeni.

[Ei aihetta]Perjantai 05.04.2013 01:34

Hirvee himo iski lakritsijäätelöön. Eikä lähelläkää oo auki kauppaa :(

Hei kertokaas paremmin tietävätKeskiviikko 03.04.2013 10:46

kuinka saisin joitakin kuvia näkyville vain sisäänkirjautuneille? On tullut vastaan kuvia joissa on sellainen asetus päällä enkä löydä sellaista mun kuville :D.

Mistä hitosta näitä sikiää?Keskiviikko 20.03.2013 21:29

Taidan oikeesti häipyä täältä Irc-Galleriasta ennenkuin mulle tulee miehiä kohtaan jonkun sortin inhoreaktioita.

20.03.2013 01:33 <spanishalex> XD no onko nyt liian isot?

20.03.2013 06:41 <M_I_A> @spanishalex: mitäs hemmettiä? Tai no ei pitäis kysyä,sieltä saatttaa tulla mitä vaan vastauksena.

20.03.2013 06:42 <M_I_A> @spanishalex: joten jos olet vaan siinä arvostelemassa mun rintavarustusta vai mitä sanotkaan liian isoksi niin voit suosiolla pitää sen turpas kiinni

20.03.2013 08:37 <spanishalex> Always thinking about the same ..... U girl are so ...... Yes yes whatever..... I was talking about your nice lips and hei!!! Now i saw your tits , u shouldnt show them so much , other boys are going to wank :) . Ouuu wait!!!! That's just what you want hahahha XD (joo mä aion muuttaa kuviani vain sen takia että joku saattais niille runkata? Ja se on mun syy pelkästään jos joku runkkaa kuvilleni? Ei ollenkaan miehen? tsiisus)

20.03.2013 08:41 <spanishalex> Hahaha yea this is for that heart and not for those monster boobs , come oon girl..... Control yourself a little bit XD XD

20.03.2013 08:41 <spanishalex> And dont show your tits in every photo.....

20.03.2013 19:18 <M_I_A> @spanishalex: u r sick . Leave me alone.

20.03.2013 19:21 <spanishalex> XD , sick because of girls like you who only show tits , your only weapon

TärkeeKeskiviikko 20.03.2013 08:57

Kohta alkaa huhtikuu, eiks silloin pitäis kevään jo edetä niin että maa alkaa näkymään lumen alta ja on lämpösempää, eli ei enää toppatakkeja tai muita talvella käytettäviä takkeja?:D Silloin on enää kuukausi TOUKOKUUHUN, eli mulle se on jo aikalailla kesää ja elokuu on viimeinen kesäkuukausi. Uuhh ihanaa, odotus palkitaan