IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Päivät 1 & 2.Maanantai 02.01.2012 16:38

Nonii uusvuos tuli ja kahdenkymmenen kuukauden streittaus alkoikin työnmerkeissä la-su yönä.

Eilen lähdin sitten juhlistaan uudenvuoden saapumista yökerho fat ladyyn jossa oli clubi-iltama nimeltä pro punx. Olisin halunnu alkoholittoman oluen, mutta kun niitä ei ravintolassa ollut, päädyin kahviin ja appelsiini-karpalomehuun.

Kofeiinin vaikutus oli välitön vedettyäni kahvin lähinnä shottina suuntasin suoraan tyhjälle tanssilattialle jammaileen. Se on sellaiten homma, että suomessa tarvitaan aina joku joka rikkoo tanssilattian jään ja mää oon mielelläni se kaveri. Olin yllättynyt, ehdin jammailla kaks kappaletta jonka jälkeen muutkin ihmiset lähtivät vyörymään lattialle, yleensä sielä saa tampata puolisen tuntii - kolme varttii yksin.

Noin tunnin jammailun jälkeen alkoi tulla perus fyysinen uupumus, tää on se uupumus joka enteilee sitä että kehossa alkaa käynnistymään prosessi, joka tuottaa maitohapoista uudestaan glukoosia, ja kun tän prosessin saa käynnistettyä jaksaa jammailla tai juosta tai uida tai mitä nyt harrastaakaan, 4-8tuntia putkeen.

Appelsiini-karpalomehun sekaan murskatut lime ja sitruuna rupesivat tässä vaiheessa selvästi ottaan haltuun meikän kroppaa. Menetin itseni täysin hetkeen, jammailin silmät kiinni, ja biitin pudotessa tunsin miten kehoni prosessit käynnistyivät täyteen hönkään, olin kuin höyryveturi, täynnä energiaa joka räjähti tanssilattialla kuin tsernobylnin nelonen.

Tanssilattialla oli ihan vitun jees meininki, ihmisiä kiinnosti harvinaisen vähän ja kaikilla oli helvetin hauskaa. Jammailin koko illan 30+ koulunkäyntiavustajan kanssa, ja tällä lailla meistä tulikin kavereita, käytiin illan päätteeks nappaan lätyt pizzeriasta ja kaveri heitti meikäläisen kotiin, naurua, riemua ja iloa riitti koko matkan ajan, ja vielä kotonakin fiilis olis mitä mahtavin.

Kehuja tuli eräältä miesporukalta, se on jees fiilis kun ittees vanhempi miespuolinen henkilö tulee kätteleen ja sanoo että: "vittu sä vedät hyvin, ollaan kateltu tuola koko illan et jäbä on ihan guru, jatka samaan malliin."

Nyt suihkuun, edessä työpaikan pikkujoulut osa1.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.