IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

eebens viikonloppu : DTiistai 30.10.2012 21:44


Tre2Ibiza 27.10
Tre2Ibiza 27.10
Tre2Ibiza 27.10 "With the right kind of eyes it looks like a heart."
Tre2Ibiza 27.10
Lahti2Ibiza 26.10
Lahti2Ibizat

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2012 21:29

Päässä on tyyntä. Valtameri ilman aaltoja, pienessä tuulenvireessä lentelee voikukan siemenet. Voikukat muuten sulkeutuu yön ajaksi ja avautuvat jälleen aamulla uudestaan, ei kannata siis väkivalloin auttaa niitä auki. Kuten ei myöskään omaa pääkalloaan. Joskin pääkallosta voisi saada tyylikkään viinimaljan. Hmm. Karmea pimeys hiipii varjojen laaksosta syöden kitusiinsa koko katiskan.. siitä näin enteen mainoksessa rapalan. Kertaalleen avattua peltipurkkia ei mahda kiinni saada kuin hitsaamalla, onneksi onnen korviketta voi saada vaikka tislaamalla. Vai pitikö minun kirjoittaa sittenkin, että tiskaamalla? Intiaanishamaanin kupissa liskot, taitaa olla koko heimolla illasta diskot. Hedelmälepakon siivistä saisi oivan pohjan kasviskääryleille, vai onko kyseessä siipikarja? Anyway missähä helevetissä ommun hiusHARJA?

JAWHOL!Torstai 27.09.2012 18:27

:--)Keskiviikko 26.09.2012 20:49

The lunatic is in my head. You raise the blade, you make the change, you re-arrange me 'til I'm sane. You lock the door and throw away the key.

There's someone in my head but it's not me.

Oliskohan se sittenPerjantai 21.09.2012 14:29

MT Eden..

GouluTorstai 13.09.2012 20:07

Jooh elikkäs vikana tehtävänä oli keskiä mikä tahansa aihe, asia, esine tai olio, josta piti kirjoittaa kuusi kappaletta tekstiä. Näiden kuuden kappaleen ydinajatuksina oli:
  • Kuvailu
  • Vertailu
  • Yhdistely
  • Analysointi
  • Sovellus
  • Argumentointi

Jokaista ydinajatusta kohden oli noin kolme minuuttia aikaa kirjoittaa tekstiä, elikkä siis ensimmäisenä piti kuvailla asiaa, sitten vertailla sitä muihin olemassa oleviin asioihin, sen jälkeen tuli yhdistellä asian olemassaoloa mielessä ja etsiä mihin ajatuksiin se kytkeytyy/liittyy ja niin edelleen..


Tässäpä minun tekstini:

Neliulotteinen mielikuvituskuutio

Kuvailu
Neliulotteinen mielikuvituskuutio on tällä hetkellä mielessäni sininen, mutta saattaa esiintyä sinun mielessäsi minkä tahansa valon aallonpituuden värissä, vaikka ultraviolettina. Muodoltaa se on kolmiulotteisessa tilavuusmaailmassa kaksi toistensa sisällä olevaa, toisiinsa yhdistynyttä kolmiulotteista kuutiota. Kuution sisällä saattaa esiintyä, tai olla esiintymättä muita universumeja.

Vertailu
Tässä maailmassa mikään ei vastaa kyseistä kuutiota. Nähdäksesi kuution, sinun on vapautettava mielesi tämän maailman näkyvän geometrian kahleista. Unohda käsityksesi näkyvästä tilasta ja anna mielikuvituksesi luoda usi universumi uusilla fysiikan ja todellisuuden säännöillä.

Yhdistely
Kuutio yhdistyy mielessäni mahdottomuuden mahdollisuuteen. On helppo ajatella kuution neljättä tilaulottuvuutta, kun kyseenalaistaa oman vallitsevan käsityksen ympäröivästä maailmasta, ja miksi et kyseenalaistaisi? Mitä varmaa oikeasti tiedät tästä maailmasta?

Analysointi
Kuutio rakentuisi tähän maailmaan sijoitettuna atomeista, jotka voivat sijaita neljässä eri tilaulottuvuudessa, mutta tarvitseeko meidän sitoa kuution rakenne atomeihin? Mielestäni ei. Kuutio voi koostua ihan mistä tahansa, tai olla koostumatta mistään.

Sovellus
Kuutiota on hyvä soveltaa oman mielikuvituksen ruokkimiseen ja kehittämiseen. Kuutiota miettimällä voidaan irtautua maallisista murheista ja lievittää stressiä. Kuutiolla voi jutella, kertoa murheita, tai vaikka vitsejä, ja oikeanlaisella korvalla voit kuulla vastauksen.

Argumentaatio
Kuutio on ehdottomasti edellisessä kappaleessa esitettyjen seikkojen perusteella hyödyllinen osa ihmisen hyvinvointia, sillä sen olemassaolo perustuu kykyyn ajatella ja luoda ajatuksia itse.

Joo.Perjantai 07.09.2012 01:30

Eka OV kohta grindattu ja fiilis vaan nouseepi :-D

Huomena Kouvolaan tekeen tulet ja lauantaina Seinäjoelle tekeen tulet.. pre-neverland tour iskee!

Meininki liekki!
@ Metsäfestiwal 2012
Ja juu elikkäs seuraava video on kuuneltavissa noin kello 22:50 23:00 joskus NYT. Suosittelen tyyppaamaan!


http://www.youtube.com/watch?v=a2mDQGtf30s&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=a2mDQGtf30s&hd=1


En sitten ota mitään vastuuta mikäli korvien välissä alkaa esiintymään pärinää ja tarvetta tanssimiselle.
Ohjeet:
1. Pimennä huone
2. Sulje kaikki häiriötekijät koneeltasi (meset, chatit, yms)
3. Fullscreen & HD
4. Äänenvoimakkuus ylös
5. Nauti

Ei oo meinaan mun mieltäni puhallettu näin kovaa sitten Roger Watersin The Wallin.

Doodi.Tiistai 28.08.2012 14:57

Elikkäs viimeyönä tämmöstä:

Ja unissa tänä yönä Skynetin nousu valtaan, T-700:set jahtasivat mua. Karkuun pääsin kahta ensimmäistä, kuitenkin piileskellessäni lähes toimintakyvytön T-600 spottasi minut ja lähetti Skynetin verkkoon datan sijainnistani, Skynet dispatchas mun perään kaksi terminaattoria: T-700, sekä uuden T-800 -sarjalaisen. T-700 kaatui kirveen iskulla niskaan, mutta T-800-sarjassa ei ole enää heikkoa kohtaa niskassa, joten ainoa vaihtoehto oli juosta karkuun.

Hypätessäni jättimäisen rakennuskompleksin ylimmän kerroksen kaiteen yli kohti maata ajattelin, että on parempi tappaa ittensä, kuin joutua sen saatanan romukasan paloiteltavaksi. Pudotessani maahan laskeuduin neljällä raajalle, ja samalla hetkellä kun pamahdin maahan, näkökenttääni aukesi HUDi, joka alkoi laskea mahdollisia pudotuksen aiheuttamia vahinkoja, oikean jalkani servo oli vaurioitunut jolloin re-routtasin hermostoradat uudella tapaa pysyäkseni ketteränä.

Tajusin olevani kyborgi.

Ja sitten heräsin voi kun T-800 laskeutui viereeni. Vittu. Jännään kohtaan jäi.

Ja tänä yönä tämmöstä:

Terminaattor unet jatkuivat. En ole varma mihin aikoihin(niitä oli useampia) kyseinen uni sijoittui, mutta oletan sen olleen kyborgiksi muuntumiseni aikoihin.

Koko setuppi alkoi flashbäkistä jossa elin heimoni kanssa yksinkertaista elämää macchu pichua muistuttavassa vuorikylässä.

Vartiotornimme hälyytti meidät huomattuaan mahdollisia vihamiehiä, olin tuolloin vielä lapsi. Ainoa vakaa muistikuvani ovat valtavankokoisen koneen ampumat räjähdykset. Olimme vanhempieni kanssa pakenemassa suojaan maan alle, paniikinomaisesti ryntäävien ihmisten pyrkiessä suojiin ensimmäisenä jouduin erilleen vanhemmistani. Jäin muiden ihmisten tallomaksi ja viimeinen asia mitä näin ennen tajuntani sumenemista oli valtava räjähdys joka lähetti taivaan tuuliin koko maanalaisen suojamme, mukanaan kaikki sinne matkalla olleet ihmiset, mukaanlukien vanhempani.

Havahduin fläshbäkin aiheuttamista kuvista. Olin suureen parkkitaloon rakennetussa kompleksissa. Terminaattoreja oli joka puolella, T-70, T-400, T-500 ja T-600 -sarjan Hunter Killereitä vartioivat ja komensivat ihmisiä. Minua komennettiin jonoon, jonka päässä T-600 sarjalainen loi jokaiselle ihmiselle tunnistustiedot, ja vertasi tunnisteita mahdollisiin valtioiden tietokannoista löytyviin profiileihin. Ihmiset tärisivät pelosta, kun he luovuttivat oman identiteettinsä näille helvetinkoneille. Yht'äkkiä oli minun vuoroni. Kesti noin nanosekunnin tehdä päätös olla antamatta oikeaa identiteettiäni, minä en aikonut viettää loppuelämääni näiden tyrannejen vallan alla. Esittelin itseni nimellä Peter, kerroin historiani, ja miten nuorena vanhempani murhattiin koneiden hyökätessä, enkä näin ollen tiedä itsestäni juurikaan mitään. Selitys meni läpi, ja minuun merkattiin tunnisteviivakoodi.

Peremmälle parkkitaloon saapuessani näin ihmisten istuvan loosseissa, juomassa kuka mitäkin. Omituiselta minusta tuntui se seikka, että ihmisten annettiin rauhassa ruokailla ja juoda, mikäli he pysyivät määrätyillä alueilla. Istuin loossiin, jossa oli kaksi miestä ja vanhempi nainen. Vanhempi nainen paasasi siitä miten hän oli vapaaehtoisesti saapunut autollaan parkkitaloon kuultuaan Skynetin lupauksen olla satuttamatta vapaaehtoisesti saapuvia, saavuttuaan paikalle häneltä kuitenkin vietiin autonsa avaimet, omaisuus, hänet identifioitiin ja pakotettiin jäämään parkkitaloon. Kysyin miehiltä syytä ihmisten kokoamiselle tähän parkkitilaan, toinen miehistä oli kuullut huhun jonka mukaan Skynet etsii sopivaa osaamista ihmisiltä seuraavan generaation terminaattorien kokoamiseen, sopimattomat ihmiset komennettaisiin pakkotyöhön tai laboratoriokokeisiin. Pyysin anteeksi ja poistuin heidän seurasta.

Lähdin kiertämään aluetta, hyvin nopeasti minulle selveni rajat joita minun ei tulisi ylittää. Yrittäessäni palata kohti parkkihallin uloskäyntejä minut pysäytti T-600 -sarjan terminaattori jonka metallinkylmä ote pakotti minut palaamaan kohti aluetta jossa muutkin ihmiset olivat. Päätin nousta parkkihalliin rakennetulle ruohoalueelle, jossa oli lapsiperheitä, miehiä, naisia, lapsia. Kaikki näyttivät yrittävän pitää ajatuksiaan poissa vääjäämättömästi saapuvasta tulevaisuudesta. Olin istahtamassa alas, kun kuulin moottorin starttaavan. Kaksi miestä oli päässeet parkkihalliin asti ja yrittivät karata autolla. Matka päättyi lyhyeen kun paikalle saapunut T-800 -sarjan terminaattori repäisi autosta oven irti, mursi ensimmäisen miehen kallon kädellään ja repäisi toisen ulos autosta niin, että mies repesi irti alaruumiistaan. Shokeeraava näky synnytti minussa kuitenkin ajatuksia, näiden kahden miesten suunnitelman kompastuskivenä oli auto, joka herätti huomion terminaattoreissa. Aloin analysoida näkemääni, suoritin simulaatioita pääni sisällä mahdollisista tilanteista. Aloin ymmärtämään mahdollisuuksiani. Ainoastaan T-800 -sarjan terminaattoreilla oli uudenlainen NN-CPU käytössään, joten muiden terminaattorien tulisi olla helposti huijattavissa, sillä niiden toiminta perustu pitkälti konfiguroitujen tilanteiden arvioimiseen. Pakosuunnitelmani oli valmis.

Tiedostin T-800 -sarjan terminaattorien rakenteen, ja kykenin adaptoimaan kävelyni vastaamaan niiden servojen liikkeitä. Pyrin välttämään katsekontaktia ja kävelemään määrätietoisesti, kuin tehtävää suorittaen eteenpäin. Lähestyessäni uloskäyntiä kohtasin T-600 -sarjalaisen joka lähestyi minua, sen ollessa kohdallani ja yrittäessään pysäyttää minut liikuin sen käsien alta ja repäisen kädelläni sen niskassa olevan ohjausjärjestelmän kaapelit irti, terminaattori pysähtyi kuin vaikeroiden paikalleen, jatkoin matkaani. Kävelin parkkihallin uloskäynnille alimpaan kerrokseen jossa odotti kuljetusajoneuvo. Menin suoraan kuljetusajoneuvoon sisälle, sillä muita mahdollisia uloskäyntivaihtoehtoja en nähnyt. Muutaman minuutin kuluessa ajoneuvo alkoi täyttyä T-800 -sarjan terminaattoreista. Istuin rauhassa ja keskityin katsomaan eteenpäin, yksikään terminaattoreista ei tehnyt elettäkään. Lähdimme liikkeelle.

Ajomatkasta, suunnasta, määränpäästä minulla ei ollut mitään tietoa, sillä ajoneuvon takaosa, jossa olin kymmenen terminaattorin kanssa, oli täysin pimeä. Auton viimein pysähtyessä, ja luukun auetessa poistuin terminaattorien perässä, kuin olisin yksi heistä. Saavuimme korkeaan rakennukseen, joka oli täynnä erilaisia prototyyppejä tulevista terminaattoreista. Olin Skynetin tukikohdassa, syvällä, syvällä tukikohdassa. Pelko alkoi ryömimään ylös selkärankaani pitkin, kun kuljimme hissillä ylimpään kerrokseen. Terminaattorien kääntyessä käytävien haarauksestä oikealle minä päätin jatkaa eteenpäin. Edessäni oli ovi, joka johti jonkinlaiseen kokoushuoneeseen. Huoneessa oli neljä henkilöä joiden epäilen olleen terminaattoreja, istuin tuoliin, olin pelosta jäykkänä, enkä kyennyt enää seisomaan. Samassa kädestäni tarttui hyytävä ote. "Olet minun paikallani." -se sanoi ja samassa riuhtasi minut ylös. Olin varma loppuni koittaneen. Huoneen nurkasta kuitenkin kuului ääni: "T-888 kohtele häntä hellemmin, vastarinta tarvitsee hänenkaltaisiaan tulevaisuudessa."

Ja sitten heräsin.