IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

:oKeskiviikko 01.02.2006 00:27

Heipä hei tässä muumi.. kirjoitan ensi kertaa, meillä on kotona sirkkeli ja isällä kolme sormea! No ehkä ekaa kertaa pitkään aikaan, voi jösses tää meno on lähteny ihan hansikkaista silkkisistä kun ei oo ehtiny kirjotteleen tänne hienoon virtuaaliseen päiväkirjaan josta kaikki voi vittuilla! Yksityisyyttä huipullaan.

Tyttöystävän kans eilen 5kk täyteen, huimaa? Joo huimaa, lähtee kohta jalat alta =). Vika viikko töitäkin! z0mg t0rrent plz!!1 kohta taas kouluun nukkuun ja autokoulukin alkaa voi saatana kohta tulee joka vkl soittoja "siis daah tuux hakeen mut täältä kun en tie missä oon!!1" joo salee tuun sinne ku et tie missä oot. Näin on perseessä kala silmät on tällä hetkellä kierossa nää ees kirjottaa.. no ei oo ennenkää haitannu. samaC kaiC meneC hyvinC. bahbah.

Hyi nokian tissibaari varmaan vähä kälynen, en haluu ees tietää jotain oldies with goldies 60+ luikurimummoja "rakkaudenasuissaan" vääntää tankoo vasten. Hyh hyh! Läski tirisee sano mummo ku hellalle istu. Over and out. ->

Paska haisee ja banjot soi..Torstai 08.12.2005 14:36

..esko paskalla vaikeroi: "miksei se paska jo tuu?!" FUCK YOU! WTF?! Nnnyt meni ihan ohi multaki, no paska ainakin haisee tääl töissä. No mutta toisen paska on toisen leipä, täällä se toteutuu kirjaimellisesti :D. Eipä kai muita tapahtumia viel tänää. Hmm.. kyllä jostain pitäis pystyä vineen.. emt sorsat ui taas ilosesti paska-altaassa, helvetin tyhmät. mut hmm.. jaa mutta vois sanoo sen verran että noi helvetin ylämäet on kamalia! Miks kaupungin täytyy semmosia rakentaa? Vois kyllä tehä jonku myyrä armeijan kuljettaan ihmisiä paikasta toiseen.

Maanalainen myyrä metro.. hmm.. KYLLÄ! Se on visioni! maanalainen myyrä metro vähäx ihkuuuuuux?!!?1+1++1oneplusoneoneoneplusplusplus. ei saatana ku tekee mieli.. kebabbia. ehkä pizzalle hmm.. evt. kattellaan, joulu tulee, tule sinäkin.

pimpelipommmm Istu pukin polvelle *krhm* kolmannelle polvelle (c) nyykörtin pete.

Long time no see.Keskiviikko 23.11.2005 00:12

Kas luulin jo hukanneeni päiväkirjani kun huoneeni nurkasta ryömi varsin vittumainen torakka esiin, se julma ja sydämmetön elukka oli ryöstänyt päiväkirjani joten päätin syödä sen elävältä.

Kuitenkin päivääni kuuluu armoton jumitus, koulumme ruokalan julmat natsit olivat saalistaneet tällä kertaa koulun viemäreistä Fanta Lime -virvoitusjuomalla höystettyä kalaa, joten päätimme ystävämme urho-peten, hurjapää-henskan, mahti-jyrpen ja muutaman muun kanssa mennä nauttimaan etelän vihanneksia, suuntasimme siis pizzalle. Sitten olikin edessä jo vaativa lämpö -ja energiatekniikan koe johon emme olleet luntanneet, emme ainakaan vanhasta kokeesta. Kokeesta suoriuduin mahtavasti ja sain jatkaa kulkuani.

Nyt kuitenkin väsyttää enemmän kuin tuhtanteen vuoteen, joten taidan jatkaa torakoiden syömistä, hakunamatata. Ällöttävää, mutta helvetin pahaa. That's it.

ÖRPE!Maanantai 14.11.2005 03:26

Voi kihomadot kun väsyttää mut ei osaa nukkua koska joosepilla on kala perseessä. Nyt syömään jakin killuttimia ->

.Sunnuntai 06.11.2005 19:32

Viikonlopun saldo, 1,5pv kiva loput...

IltaaKeskiviikko 02.11.2005 21:27

Heipä hei päivi, joo sä oot päivi nykyään annoin sulle nimen, päivi päiväkirja! just niin! mahtaa vituttaa? no etpäs mahda mitään. Eilisestä päivästä ei oo jääny oikein mitään mieleen, en kyl tie miks.. no sama se eipä kai mitään spektaakkelinomaista oo tapahtunu. Tää päivä.. tiukkaa integrointia taas konepiirrustuksen tunnilla.. huh huh.. huominen viellä ja sit on perjantai vapaa, melko coolia :D eli koleeta, vilposta hyytävää (kaikki eivät osaa englantia). Mut mitäpä muuta.. emmää taas tiedä yhtää, mut joo pesukarhu tirisee wokkipannulla joten menenpäs paistamaan sitä -> gl hf gimmel jenni ushma suski.

Illan vitsi.

Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri, paitsi majava, koska se sukeltaa sateelta suojaan.

Väsymysmode++Maanantai 31.10.2005 21:36

Jes! 0h 0min tuli nukuttua yöllä, olo on kevee kuin perhosella, pikku päikkärit tossa ny nautiskelin mut ei se kyl oikein sinänsä auttanu.. Vois mennä vetään... pikkulintuja höplästä höhöhöh *pikapuu!*.

PARATOKSI!!Sunnuntai 30.10.2005 18:46

Joo kelloi siireltiin taaksepäin mut siis hemmetti! jos ne 5 aikaan siirrettiin tunti taaksepäin eli kello on 4 niin sit tulee kello taas 5 ni ne siirtyy taas taaksepäin! ja tää juttu vaan jatkuu! vähä kamalaa elää ku kello on koko ajan neljän ja viiden välissä! mut joo ei voi mitään :D. Viikonloppu oli vähintäänkin vauhdikas ja värikäs mutta ei siitä sen enempää. Tekemäni lumilinnakin suli *itQparQvinQ* :D. Quitmo.

Mahtavaa.Perjantai 28.10.2005 17:09

Aloitetaan tänään kuin englannissa.. Peura päiväkirja! (dear notebook tjsp) joo tänään vapaa päivä ja just heräsin. Eipä ihmeempiä oo tapahtunu viel, mutta varmasti tapahtuu. No samaC ainii onkohan lunta viel... no voi perkele loskaa no mutta nyt ei tarvi mennä uimahalliin uimaan *thumbs up*. Örr vkl ei kai tuu päiväkirjaa! zomg! pahoittelen arvoista fanit! ;/

Hilepä päivä? (eiku siis hilpeä)Torstai 27.10.2005 10:20

Moikkeli päiväkirje tai joku semmone. joooooo! tästä päivästä tulee tosi hilpee ja kaikkee! nukuin just 2h yöunet ja olo on kuin perhosella kevät lämössä tuona sateisena syysaamuna jona minä synnyin, mut katotaan myöhemmin mitä sattuu ja mihin sattuu. Mutta nyt kouluuun eli killit konsoleen ja betoni ratsulla mars! ->

Cheers.