IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Väsymysmode++Maanantai 31.10.2005 21:36

Jes! 0h 0min tuli nukuttua yöllä, olo on kevee kuin perhosella, pikku päikkärit tossa ny nautiskelin mut ei se kyl oikein sinänsä auttanu.. Vois mennä vetään... pikkulintuja höplästä höhöhöh *pikapuu!*.

PARATOKSI!!Sunnuntai 30.10.2005 18:46

Joo kelloi siireltiin taaksepäin mut siis hemmetti! jos ne 5 aikaan siirrettiin tunti taaksepäin eli kello on 4 niin sit tulee kello taas 5 ni ne siirtyy taas taaksepäin! ja tää juttu vaan jatkuu! vähä kamalaa elää ku kello on koko ajan neljän ja viiden välissä! mut joo ei voi mitään :D. Viikonloppu oli vähintäänkin vauhdikas ja värikäs mutta ei siitä sen enempää. Tekemäni lumilinnakin suli *itQparQvinQ* :D. Quitmo.

Mahtavaa.Perjantai 28.10.2005 17:09

Aloitetaan tänään kuin englannissa.. Peura päiväkirja! (dear notebook tjsp) joo tänään vapaa päivä ja just heräsin. Eipä ihmeempiä oo tapahtunu viel, mutta varmasti tapahtuu. No samaC ainii onkohan lunta viel... no voi perkele loskaa no mutta nyt ei tarvi mennä uimahalliin uimaan *thumbs up*. Örr vkl ei kai tuu päiväkirjaa! zomg! pahoittelen arvoista fanit! ;/

Hilepä päivä? (eiku siis hilpeä)Torstai 27.10.2005 10:20

Moikkeli päiväkirje tai joku semmone. joooooo! tästä päivästä tulee tosi hilpee ja kaikkee! nukuin just 2h yöunet ja olo on kuin perhosella kevät lämössä tuona sateisena syysaamuna jona minä synnyin, mut katotaan myöhemmin mitä sattuu ja mihin sattuu. Mutta nyt kouluuun eli killit konsoleen ja betoni ratsulla mars! ->

Cheers.

.Keskiviikko 26.10.2005 19:00

Heipä hei päiväkirja, tänään taisi mennä kaikki vituilleen, myöhästyin koulusta kun nukuin pommiin (heräsin hetki sitten) ja lisäksi tyttöystäväni piti tulla tampereelle juuri kun pääsen koulusta, nyt se on bussissa ja minä poika kotona. Ei menny ihan putkeen tää päivä? No ei niin.

Kappas lunta! Menenpäs tekemään muutamat lumienkelit.. heipä hei :E
- Vanhemmat »