IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Mitäs perkelettä.Keskiviikko 30.11.2011 01:50

Näin unen, jossa asuin kartanossa äitini, velipuoleni ja hänen isänsä kanssa. Olin yksin kotona, vain palvelusväkeä oli talossamme, ja pyysin muutaman kaverini kylään. Keskustelimme jonkin aikaa niitä näitä, kunnes eräs päätimme lähteä erään ystäväni kanssa käymään läheisessä kaupassa ostamassa elintarvikkeita, palvelusväki ja muutama ystävä jäivät kotiin odottamaan.

Matkalla kauppaan meitä kohden ajoi auto jota en ollut nähnyt asuinseudullamme ennen. Epäilykseni heräsivät. Kävimme kaupassa, ja kun saavuimme takaisin kartanolle päin näin tämän omituisen auton pysäköitynä risteykseen josta toinen tie johtaa naapuritaloihin ja toinen meidän kartanollemme, ajoin hämmästyksissäni harhaan. Samassa aloin aistia todella synkkiä ajatuksia tätä mysteeriautoa ajaneen henkilön päästä. Paniikissa ajoin suurella nopeuksella takaisin oikealle tielle, ja pääsin kartanollemme.

Sisällä kartanossa kysyin palvelusväeltäni, että missä ovat ystäväni, he olivat olohuonessa, mutta yksi tytöistä puuttui, hän oli lähtenyt vessaan jokin aika sitten, ryntäsin vessaan mutta häntä ei näkynyt, ryntäsin valvomohuoneeseen jossa kävin läpi kartanon sisällä olevia turvakameroita, näin kameroista ystäväni, sekä tämän minulle tuntemattoman miehen, noin 50vuotias, tupakan vanhentamat kasvot, lyhyet hiukset, silmälasit, pitkä kalastajatakki päällä, hän piti asetta ystäväni ohimolla ja raahasi tätä kohti ulko-ovea.

Ryntäsin perään, käskin hovimestarin soittaa poliisin paikalle välittömästi, sekä keräämään aseita ja tulemaan perääni.

Potkaisin ulko-oven auki. Mies raahasi kaveriani kohti risteyksellä odottavaa autoansa, hän oli noin 100 metrin päässä. Tunsin kuinka adrenaliini vapautui verenkiertooni, en ole koskaan tuntenut itseäni niin päättäväiseksi enkä rauhalliseksi niin epävarmassa tilanteessa. Lähdin spurttaamaan kohti miestä. Saavutin hänet todella nopeasti, noin 20 metriä ennen kuin olin hänen kohdallaan, mies kääntyi ja ampui minua.

Tunsin miten luoti repi ja poltti läpi ihoni, rikkoi kylkiluuni ja jatkoi lihaskudosten kautta ulos osumatta kuitenkaan mihinkään elintärkeään elimeen, kesti noin 200 millisekuntia jatkaa juoksuani. Olin entistä nopeampi, vihaisempi, päättäväisempi. Mies tähtäsi ja ampui uudestaan, hyppäsin ilmaan ja kierähdin oman akselini ympäri ottaen luodin vastaan rintalihaksellani, luoti upposi syvälle kehooni, mutta ei vaikuttanut edelleenkään toimintoihini. Kolmas laukaus enää raapaisi olkapäätäni, saavutin miehen, hän tönäisi kaverini pois tieltä ja alkoi pumppaamaan liipaisinta, liian myöhäistä, vasemmalla kädellä blokkasin asekäden osoittamaan taivasta samalla kuin latasin adrenaliinin täytteisen lyönnin, astuin vasemmalla jalallani maahan niin tukevasti kuin pystyin, sitten oikealla ja aloin kääntämään kehoani kuljettaen voimaa jalkojeni kautta lantiooni, josta se jatkui edelleen selkälihasteni kautta oikeaan käsivarteen ja lopulta nyrkin kautta voima välittyi miehen kasvoihin. Tunsin miten iskuni tuhosi tieltään miehen silmän ympärillä olevat luut, ikään kuin meteoriitti olisi iskeytynyt maahan aiheuttaen massiivisen kraaterin.

Mies alkoi huojua, latasin toisen samanlaisen vasemmalla kädelläni miehen vartaloon, tunsin vahvan muljahduksen ja mies alkoi yskimään mustaa verta, olin tuhonnut hänen sisäelimiään.

Samassa kuulin sireenien huudon ja palvelusväkeni saapumisen paikalle, huohotin, adrenaliini oli poistumassa kehosta. Väänsin miehen käden selkänsä taakse odottamaan viranomaisten haltuun ottoa. Myöhemmin kuulin miehen kuolleen matkalla sairaalaan.

Kaiken tämän jälkeen muutimme kerrostaloon poliisitutkimusten ajaksi, kävimme velipuoleni kanssa tervehtimässä vanhaa yläasteikäistä luokkatoveriamme jolla oli lapsi, ja joka nykyään oli töissä koti pizzassa. Juttelimme hänen kanssaan niitä näitä, ja hän tarjosi meille pizzat. Olimme lähdössä kotiin kun hänen pomonsa ehdotti että he tulevat molemmat saattamaan meidät autollemme, itseasiassa antavat kyydin sinne, tämä oli omituista koska automme sijaitsi noin 200metrin matkan päässä. Emme kuitenkaan kieltäytyneet. Päästyämme autollemme tämän pomon, joka paljastui melkolailla idiootiksi ja ärsyttäväksi; koira pomppasi autosta suoraan lasinsirun päälle, ilman että kuitenkaan mitään vakavaa tapahtui, ja tämä oli jotenkin minun syyni. En jaksanut alkaa vänkään vastaan, vaan lähdimme pakettiautollamme kohti kotiamme.

Kotona istuimme pitkän ruokailupöytämme ääressä, kun yhtäkkiä ovikello soi. Sielä oli joku taloyhtiön mies joka selitti jostain lähellä tapahtuvista ammuntaharjoituksista jotain, en kuunnellut kovin tarkasti. Ovi sulkeutui ja jatkoimme kahvin juomista.

Ovikello soi uudestaan, nyt velipuoleni meni avaamaan, ovella kuului keskustelua jostain lentopilosta, jonka velipuoleni arveli olevan Italiasta, vastaukseksi hän sai: "Ei vitun idiootti, se on suomalainen Pekka Harjakoski, lentäjä-ässä". Kiinnostuin että mikäs saatanan jokeri siellä haukkuu velipuoltani idiootiksi. Menin ulko-ovelle, ja rappukäytävässämme oli noin joukkueellinen varusmiehiä, suurin osa alikersantteja.

Yhtäkkiä alikersantti tempaisi velipuoltani kauluksista kiinni ja rupesi retuuttamaan tätä vastapäistä seinää vasten, ampaisin samantien alikersantin kimppuun ja löin tätä kolmen iskun sarjalla kasvoihin, hän kompastui ylösmeneviin rappusiin ja jäi haukkoon henkeään, samassa joku tarttui selästäni kiinni ja paiskasi minut lattiaan, tiesin ettei minulla oli kovin kauaa aikaa nousta ylös joten ampaisin samantien ylös, ja tämä varusmies oli syöksymässä minua kohti pääedellä tarkoituksenaan ilmeisesti työntää minut ulkoovesta läpi, otin miestä kiinni kädestä, väänsin sen seläntaakse ja annoin lisää vauhtia, paiskasin hänet ulko-oven lasiin pääedellä, ihmettelin hetken lasin hajoamattomuutta, kunnes tajusin sen olevan panssarilasia, mies jäi nukkumaan eikä noussut enää.

Samassa tajusin että velipuoleni saattaa olla alakynnessä murjoin nyrkein tieni läpi neljästä henkilöstä joiden kasvot eivät jääneet mieleeni. Viisi varusmiestä ringissä muiluttivat veljeäni, suutuin niin paljon, että tunsin adrenaliinin räjähtävän elimistööni, tuntui kuin aika olisi hidastunut ympärilläni, otin pitkiä askeleita, huomasin olevani liian nopea kenellekkään, hidastetut ihmiset yrittivät tavoitella minua.

Tönäsin ensimmäisen alikersantin alas portaita pää edellä. Seuraavaa tartuin niskoista, väänsin ne nurin. Vasta tässä vaiheessa muut alikerstantit tajusivat minun saapumiseni paikalle, he jättivät veljeni rauhaan ja yrittivät käydä kolmisin kimppuuni, murjoin helvetinmoisen sarjan iskuja ensimmäiseen mieheen, viimeisellä iskullani tunsin kuinka hänen leukaluuns hajosi pirstaleiksi. Siinä samassa toinen alikessu oli saanut minut otteeseensa kauluksestani, ja kolmas tuli luokseni tarkoituksenaan tempaista minut rappusia alas, käänsin kuitenkin tilanteen puolelleni, pyörähdin kolmannen varusmiehen askelin ympäri ja tein hänestä itselleni reen jolla laskin rappuset alas, vauhti oli niin kova että kyseinen mies liikui portaiden alapäästä suoraan betoniseinän ja patterin väliin murtaen niskansa.

Nousin ylös. Rappusten yläpäässä oli nuori luutnantti huutamassa alikersanteille että mitä vittua te teette, samassa luutnantin kimppuun käytiin väkivaltaisesti. Juoksin rappuset ylös neljällä harppauksella potkaisin täydellä voimalla luutnattia murjoneen varusmiehen tajuttomaksi, miehen silmät pyörähtivät päässä kuin tuplapottikone, ja hän tippui tajuttomana maahan. Samassa rappusten yläkerrasta tuli alas kersantti, otin häntä rinnuksista kiinni ja käskin pistämään porukkansa ruotuun, kersantti tönäisi minut vastapäiseen seinään, otin seinästä kimmokkeen ja löin kersantin laakista tajuttomaksi. Karjuin kuin alkukantaisen raivonpartaalla pesäänsä puollustava ahma. Muut varusmiehet keräsivät haavoittuneet kaverinsa ja juoksivat paniikissa pois rapustani. Vetäydyin takaisin asuntooni huoltamaan haavoittunutta veljeäni.

Isäpuoleni oli herännyt mekkalaan ja kysyi että mitä helvettiä, kerroin hänelle mitä on tapahtunut ja hän repesin nauravaan kiitollisuuteen. Samassa ovikellomme soi taas. Menin avaamaan, oven takana oli vanha ystäväni varusmiespalveluajoilta joka pyysi päästä sisään, kysyin että: "Alkaako taas samanlainen mylly kuin äskön, mä olen kyllä täysin valmis toiseen erään mutta tällä kertaa otan veitset mukaan". "- Ei, ei ollenkaan, tulemme selittämään mistä oikein on kyse", sanoi ystäväni, näin ovella olevan upseereita, päästin heidät sisään.

Heräsin. Vittu, olisin halunnu tietää mistä on kyse saatana!

Luottokessu<3
(ps. Kessu ei liity uneeni, kessu on ihana.)

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2011 12:45

Täydenkuun tulijamit @ Kuusisaari, Oulu

Berjandain Barituntiset!Lauantai 26.11.2011 07:20

\o/ HANDS UP! CHILLOOS FM \o/ BErjandai BileeDD jatkukoon! Sensei LiveMIX! crtl+L http://178.251.144.147:8500/ & http://chillfm.in/kuuntele.php | #chillfm @ QNET
IntuitioHirvi! <3

Jumalauta, nyt on massiivinen!Sunnuntai 20.11.2011 19:44

Kuulin tän eilen duunissa Ilves Bar & Nightissa, reaktioni oli insta joraus baaritiskin takana, holy shieeet mikä banger!

word.Sunnuntai 20.11.2011 18:34

Chorus:
And it was written
Up in the book of life
That the man shall
Endure forever more
(Repeat)

Verse 1
Damian Marley:

Well did you know the pen
Is stronger than di knife
And they can kill you once
But they can't kill you twice

Did you destruction of di flesh is not di ending to life
Fear not of the anti-christ
Did you know that
I Exist before the earth
And did you know my eyes
Are windows to the world

Did you know you can't go a Zion and a wear jheri curls
Can't tell the boys from the girls
The body's just a vehicle
Transporting the soul

It's what's inside the people
Is beauty to behold
Fear not of evil
Everyday dem flesh it grow old
Changes of the time take the toll

Chorus

Verse 2
Capleton:
I won dem fi in fury's in the eyes of di beholder
A lovers in the presence of the love maker
Rises in the words of the comforter
Endure much longer
Way much longer

Fury's in the eyes of di beholder
A lovers in the presence of the love maker
Rises in the words of the comforter
Endure much longer
Way much longer

Careful of your entertain stranger
Selaisse never born inna nuh manger
And dem never crucify as nuh savior
He leck off himself inna the ruler

Verse 3
Jr. Gong:
A vest around his chest and Rastafari is his name
The gift of everlasting life for us to all sustain
Lesson that you all forgot
Lesson taught you all forgot

Rasta call I shit you not
Do you remember Elijah
And his chariot of flames
Same blood that runs tru my veins

Verse 2

Verse 4
Capleton:
Babylon nah function when dem a failure
So be careful of dem cellular and pager
Cuz I sign see dem I see danger
So dem grateful Selaisse I bray tay yo

Chorus

Verse 5
Drag-on:
Watch for sticks and stones
Stumbling blocks in piles
Life is one big road
Miles on top of miles

So blessed be the soul
That always remains a child
And most people don't even smile

There's a natural mystic
Blowing in tru the air

So keep it realistic
And always be aware
The truth is crying out
And it's so loud and so clear
But most people won't even hear
Spiritual pollution is in the atmosphere
And with so much confusion
Can one be happy here
The gift of Rastafari is for all man to share
But some would rather to be so unfair

Chorus

jep!Sunnuntai 20.11.2011 08:09


“I’m generally positive, it’s not just, you know, flowers and bird songs, you know. God is an earthquake as well. You know, it’s awesome, it’s terrifying, it’s you know. You are one with the same force that provides the spiral arms of the galaxy. That universal creativity. It’s also what you are as well. And when the mystic eye is open and sees that, a person is forever changed.” ~ Alex Grey

berjandai bileed!Lauantai 19.11.2011 06:23

Jumaleisson mikä ilta! Meikäpoikapas oppi shufflaan tänään! Jorailin siinä baaritiskin vieressä kaikessa rauhassa ja rupesin miettii että nyt menee kyllä jalat jotenkin erikoisesti, tsekkasin alas, ja mitä vittuu! Meikä shufflaa! :--D

Shufflasin sitten semmosseet 4 tuntia putkeen! Jalat kiittää, ennestään jo takareisi revähtäny. No pain no gain ja QLIIIIIII --- MAX!! \o/

XSDIISLLLLPerjantai 18.11.2011 18:54

CHILLOOOS ÄHVVÄMMÄ! Jorgos Petrovsky med Raasto-Electro ja Pannullinen pöhinää! ctrl+L http://178.251.144.147:8500/ or http://chillfm.in/kuuntele.php !! Join and chat with us, #chillfm @ QNET, BERJANDAI BILEEEEDDD!!

#ChillFM @ Quakenet

[Ei aihetta]Torstai 17.11.2011 19:20


"I believe with the advent of acid, we discovered new ways to think and it has to do with piecing together new thoughts of mind. Why is it that people are so afraid of it ? What is it about it that scares people so deeply? Because they are afraid that there is more to reality than they have ever confronted. That there are doors that they are afraid to go in and they don't want us to go in there either because if we go in, there we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control."

"You're introduced to LSD... Unless you've taken some other drug, for instance marijuana or something then it's an altogether new thing! You can actually have, um, a religious experience, which can be more important than reading the bible six times, or becoming pope or something like that, you know?"

"LSD hints to us that there is a, an area of the mind which could be called unsane, beyond sanity and yet not insane. Think of a circle with a fine split in it. At one end there's insanity, you go around the circle to sanity, and on the other end of the circle close to insanity, but not insanity, is unsanity"

Ai juma miten kaunista.Torstai 17.11.2011 00:55(Sarah:) Andrea Bocelli
Quando sono sola
sogno all'orizzonte
e mancan le parole,
si lo so che non c'e luce
in una stanza quando manca il sole,
se non ci sei tu con me, con me
Su le finestre
mostra a tutti il mio cuore
che hai accesso,
chiudi dentro me
la luce che
hai incontrato per strada
Time to say goodbye
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso si li vivro
Con te partiro
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono piu,
it's time to say goodbye

(Andrea:)
Quando sei lontana
sogno all'orizzonte
e mancan le parole,
e io si lo so
che sei con me, con me,
tu mia luna tu sei qui con me,
mio sole tu sei qui con me,
con me, con me, con me
Time to say goodbye
Paesi che non ho mai
veduto e vissuto con te,
adesso si li vivro
Con te partiro
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono piu

(Both:)
con te io li rivivro
Con te partiro
su navi per mari
che, io lo so,
no, no, non esistono piu,
con te io li rivivro
Con te partiro
Io con te
con te io li rivivrò
Con te partirò...