IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

hmPerjantai 30.11.2012 13:42

Joo siis mää oon nyt pohtinu tota etusivua selatessani semmosta juttua, että: kun noi nuoret likat ottaa peilin kautta kuvia ittestään niin minkätakia ne tuijottaa siihen kameran näyttöön? Eikö olis helpompi poseerata ja tarkastella itteensä suoraan sen peilin kautta..?

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2012 12:56

Jos miettii kuinka spesiaali, ainutlaatuinen ja tärkeä sitä onkaan, huomaa olevansa samoilla viivoilla villasukkien kanssa.

[Ei aihetta]Perjantai 09.11.2012 01:04

The car is on fire, and there's no driver at the wheel
And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides
And a dark wind blows

The government is corrupt
And we're on so many drugs
With the radio on and the curtains drawn

We're trapped in the belly of this horrible machine
And the machine is bleeding to death

The sun has fallen down
And the billboards are all leering
And the flags are all dead at the top of their poles

It went like this:

The buildings tumbled in on themselves
Mothers clutching babies
Picked through the rubble
And pulled out their hair

The skyline was beautiful on fire
All twisted metal stretching upwards
Everything washed in a thin orange haze

I said, "Kiss me, you're beautiful -
These are truly the last days"

You grabbed my hand
And we fell into it
Like a daydream
Or a fever

We woke up one morning and fell a little further down
For sure it's the valley of death

I open up my wallet
And it's full of blood

eebens viikonloppu : DTiistai 30.10.2012 21:44


Tre2Ibiza 27.10
Tre2Ibiza 27.10
Tre2Ibiza 27.10 "With the right kind of eyes it looks like a heart."
Tre2Ibiza 27.10
Lahti2Ibiza 26.10
Lahti2Ibizat

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2012 21:29

Päässä on tyyntä. Valtameri ilman aaltoja, pienessä tuulenvireessä lentelee voikukan siemenet. Voikukat muuten sulkeutuu yön ajaksi ja avautuvat jälleen aamulla uudestaan, ei kannata siis väkivalloin auttaa niitä auki. Kuten ei myöskään omaa pääkalloaan. Joskin pääkallosta voisi saada tyylikkään viinimaljan. Hmm. Karmea pimeys hiipii varjojen laaksosta syöden kitusiinsa koko katiskan.. siitä näin enteen mainoksessa rapalan. Kertaalleen avattua peltipurkkia ei mahda kiinni saada kuin hitsaamalla, onneksi onnen korviketta voi saada vaikka tislaamalla. Vai pitikö minun kirjoittaa sittenkin, että tiskaamalla? Intiaanishamaanin kupissa liskot, taitaa olla koko heimolla illasta diskot. Hedelmälepakon siivistä saisi oivan pohjan kasviskääryleille, vai onko kyseessä siipikarja? Anyway missähä helevetissä ommun hiusHARJA?

JAWHOL!Torstai 27.09.2012 18:27

:--)Keskiviikko 26.09.2012 20:49

The lunatic is in my head. You raise the blade, you make the change, you re-arrange me 'til I'm sane. You lock the door and throw away the key.

There's someone in my head but it's not me.

Oliskohan se sittenPerjantai 21.09.2012 14:29

MT Eden..

GouluTorstai 13.09.2012 20:07

Jooh elikkäs vikana tehtävänä oli keskiä mikä tahansa aihe, asia, esine tai olio, josta piti kirjoittaa kuusi kappaletta tekstiä. Näiden kuuden kappaleen ydinajatuksina oli:
  • Kuvailu
  • Vertailu
  • Yhdistely
  • Analysointi
  • Sovellus
  • Argumentointi

Jokaista ydinajatusta kohden oli noin kolme minuuttia aikaa kirjoittaa tekstiä, elikkä siis ensimmäisenä piti kuvailla asiaa, sitten vertailla sitä muihin olemassa oleviin asioihin, sen jälkeen tuli yhdistellä asian olemassaoloa mielessä ja etsiä mihin ajatuksiin se kytkeytyy/liittyy ja niin edelleen..


Tässäpä minun tekstini:

Neliulotteinen mielikuvituskuutio

Kuvailu
Neliulotteinen mielikuvituskuutio on tällä hetkellä mielessäni sininen, mutta saattaa esiintyä sinun mielessäsi minkä tahansa valon aallonpituuden värissä, vaikka ultraviolettina. Muodoltaa se on kolmiulotteisessa tilavuusmaailmassa kaksi toistensa sisällä olevaa, toisiinsa yhdistynyttä kolmiulotteista kuutiota. Kuution sisällä saattaa esiintyä, tai olla esiintymättä muita universumeja.

Vertailu
Tässä maailmassa mikään ei vastaa kyseistä kuutiota. Nähdäksesi kuution, sinun on vapautettava mielesi tämän maailman näkyvän geometrian kahleista. Unohda käsityksesi näkyvästä tilasta ja anna mielikuvituksesi luoda usi universumi uusilla fysiikan ja todellisuuden säännöillä.

Yhdistely
Kuutio yhdistyy mielessäni mahdottomuuden mahdollisuuteen. On helppo ajatella kuution neljättä tilaulottuvuutta, kun kyseenalaistaa oman vallitsevan käsityksen ympäröivästä maailmasta, ja miksi et kyseenalaistaisi? Mitä varmaa oikeasti tiedät tästä maailmasta?

Analysointi
Kuutio rakentuisi tähän maailmaan sijoitettuna atomeista, jotka voivat sijaita neljässä eri tilaulottuvuudessa, mutta tarvitseeko meidän sitoa kuution rakenne atomeihin? Mielestäni ei. Kuutio voi koostua ihan mistä tahansa, tai olla koostumatta mistään.

Sovellus
Kuutiota on hyvä soveltaa oman mielikuvituksen ruokkimiseen ja kehittämiseen. Kuutiota miettimällä voidaan irtautua maallisista murheista ja lievittää stressiä. Kuutiolla voi jutella, kertoa murheita, tai vaikka vitsejä, ja oikeanlaisella korvalla voit kuulla vastauksen.

Argumentaatio
Kuutio on ehdottomasti edellisessä kappaleessa esitettyjen seikkojen perusteella hyödyllinen osa ihmisen hyvinvointia, sillä sen olemassaolo perustuu kykyyn ajatella ja luoda ajatuksia itse.