IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Toinen putkeen.Perjantai 25.03.2011 08:50

Piti eilen lähtee käymään yöelämässä mutta onnistuinkin nukahtaan sohvalleni.. heräsin tossa vähän viiden jälkeen ja ihmettelin että mitäs vittua nyt..

Istuin koneelle ja hogasin, että siellähän alkaa kohta suosikkiohjelmani.. auringonnousu. Ei oo kun muutama viikko kun edellisen kerran tässä kotona katoin saman ohjelman ja nyt jo aurinko nousee noin paljon aikasemmin, tsajajajai kevät kevät kevät <3 Pikkulinnut laulaa ja tytöt kirmaa minihameissa höhöhööhööö.

Miten mua vois tänään vituttaa yhtään mikään, kun herätys on taas tämmönen?

Yhtä nättiä ku takapihallani.

Spring <3Torstai 24.03.2011 17:10

Aamulla herätessäni ensimmäinen asia mitä tajusin oli, että armandos hellii säteillään kasvojani, ensimmäinen asia mitä kuulin oli pikkulintujen laulu. Ensimmäinen asia mitä tein.. hymyilin, ja hymyily jatkuu edelleen vaikka aurinko onkin jo pilvessä.

Kävin kaupungissa asioimassa, SPR viettää rasismin vastaista viikkoa, olin jo kaivamassa massia keräykseen, kun tyttö siinä ilmoittikin ettei tänään kerätää rahaa vaan ennakkoluuloja paperille.. sanoin että ikävä kyllä en voi auttaa, koska oon luopunut ennakkoluuloistani puolisen vuotta sitten. Sain kuitenkin pinssin, jossa lukee: "Jag är mot rasism." ja aion pitää pinssiä kokopäivän rinnassani.

I'm full of joy.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.03.2011 20:02

Faktaa naisille minusta.Keskiviikko 23.03.2011 00:05

Ei mua kiinnosta noi faktat teistä, oon kaiken ton yläpuolella. *tirsk*
Ylhäällä on helppo nauraa ja hymyillä.
Kuningas Saulin tytär Mikal rakastui Daavidiin. Tieto tästä miellytti Saulia, ja hän ajatteli: "Hänet minä annan Daavidille. Tulkoon hänestä ansa, joka saattaa Daavidin filistealaisten käsiin."

Niinpä Saul sanoi toistamiseen Daavidille: "Nyt sinusta tulee minun vävyni." Omille miehilleen hän antoi käskyn: "Puhukaa vaivihkaa Daavidille tähän tapaan: 'Kuningas on mieltynyt sinuun, ja kaikki hänen miehensäkin pitävät sinusta. Nyt sinusta voisi tulla kuninkaan vävy!'"

Saulin miehet kuiskuttelivat tällaisia puheita Daavidin korvaan, mutta Daavid sanoi: "Onpa teidän mielestänne helppoa päästä kuninkaan vävyksi! Minähän olen vain köyhä ja vähäpätöinen mies." Saulin miehet kertoivat kuninkaalle, mitä Daavid oli vastannut, ja Saul neuvoi heitä sanomaan Daavidille: "Kuningas haluaa morsiamenhintana ainoastaan sata filistealaisten esinahkaa kostoksi vihollisilleen." Itse asiassa Saul pyrki vain siihen, että Daavid sortuisi filistealaisten käsiin.

Saulin miehet kertoivat Daavidille nämä sanat. Daavidista oli mieluisaa päästä tällä tavalla kuninkaan vävyksi, ja määräaikaa odottelematta hän lähti miehineen liikkeelle ja tappoi kaksisataa filistealaista. Daavid toi mukanaan heidän esinahkansa ja laski ne kaikki kuninkaan eteen päästäkseen kuninkaan vävyksi. Ja Saul antoi hänelle tyttärensä Mikalin vaimoksi. Saul ymmärsi nyt, että Herra oli Daavidin kanssa. Mikal, Saulin tytär, rakasti Daavidia, mutta Saul alkoi pelätä Daavidia yhä enemmän ja piti lopun ikäänsä häntä vihollisenaan.

Ja jostain grand theft auton ja counter-striken väkivaltasuudesta syytetään nuorten kieroutumista samalla kun tätä kirjaa opetetaan ala-asteen ekoilla luokilla..

Jumala valitsee profeetakseen miehen josta on niin mieluisaa leikata toisten miesten esinahkoja että lähtee mitään kyselemättä matkaan ja tuokin niitä tuplamäärän? Ja mitä varten toi Saul ne esinahat tarvi? Tekikö se niistä viitan?

[Ei aihetta]Tiistai 22.03.2011 10:13

Down the rabbit hole I go, down to the land of wonders.

TSHIIILLLÄFFÄMSunnuntai 20.03.2011 12:58

\o/ #ChillFM \o/ Hän on palannut! Unihiekat pois silmistä ja tomut pois pilluista! Aamu alkaa Hardstylellä, Psytrancellä, ynnä muulla jumputuksella!! ctrl+L http://178.251.144.147:8500/ *JUANNETTU*

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.03.2011 08:39


Kesä lähenee.. Biitsi, Aurinko, Musiikkia, Ystäviä, Ei kiirettä mihinkään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.03.2011 08:31

Feel the adrenaline, moving under my skin, it's an addiction, touch an eruption.
Sound is my remedy, feeding me energy, music is all I need
Baby I just wanna dance, I don't really care, I just wanna dance, I don't really care.. care.. care

Jabba jabba jeijjoooo!Sunnuntai 20.03.2011 03:11


@Tahvo^
@Ellume

Teille olkaa hyvät. *tirsk*