IRC-Galleria

OutouksiaTorstai 22.02.2007 19:44

Heippa!

Tama ja eilinen paiva on ollut outouksia taynna.

1.Liikenne on aivan hullua! Sen viela ymmartaa, etta liikenne on toispuoleista ja siten vahan outoa, mutta kun taalla ajetaan kun taydet sekopaat rajotuksista kukaan ei valita vahaakaan. jos satut tai kun sun on pakko ajaa polkupyoralla ajotiella, kun kavelykadut on about 80cm leveita niin rukoile pitkaan ja hartaasti koska se voi olla viimeinen tekosi.

2.kauppakeskukset.
Taalla on uusi hieno ostoskeskus joka sisaltaa 7 kauppaa ja on samankokonen kun Matinkylan iso omena. niin siella on isoja tyhjia vaaleita seinia ja paljon istumapaikkoja mutta ei kauppoja. Strange!
HAH! TAMA ON KAIKILLE LIDLILAISILLE! Taalla on ruokakauppa vahan niin kuin siella Prisma, jonka nimi on Sainsbyry's jossa on myos kassoilla vaa'at ja iso lastaus poyta, mutta pieni pakkauspoyta ja ei siella vaan kukaan valittanut. GROW UP FINNS AND LEARN TO LIVE LIKE EUROPEANS!

3. Mun huoneen telkkarissa on 320 kanavaa! WHAT A F##K!
Siis mita sa teet niin miljoonalla kanavalla? siis joo onhan se kivaa, etta on valinnan varaa, mutta kun ei osaa valita! En oo varmaan vielakaan kayny edes puolilla kanavilla, kun aina jaan mollottamaan jotain hyvaa. Ihan semmonen pikkujuttu tammoselle vaatimattomalle suomalaistytolle. ENOUGH IS ENOUGH!

4.Siis se on ihan fakta taalla ei kukaan tee mitaan itse. esimerkkeja tasta minun perheesta;
a.taalla kay kerran viikossa kaksi t(odella todella mukavaa, ja syotavan hyvannakosta) puutarhuria.
b.auto tullaan pihasta hakemaan huoltoon.
c.Minahan olen taalla huolehtimassa talosta, niin perheen aidin ei sita tarvitse vaivautua tehda. Oma naisellisuuteni ja vallanhaluni ja toiveeni hallita omaa taloa karsisi siita suunnattomasti, mutta hei en mina valita... ihmettelen vaan...

Ehka yksi parhaista jutuista mita olen ikina kuullut ja nyt tgiedan sen olevan totta. Perheen nuorimmaisen Alexinan amerikkalainen kaveri tulee tanne tanaan koulun jalkeen. Perheen aiti vaan totesi minulle, ettei tarvitse huolehtia ruuasta,ota vain pakastepizza pakastimesta ja laita uuniin. Ei niilla amerikkalaislapsille, kunnon ruoka kelpaa joten turha edes vaivautua....
Siis en mina valita, mutta ymmarran amerikkalaisten paino-ongelmia taas vahan paremmin...

Nyt lahden tasta siis lammittelemaan pizzaa...

Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.