IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Eih.Tiistai 19.04.2011 22:44

Kurkistin facebookiin, ja ei hyvä vittu miten täynnä pyhää vihaa kaikki ovat. Järkevinä pitämänikin ihmiset ovat jo muuttamassa pois suomesta perussuomalaisten takia.

En sitten itse viitsinyt kirjoitella facebookiin aiheesta yhtään mitään, koska tiedän liiankin hyvin miten järjenjuoksu kulkee tuollaisen raivon vallassa. Heti kun tulee selväksi että en ole täydellisen samaa mieltä asiasta, olen yhtäkkiä täysin vastakkaista mieltä eli perussuomalaisten kannattaja eli rasisti. (niin, mitä helvettiä.)

Siltä varalta että täälläkin on tyhmiä: En kannata perussuomalaisia. Olen piraattipuolueen jäsen ja heitä myös äänestin. En vain myöskään satu ylettömän paljoa vihaamaan tai halveksumaan perussuomalaisia.

Ja totta puhuen olen jopa ihan tyytyväinen vaalitulokseen, olisin tyytyväinen vaikka hallitukseen olisi noussut Natsipuolue, Hiphop-puolue, tai maailman räjäyttämistä vaativa Tuhopuolue, tärkeintä on että se hajottaa mukavasti vanhojen puolueiden valtaa. Vanhat puolueet olivat jo ehtineet unohtaa että demokratiassa kansa tosiaan valitsee päättäjät, ja nyt sitten itkettää kun kansa valitsi "väärin".

Ja koska jollekin jäi varmaan vielä epäselväksi, niin vielä viimeisen väsyneen kerran: En kannata perussuomalaisia. En ole heidän kanssaan samaa mieltä juuri mistään. En vain siitäkään huolimatta vihaa heitä vesikauhuisesti.

Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.