IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Reality compromisedLauantai 24.03.2007 05:13

Päivä alkoi vitun hyvin.. nukahdin epätavallisesti jo yöllä ja näin unta jostain helkkarin nasan sukkulasta joka putosi laukaaseen ja sen takia ilma oli niin täynnä pölyä ja lasia ja paskaa ettei voinut hengittää.
Ja sitten hullu velhotar heitti päälleni kirouksen mutta jollain ilveellä onnistuin heittämään sen takaisin. Siis siinä unessa.
Sitten heräsin ja sängyn vieressä seisoi valkoinen piru joka täräytti minua nuijalla naamaan ja katosi. Tämä piru oli nimeltään Todellisuus ja se on kyllä vittumaisimpia asioita mitä tiedän. Todellisuus on paskin kaikista huumeista mitä voit ikinä vetää rasvan tukkimiin suoniisi, se riisuu ilon kaikesta ja jättää jäljelle vain kylmyyttä. Se on pahin vihollisistasi, eikä sitä saa hengiltä sitten millään, sen voi ainoastaan yrittää pitää loitolla.
Miten sen kanssa sitten pitäisi menetellä? No, ainoa keino on se että et ikinä edes löydä sitä. Jos onnistut elämään koko elämäsi näkemättä vilaustakaan Todellisuudesta niin sinulla saattaa olla mahdollisuus elää onnellisesti loppuun. (ei tie loppuun pääty, hah älkää luulkokaan)
Mutta jos kerrankin katsot taaksesi ja näet tuon pirulaisen virnuilemassa niin se ei jätä sinua ikinä rauhaan. Se tulee eteesi kerran toisensa jälkeen ja yrittää repiä silmäluomesi irti jotta voisit NÄHDÄ. Nähdä mitä ympärilläsi on. Nähdä Todellisuuden.
Nyt hyvät kansalaiset, seuraa tolkutonta kielenvääntelyä koskapa suomen kielessä ei ole oikeita sanoja, mutta yrittäkää nyt siitä huolimatta tajuta edes jotain. Nimittäin Todellisuus ei ole sama asia kuin todellisuus. Se että jokin asia on "todellista" ei välttämättä suinkaan tarkoita että se olisi "totta". Kaikella on monta puolta. Tuo pirupaskiainen jota kutsumme Todellisuudeksi on vain yksi sivu tästä viiltäväsärmäisestä jalokivestä joka on koko mahtava maailmankaikkeutemme ja olevaisuutemme elikkäs kaikki mitä on koskaan ollut ja tulee olemaan olemassa, KAIKKI. (ja silti tuo jalokivi voisi periaatteessa olla atomin osa jossain isommassa maailmassa, ja todennäköisesti onkin. hulvatonta. =))
Äh alan olla jo aika väsynyt enkä muista miksi aloin selittämään kun kukaan ei kuitenkaan ymmärrä mitä ajan takaa. Sitäpaitsi lääkkeet loppu ja minulla on sietämätön olo. Ehkä tämä lärpätys on vain vieroitusoireilua, miten vain, mutta jos näette sitä valkoista pirua niin potkaiskaa kasseille minunkin puolestani, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.