IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Kirjoituskutsu: UrsulaMaanantai 24.10.2011 22:19

Jos tuo kirjoituskilpailu ei innostanut (tai vaikka innostaisikin, molempiin saa osallistua) niin tässä lisää väylää kirjoittajille: http://ursfiktio.wordpress.com/2011/10/24/uusi-projekti-ursula/

Eli lehteen voi lähettää romanttisia ja/tai eroottisia spefitarinoita. Seksin kuvaaminen ei ole kiellettyä, mutta kyseessä ei ole pornolehti joten novellien täytyy olla myös kerronnallisesti hyviä.

Te paljon parjatut fanficin kirjoittajat, katson erityisesti teitä! Tässä on tilaisuutenne kirjoittaa vaihteeksi jotain muutakin kuin iänikuisia Harryn ja Dracon parituksia tai Twilightiin perustuvia vampyyriromansseja. Tiedän että joukossanne on joitakin hyvin lahjakkaita kirjoittajia, no, nyt on aika todistaa se luomalla omia hahmoja ja kirjoittamalla hyvää romanttista viihdettä.

Älkääkä antako oman epävarmuuden tulla tekstin lähettämisen tielle. Kirjoittaa saa nimimerkillä (ja useimmat varmaan tulevat joka tapauksessa tekemään niin), joten ei pelkoa että tulee vedettyä oma nimi lokaan jos teksti onkin ihan mössöä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.