IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Lisää sarjakuvaa ennen kuin käyn nukkumaan.

980216a.gif
980217a.gif

Tajusin myös juuri että olen viime aikoina spämmäillyt vähän väliä irc-gallerian blogiin. Syytä en tiedä, joten varmasti se johtuu mystisistä energiakenttien häiriöistä kuten kaikki muukin minkä syytä ei jaksa miettiä.

Seuraa nuorison suosimaa ja kaikkien muiden vihaamaa itsediagnosointia: On nipin napin mahdollista että minulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja tällä hetkellä kokemani tila on äärimmäisen lievä versio maniasta. Päätös ei tällä kertaa perustu vain omaan perstuntumaan, vaan lääkärinikin on väläytellyt tätä mahdollisuutta jo vuosien ajan, mutta koska hän "ei ole diagnoosikeskeinen", en ole saanut varmaa mielipidettä.

JOS minulla onkin kaksisuuntainen, en ole varma haittaako se. Nämä maniat, jos ne sitä ovat, ovat parhaita hetkiäni, eikä näissä olotiloissa ole juurikaan haittapuolia. Syvään juurtunut laiskuuteni ja melkein täydellinen kunnianhimon puute estävät minua tekemästä sellaisia uhkarohkeita juttuja joita maaniset henkilöt kuulemma normaalisti tekevät. Minä vain kirjoittelen laveasti yksityiselämästäni irc-galleriaan.

No, sillä ei loppujen lopuksi ole väliä mikä minua vaivaa. En kuitenkaan aio nauttia tähän mitään lääkitystä, ja koen että mikä tahansa diagnoosi määrittää minua yhtä paljon tai vähemmän kuin vaikkapa jonkun irc-galleriayhteisön jäsenyys. Tärkeää on että minulla on pitkästä aikaa perhanan hyvä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.