IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Vaihteeksi taas ranttaustaTiistai 07.02.2012 16:32

Törmäsin typerään wikipedia-artikkeliin: http://en.wikipedia.org/wiki/Friend_zone

Alkaa jo väsyttämään niin että en jaksa edes rantata kunnolla, mutta oikeasti jumalauta, missä vitun maailmassa jotkut elävät.

Vedetäänpä siis henkeä. Friend zone on ulisevien nörttien ja autonrassaajamiesten nimitys sille, kun mies haluaa edetä parisuhteeseen naisen kanssa, mutta nainen haluaa heidän olevan vain ystäviä. Siis iik, kamalaa. Artikkeli on paska koska. Kuten tätä käsitettä viljelevät aina muutenkin inisevät, siitä paistaa asenne että kyseessä on hirveän traaginen ja ehkä luonnotonkin asia. Ja toisekseen siinä vahvistetaan myyttiä että mukamas vain miehet juuttuisivat 'friend zoneen'.
Eli samaa paskaa jauhetaan mitä tuossa hiljattain minimaalista kohua herättäneessä parisuhdemarkkina-arvoteoriassa. Pahat naiset ne vain pihtaavat ja haluavat olla ystäviä. NYYH.

Joskus olisi hauska kuulla mitä ulisijat ehdottavat ratkaisuksi tähän hirveään ongelmaan.

Huomautus 1: Olen ollut useasti molemmilla puolilla "friend zonea". Se on yhtä ikävää kummassakin tapauksessa, mutta siitä pääsee yli jos omaa aivot ja osaa keskustella asioista.

Huomautus 2: Toivon ettei kukaan erehtynyt luulemaan että minulla olisi, hrrr, feministisiä mielipiteitä. Inhoan feministejä* yhtä suurella paatoksella kuin sovinistejakin, tosin sovinismi on hauskempi työkalu fiktiossa.
(* varsinaisia telaketjufeministejä. Jos ihan oikeasti kannatat tasa-arvoa, käytä itsestäsi jotain muuta nimitystä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.