IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

HurrKeskiviikko 08.02.2012 18:26

Ostin Ekolosta kahvinvastiketta. Olen pitkään halunnut kokeilla jotain vastiketta/korviketta, koska kaikki kahviin liittyvä kiinnostaa, mutta ei ole kärsivällisyyttä alkaa itse keräilemään juuria ja paahtamaan jyviä.

Syy tähän on sama, kuin miksi ostan välillä myös kofeiinitonta kahvia. Pidän kahvista aivan MAHDOTTOMASTI, ja olen tottunut niin vahvaan ja täyteläiseen kahviin että saan väistämättä liikaa kofeiinia jos juon normaalia kahvia. Tämä, ja välillä on kiva yrittää pitää taukoa kofeiinista toleranssin laskemiseksi, jotta pystyisin nauttimaan siitä enemmän. Mutta elämästä ei tule mitään ilman jotain kuumaa ja tummaa, joten kofeiinittomia vaihtoehtoja on etsittävä.

Tämä vastike on näin ensi maistelulla ihan hyvää. Tein ensi annoksen pelkästään tästä purusta pressopannussa saadakseni kunnon kuvan mausta, jatkossa kokeilen jatkaa tällä oikeaa kahvia.
Ja siis eihän tämä varsinaisesti kahvilta maistu, ainoastaan saman tapaiselta. Silti yksinäänkin paljon parempaa kuin hapetetuista puruista suodatinkeittimessä lörötetty toimistokahvi.

Jatkan kuitenkin vielä uusien ratkaisujen metsästämistä.

Bonuksena Rebecca Chambersin älykäs ilme:
img-56.jpg

Luen nyt yhtä aikaa Resident Evil 1:n(remake) ja Zeron LP:eitä, ja hemmetti että tämä kaveri vihaa Rebeccaa. :D Valtavan paljon. Niin paljon että se tuli ilmi muiden pelien LP:eistä jotka eivät liittyneet Rebeccaan lainkaan. Tekisi melkein mieli pelata RE: Zeroa ymmärtääkseni miksi, mutta toisaalta se kuulostaa pelillisesti niin raivostuttavalta että en luultavasti kestäisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.