IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Katsoin nyt ensi kertaa mitään Putoukseen liittyvää, ja... onko tämä Putous hauskimmillaan? http://www.youtube.com/watch?v=uKpwcb6AS_Y
http://www.youtube.com/watch?v=yjQXM7G2Fc8

Oikeasti?

Koska minulle tulee mieleen joku kuvitteellinen sketsisarja jonkun tv-sarjan sisällä, vaikkapa Simpsoneissa joku, jonka tarkoituksena olisi ivata paskoja sketsisarjoja. Krusty Show on monta kertaa hauskempi kuin Putous.

Mutta toisaalta tämä maassa jossa Kummeli on yksi rakkaimpia kansallisaarteita, joten mitäpä voi odottaa.

Uskon kyllä että esiintyjät ovat varmasti ihan ammattimaisia koomikoita ja ehkä osaisivat olla hauskojakin, ja hölmöilyyn on varmaan syynä se, että se on ainoa keino millä näissä typerissä kilpailuissa pärjää. Suomalaiset eivät halua joutua ajattelemaan naurun eteen, vaan kivempaa on kun joku vääntelee naamaansa ja hokee hassulla äänellä jotain järjettömyyksiä.

Lisään vielä, että tarkoituksenani ei ole haukkua kenenkään yksittäisen henkilön huumorintajua, vaan suomalaisten yleisesti. Siinä on ero. Minulla henkilökohtaisesti on sangen paska huumorintaju - kuten päiväkirjaani säännöllisesti lukevat tietävät - mutta nautin siitä, joten ei siinä mitään.
Olisin kuitenkin aika kauhuissani jos koko suomi osoittaisi yhtäkkiä huvittuvansa samoista asioista kuin minä. Samaten kuten olen kauhuissani että suomi huvittuu Putouksesta.

Jotenkin sitä toivoisi kaikkien muiden ihmisten olevan vähän kypsempiä, että itse saisi perseillä rauhassa. Jos tämä meno jatkuu, niin minun on vakavoiduttava ja pelastettava maailma. En halua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.