IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

AaahKeskiviikko 21.03.2012 00:42

Upea seikkailu DiscworldMUDissa, näin hauskaa ei ole ollut missään graafisessa pelissä. Otin metsästäjähahmollani mittaa eräästä varasystävästäni. Loistava vastakkainasettelu - metsästäjä on oiva jäljittämään ja varas on oiva hiippailemaan ja karistamaan jäljittäjän kannoiltaan. Ja MUDin monipuolisuus takaa että tässä touhussa on valtavan paljon muuttujia jotka vaikuttavat sekä hiippailuun että seuraamiseen.

Seurattuani jälkiä koko illan kömmäsin yhdessä vaiheessa pahasti ja jouduin erinäisten juttujen takia toiselle puolelle Kiekkoa, Uberwaldiin.
Sieltä sitten tulin postivaunuilla ja kävellen takaisin kotiin, jossa pääsin kohteeni jäljille seuraamalla tupakantumppeja joita hän oli kylvänyt pitkin kaupunkia, ja löysin hänet vihdoin Pienten Jumalten temppelistä.

Paljon hauskempaa kuin normaali "ryövää NPC:eiden rahat ja tapa ne" rutiinini jota tulee aina toistettua ja jonka takia ajoittain kyllästyn pelaamiseen kuukausiksi kerrallaan.

Karttoja niille ketä kiinnostaa:
Ankh-Morpork, jossa enimmäkseen riehuin.
Uberwald yhdessä vaiheessa päädyin tuonne Escrowiin (älkää kysykö miten) josta kuljin postivaunuilla aina tälle kartalle (Ramtops) Lancre Towniin, josta taas kävelin aina tämän kartan (Sto Plains) halki takaisin haisevaan länttiin joka on Ankh-Morpork.

Nuo kartat eivät anna kunnon kuvaa maailman koosta. Tämä (vanhentunut) kartta jossa jokainen pikseli vastaa yhtä pelin huonetta antaa vähän paremman kuvan, mutta maailma on kasvanut noista ajoista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.