IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Tuli keitettyä vaihteeksi niin vahva kahvi että se melkein heittelee minua pitkin seiniä.

Valmistin siis yhden täyden annoksen pressopannussa, ja yhden tupla-annoksen helvetinkoneella joka ennen vanhaan kävi espressokeittimestä, ja sekoitin sotkut pienen kolpakon kokoiseen kahvimukiin. Yksi hörppy ja tukka muuttui mustaksi. Toinen hörppy ja sama kävi rintakarvoille. (ja tätä ennen minulla ei edes ollut rintakarvoja!) Lisää outoja muodonmuutoksia tapahtuu tätä kirjoittaessani.

Tällaisina hetkinä lausun ylistyksen sanan Kahadhabulle - kahvin ja muiden tummien nautintojen jumalalle. Hän on melko vähän tunnettu jumala, en tunne itseni lisäksi ketään muuta joka häneen uskoisi. Jotkut voisivat jopa törkeästi väittää minun keksineen hänet, mutta jotkut nyt väittävät mitä sattuu. Jumalia ei keksitä, he vain väijyvät jossain ajatuksen takana odottaen ja kuunnellen, kunnes joku kompastuu heihin ja he pääsevät tekemään sitä mitä eniten rakastavat - eli sotkeentumaan asioihin.

Kahadhabun pyhänä tavoitteena on saada ihmiset nauttimaan kahvia, suklaata, rommia, sikareita, ja kaikkea mitä tehdään yöllä. Hän ei halua kenenkään tappavan vääräuskoisia tai tekevän muita sellaisia hupsutuksia joita jotkut jumalat vaativat palvojiltaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.