IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 01.12.2012 00:20

Tilasin kesällä tämmöisen: http://www.e-ville.com/fi/7-multimediasoittimet-mp4/3115-diel-soul-mp5-43-naytollinen-multimediasoitin.html
Koska kaipasin ääninauhuria ja tuo oli samassa halpa e-kirjalukija (lukee tekstitiedostoja = tarpeeksi hyvä minulle)

Lähetyksessä kesti ikuisuus koska kiinan postilakot ja tähtien asento plaaplaa, ja ehdin välissä hommata uuden puhelimen joka täytti tarpeeni joka tapauksessa. Mutta nyt se sitten tipahti postilaatikkoon.

Paitsi että.

Paketista paljastuikin PSP. Japanin- tai kiinankielinen (minä maalaistollo nyt osaa eroa huomata) ja ehkä vielä piraattiversio. Täytyy kokeilla jossain vaiheessa, pyörittääkö se oikeita pelejä. Tai euroopan alueella julkaistuja. Että jes.
Hyvänä puolena mainittakoon että e-villen asiakaspalvelu vastasi aina nopeasti kun kyselin paketin perään ja olivat ystävällisiäkin. Varmaan suostuisivat vielä lähettämään oikeasti tilaamani tuotteen jos huutelisin perään, mutta en jaksa vaivautua.


edit:

Kielen sai vaihdettua englanniksi. Helpotti kun valikossa oli sentään kuvia joiden avulla löytyivät asetukset, ja sitten tarvitsi vain arvailla. En tosin edelleenkään ole varma, onko tämä psp lainkaan. Ymmärtääkseni psp:n pelit ovat sellaisilla pikkuruisilla cd-levyillä, ja kyllä vain joku sellainen läpyskä tuolla paketissa olikin mukana, mutta koko laitteessa ei vain ole mitään aukkoa minne sen helkutan levyn saisi tungettua.

Jatkan tuomiopäivän vempaimen tutkimista huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.