IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

"Kaikissa meissä asuu lihava sika"Keskiviikko 09.05.2007 07:24

Päätin juuri ihan virallisesti ryhtyä hulluksi tiedemieheksi aikeenani korjata maailman vääryydet. Aloittaen ihmisestä, joka on vastuussa melkeinpä kaikista vääryyksistä.(loput ovat jumalien syytä mutta en pidä soveliaana haastaa riitaa itseäni isommille o__O)
Tietysti olen ollut pelätty valtiovallan vihollinen jo kauan, minkä lisäksi olen sattumoisin myös Suomen kuningas. Joidenkin mielestä nämä seikat saattavat olla ristiriidassa keskenään mutta voin vakuuttaa että kaikelle löytyy selitys. Mikä se sitten on, noh, ettikää se itte.

Mutta asiaan.
Kirjoitan tätä lyhyttä pätkää jo viidettä kertaa koska kirjoitusintoni on kuihtunut entisestään samaa tahtia hupenevien aivosolujen kanssa, ja siksi varmasti havaitsettekin tämän piiperryksen jopa aiempia mölinöitä epä-viihdyttävämmäksi. Tämä teille koituva epämukavuus on osa ihmiskuntaa vastaan suunnattua Suunnitelmaani jonka yhtenä päämääränä on vähän kerrassaan tehdä teidät raivohulluiksi zombeiksi. Sitten, tv:n kaupallisten tiedotteiden sekaan piilotetuilla hypnoosiviesteillä saan teidät käymään porukalla virkavallan kimppuun. Virkavalta reagoi tähän ominaisella tavallaan eli avaamalla tulen, ja sitten meillä onkin kiva pieni sota käynnissä.
Niin te kaikki vitun armeijamieliset pikkukommandot, sittenhän saatte nähdä miten kivaa on oikeasti kun perheesi ammutaan ja joudut syömään heidän maksansa selvitäksesi hengissä seuraavat viikot, minkä jälkeen joudutkin pakkotyöleirille missä sinulta ihan ensiksi lyödään hampaat irti jotta et voisi purra vartijoita, ja etpähän niitä tarvitsekaan laihaa perunavelliä lipittäessä, yksi annos päivässä. Eikös vaan sota olekin kivaa. =)

Tämä riemu on teillä edessäpäin, kyllä siis kannattaa olla ihminen.

Koska oikeasti, mitä vitun väliä millään. Saatana!! Maailmassa on kourallinen niitä jotka tahtovat ihan oikeasti auttaa toisia ilman taka-ajatuksia, ja jopa tekevätkin sen eteen jotain. Ja jokaista sellaista yksilöä vastaan on vähintään miljoona meitä piittaamattomia läskejä sikoja jotka pelkällä päivittäisellä elämällämme tuemme sortoa. Ihan oikeasti, ei ole vaikea ottaa siitä asiasta selvää muttakun EI VAIN VIITSI.
Mutta tämä syöttöporsaslauma ei ole edes pahinta, vaan koko teurastamoa johtaa pienempi ryhmä vielä saastaisempia olioita. He toden totta tietävät missä mennään ja mitä seurauksia heidän päätöksillään on, ja tekevät ne siitä huolimatta.
Ja onhan näitä kyllä meidän laumankin seassa, näitä jotka nauttivat kärsimyksen tuottamisesta. Sellaiset tunnistaa. Ja mitä pitää tehdä kun sellaisen tunnistaa? Pitää TUHOTA.
Aidosti hyvät ihmiset on hankalampi tunnistaa koska he pitävät matalaa profiilia, ja hyvä niin koska juuri heidän kimppuunsa teurastaja-siat mieluiten käyvät.
Kas onpa kello jo paljon. En oikein tiedä mitä helvettiä taas vaahtoan, kukaan tästä kuitenkaan jaksa tajuta mitään taas. Vituttaa vain vaihteeksi.
Kauankohan olen jo kirjoittanut. Ainakin on jo valoisaa. Ja sumuista. Hemmetin sumuista. o_O
Noh laitetaas tämä nyt silti kaikkien kiusaksi. Kuten tiedätte, rakkaat kansalaiset, mie en ole yksi näistä hyvistä ihmisistä vaikka kunnioitankin heitä suuresti. Olen enemmänkin tuollainen läski teurastaja-sika, paitsi että suuntaan lihakirveeni alistajiin päin, en alistettuihin. Silti, olenko oikeastaan yhtään erilainen kuin nuo muut saastaiset hylkiöt.
Mutta sitä ei kannata miettiä, että oletko oikeassa vai väärässä, tee vain niin kuin itsestäsi tuntuu oikealta. Jos alat epäröimään niin joku huomaa sen ja tulee tarjoamaan sinulle omaa käsitystään oikeasta ja väärästä. Etköhän löydä sen itsekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.