IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Päivä, jolloin seittimies laskeutuiMaanantai 02.12.2013 22:25

Eilen oli sunnuntai, ensimmäinen päivä joulukuuta. Minä lähdin turhaakin turhempaan iltavuoroon neljäksi ja puoleksi tunniksi. Tai hetkinen, ei aivan turhaksi, sillä saihan siitä palkan, joo ja iltalisät, tuplana! Kannatti istuskella siellä melkeinpä pelkästään henkilökunnan kesken. Kauppahan on nyt jouluun asti poikkeuksellisesti yhdeksään asti sunnuntaina auki normaalin kuudeltasulkemisen sijasta. Kovin moni asiakas ei vaan tätä ollut tullut hokanneeksi....

No sain kuitenkin lievän paskahalvauksen, jonka aiheutti -kukapa muukaan kuin Spiderman! Sallinette, että hieman täsmennän. Vapusta asti kaupan katossa on majaillut muutama heliumpallo kuin merkkinä siitä, että aina on aihetta juhlaan. Eilen kuitenkin päätti Spiderman-pallo laskeutua maantasalle. Muutenkin hiljaisessa kaupassa ei asiakkaita ollut näkyvissä ja sitten sivusilmällä näin kuin maata pitkin lipui aavemaisesti jokin. Säikähdin pahan päiväisesti, mutta sitten huomasin sen olevan vain pallo, joka lipui määrätietoisesti maan kamaralla kassalinjaston ohitse, vieläpä käsi ojennettuna menosuuntaan.

Nyt sen sijaan on maanantai ja ahdistava, puultamaistuva arki. Masentaa oikein olan takaa, mutta onhan tässä ollut jo monta kohtuu hyvää päivääkin, täytyy välillä olla paskakin päivä. Tällä viikolla olisi tiedossa taas Alangon konserttia ja ensi viikolla mahdollisesti firman pikkujouluja.

Päivän biisi: Juice Leskinen - Graniitti hikoilee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.