IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kerrankin nukuin hyvin ja tarpeeksi pitkään. Kello soi yhdeksältä, mutta olin jo valmis heräämään vähän ennen tätä. Nautin rauhassa aamukahvini ja lähdin töihin. Matkalla palautin eilisen Godzillan Filkkariin ja ostinpa automaatista 10 kerran sarjalipun välille Järvenpää - Mäntsälä. Säästän peräti yhden lipun hinnan! Kiitos Vr...i guess...

Tänään Haloo Helsinki! toimi junamatkani soundtrackina. Ja hyvinpä toimikin! Kävellessäni juna-asemalta aamupalan tekoon pysähtyy mummi kohdalleni ja vinkkaa hyppäämään kyytiin. Koska käteni olivat kohmeat, hyppäsin. Sain kyydin äidin pihaan ja kipitin kaapaisemaan aamupalat mukaani ja menin töihin.

Sain huomata kuin minimimäärällä meillä tosiaan työntekijät ovat: sunnuntaina koko marketissa on vain kolme kassa, that's it! Noh, niillä jotenkuten pärjättiin loppuun asti, ei siinä mitään. Työt olivat ohi ja Linda tuli piakkoin autolla hakemaan. Auto palautettiin Lindan porukoille ja saatiin kyyti meille.

Jauhelihasoppaa naapariin ja TV:stä vahdattiin Gordon Ramseyta (tai "Rämpsi" niinkuin Linda sanoo). Nyt alkaa tämäkin päivä olla taas paketissa, huomenna taas töihin perinteisellä maanantaifiiliksellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.