IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä
- Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11.



Huippusuosittu The Baseballs saa lisäkonsertin Helsinkiin. Lisäkonsertti päätettiin järjestää, kun maanantaina myyntiin tulleet maaliskuun konsertit Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä varattiin loppuun neljässä minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla tiistaina 23. maaliskuuta ja sen lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas.



The Baseballsin debyyttialbumia ”Strike!” on myyty Suomessa jo yli 34 500 kappaletta ja se on tämän vuoden myydyin ulkomainen äänite. Albumi komeilee jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Myös yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on ollut kolme viikkoa Suomen virallisen single-, Lataus- ja radiosoittolistan kärkisijalla.



Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.



THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:

23.03. Tavastia, Helsinki - LISÄKONSERTTI
24.03. Pakkahuone, Tampere - LOPPUUNVARATTU
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki - LOPPUUNVARATTU
26.03. Tavastia, Helsinki - LOPPUUNVARATTU




Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11. klo 9.00. Lippurajoitus: 2 lippua/asiakas.

Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.