IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä

Blogi

- Vanhemmat »
- Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11.Huippusuosittu The Baseballs saa lisäkonsertin Helsinkiin. Lisäkonsertti päätettiin järjestää, kun maanantaina myyntiin tulleet maaliskuun konsertit Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä varattiin loppuun neljässä minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla tiistaina 23. maaliskuuta ja sen lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas.The Baseballsin debyyttialbumia ”Strike!” on myyty Suomessa jo yli 34 500 kappaletta ja se on tämän vuoden myydyin ulkomainen äänite. Albumi komeilee jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Myös yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on ollut kolme viikkoa Suomen virallisen single-, Lataus- ja radiosoittolistan kärkisijalla.Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:

23.03. Tavastia, Helsinki - LISÄKONSERTTI
24.03. Pakkahuone, Tampere - LOPPUUNVARATTU
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki - LOPPUUNVARATTU
26.03. Tavastia, Helsinki - LOPPUUNVARATTU
Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11. klo 9.00. Lippurajoitus: 2 lippua/asiakas.

Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi
- HELSINGIN LISÄKONSERTISTA NEUVOTELLAAN


Saksalaisen rock´n´roll-yhtye The Baseballsin tänään myyntiin tulleen maaliskuisen Suomen kiertueen konserttiliput varattiin loppuun neljässä minuutissa. Kiertueen aikana The Baseballs esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä. Kovan kysynnän takia Helsingin lisäkonsertista neuvotellaan parhaillaan.Yhtyeen albumia ”Strike!” on myyty jo yli 33 000 kappaletta ja se on vuoden myydyin ulkomainen äänite Suomessa. The Baseballs on ollut viimeiset kolme viikkoa Suomen virallisen albumi-, single- ja latauslistan ykkösenä.Levy sisältää 50-luvun henkeen tehtyjä svengaavia versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single ”Umbrella” (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovat mm. ”Hot’n’Cold” (Katy Perry), ”Bleeding Love” (Leona Lewis) ja ”The Look” (Roxette).Viime viikolla The Baseballs vieraili Suomessa ja esiintyi Maria!-ohjelmassa, Big Brother –talossa sekä loppuunmyydyssä On The Rocks-ravintolassa.Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.

The Baseballs Suomen kiertueelle maaliskuussaKeskiviikko 18.11.2009 14:03

Huikeaan menestykseen Suomessa noussut The Baseballs saapuu ensimmäiselle kiertueelleen maahamme maaliskuussa 2010. Kiertueen aikana yhtye esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä.
The Baseballsin debyyttilevy, Strike!, sisältää riemastuttavia 50’s –henkeen tehtyjä versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single, Umbrella (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovet mm. Hot’n’Cold (Katy Perry), Bleeding Love (Leona Lewis) ja The Look (Roxette).
Bändin suosiosta kertovat mm. ykkössijat Suomen virallisella listalla (albumi ja single), Itunes:ssa (albumi ja single) ja Latauslistalla (single). Torstaina 19.11. The Baseballs nousee ensimmäistä kertaa lavalle Helsingissä, liput tähän tilaisuuteen myytiin loppuun vain muutamassa minuutissa.
Saksalainen The Baseballs kuuluu tällä hetkellä kotimaansa suosituimpiin yhtyeisiin. Tulevat Suomen keikat ovat osa alkuvuoden 2010 kiertuetta, jonka myötä bändi kiertää kotimaansa lisäksi mm Sveitsissä ja Itävallassa.
Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.
KEIKAT:

24.03. Pakkahuone, Tampere / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

26.03. Tavastia, Helsinki / Liput Tiketistä (K-18)

Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.11. klo 9.00.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83€/min+pvm) tai www.lippupalvelu.fi
Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi

Saksasta kotoisin oleva rockabilly-yhtye The Baseballs jatkaa jo toista viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan ykkösenä. Yhtyeen debyyttialbumia ”Strike!” on myyty jo yli 19.000 kappaletta, platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” puolestaan jatkaa valloitustaan radiosoittolistoilla ja on singlelistan lisäksi kärkisijalla myös Latauslistalla.The Baseballs saapuu Suomeen ensi viikolla. Keskiviikkona 18.11 nämä fiftarihurmurit esiintyvät Maria! –ohjelmassa ja heittävät seuraavana päivänä keikan loppuunmyydyssä On The Rocks –ravintolassa Helsingissä. Keikan liput myytiin loppuun viidessä minuutissa!Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman The Baseballs-trion svengaavalle uutuuslevylle ovat päätyneet Rihannan "Umbrella"-hitin lisäksi mm. Katy Perryn "Hot´n´Cold", Robbie Williamsin "Angels", Beyoncén “Crazy In Love”, Pussycat Dollsin “Don´t Cha” ja Roxetten ”The Look”.

The Baseballsin ”Umbrella” –video on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli kolme miljonaa katselukertaa.http://www.thebaseballs.com
- Vanhemmat »