IRC-Galleria

TheBaseballs

TheBaseballs

The Baseballs profiili on Warner Music Finlandin ylläpitämä

Blogi

- Vanhemmat »
Suomalaisten sydämet sulattanut rock´n´roll -yhtye The Baseballs on tänään ylittänyt triplaplatinarajan debyyttialbumillaan Strike!, myyden yli 60 000 kappaletta. Samalla yhtye jatkaa jo kuudetta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä.

The Baseballsin ensimmäinen singlelohkaisu Umbrella on Suomen virallisen single- ja radiosoittolistan kärkisijalla. Viime sunnuntaina Linnan juhlissa kappaleen tahdissa tanssivat myös Tasavallan Presidentti ja Pääministeri.

Suomeen The Baseballs saapuu 4. helmikuuta esiintymään Emma-gaalaan, jossa yhtye on myös ehdolla Vuoden ulkomainen artisti –kategoriassa. Maaliskuussa on luvassa loppuunvarattu Suomen kiertue, jonka aikana yhtye keikkailee Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella. Konserttiliput näille keikoille varattiin loppuun muutamassa minuutissa.

The Baseballsin Strike! on vuoden myydyin ulkomainen levy Suomessa.

THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:
23.03. Tavastia, Helsinki – Loppuunvarattu
24.03. Pakkahuone, Tampere – Loppuunvarattu
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – Loppuunvarattu
26.03. Tavastia, Helsinki - Loppuunvarattu

http://www.baseballs.fi ja http://www.thebaseballs.com
The Baseballs esiintyy 4. helmikuuta järjestettävässä Emma Gaalassa. Emma Gaala järjestetään Linnanmäen Peacock-teatterissa klo.18.00 alkaen. Liput Gaalaan myy Lippu.fi. Tapahtumaa pystyy seuraamaan myös suorana YLEN kanavilta.


Emma Gaala on Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n järjestämä musiikkialan tapahtuma, jossa palkitaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Emma-palkintoja on jaettu vuodesta 1983 alkaen.


The Baseballs on ehdolla vuoden ulkomaiseksi artistiksi, äänestä yhtye voittoon.
Ulkomaisen artistin äänestäminen: EMMAULKO (välilyönti) 9, numeroon 173175. Tekstiviestin hinta 0,80€/kappale.
- Neljäs viikko Suomen listaykkösenä


Tämän hetken puhutuin bändi The Baseballs on tänään ylittänyt Suomessa tuplaplatinarajan debyyttialbumillaan ”Strike!”, myyden yli 40.000 kappaletta. Samalla yhtye jatkaa jo neljättä viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan kärkipaikalla.

Suomeen The Baseballs saapuu konsertoimaan maaliskuussa. Yhtye esiintyy kiertueensa aikana Helsingissä, Tampereella ja Seinäjoella. Kiertueen konserttiliput varattiin loppuun neljässä minuutissa, jonka jälkeen Helsingin Tavastia-klubille vahvistui lisäkonsertti 23. maaliskuuta. Lisäkonsertin lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina 30.11. klo 9.00.

The Baseballsin ”Strike!” on vuoden myydyin ulkomainen levy Suomessa.THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:

23.03. Tavastia, Helsinki – Lisäkonsertti/lipunmyynti alkaa maanantaina
24.03. Pakkahuone, Tampere – Loppuunvarattu
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki – Loppuunvarattu
26.03. Tavastia, Helsinki - Loppuunvarattu

http://www.baseballs.fi ja http://www.thebaseballs.com
- Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11.Huippusuosittu The Baseballs saa lisäkonsertin Helsinkiin. Lisäkonsertti päätettiin järjestää, kun maanantaina myyntiin tulleet maaliskuun konsertit Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä varattiin loppuun neljässä minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla tiistaina 23. maaliskuuta ja sen lipunmyynti alkaa Tiketissä maanantaina. Kovan kysynnän takia konsertille on asetettu lippurajoitus: kaksi lippua/asiakas.The Baseballsin debyyttialbumia ”Strike!” on myyty Suomessa jo yli 34 500 kappaletta ja se on tämän vuoden myydyin ulkomainen äänite. Albumi komeilee jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Myös yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” on ollut kolme viikkoa Suomen virallisen single-, Lataus- ja radiosoittolistan kärkisijalla.Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.THE BASEBALLSIN SUOMEN KEIKAT:

23.03. Tavastia, Helsinki - LISÄKONSERTTI
24.03. Pakkahuone, Tampere - LOPPUUNVARATTU
25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki - LOPPUUNVARATTU
26.03. Tavastia, Helsinki - LOPPUUNVARATTU
Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 30.11. klo 9.00. Lippurajoitus: 2 lippua/asiakas.

Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi
- HELSINGIN LISÄKONSERTISTA NEUVOTELLAAN


Saksalaisen rock´n´roll-yhtye The Baseballsin tänään myyntiin tulleen maaliskuisen Suomen kiertueen konserttiliput varattiin loppuun neljässä minuutissa. Kiertueen aikana The Baseballs esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä. Kovan kysynnän takia Helsingin lisäkonsertista neuvotellaan parhaillaan.Yhtyeen albumia ”Strike!” on myyty jo yli 33 000 kappaletta ja se on vuoden myydyin ulkomainen äänite Suomessa. The Baseballs on ollut viimeiset kolme viikkoa Suomen virallisen albumi-, single- ja latauslistan ykkösenä.Levy sisältää 50-luvun henkeen tehtyjä svengaavia versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single ”Umbrella” (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovat mm. ”Hot’n’Cold” (Katy Perry), ”Bleeding Love” (Leona Lewis) ja ”The Look” (Roxette).Viime viikolla The Baseballs vieraili Suomessa ja esiintyi Maria!-ohjelmassa, Big Brother –talossa sekä loppuunmyydyssä On The Rocks-ravintolassa.Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.

The Baseballs Suomen kiertueelle maaliskuussaKeskiviikko 18.11.2009 14:03

Huikeaan menestykseen Suomessa noussut The Baseballs saapuu ensimmäiselle kiertueelleen maahamme maaliskuussa 2010. Kiertueen aikana yhtye esiintyy Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä.
The Baseballsin debyyttilevy, Strike!, sisältää riemastuttavia 50’s –henkeen tehtyjä versioita kaikkien tuntemista pop- ja rock-hiteistä. Ensimmäinen single, Umbrella (Rihanna) on valloittanut maamme radiot ja on tällä hetkellä Suomen soitetuin kappale. Muita levyltä löytyviä hittejä ovet mm. Hot’n’Cold (Katy Perry), Bleeding Love (Leona Lewis) ja The Look (Roxette).
Bändin suosiosta kertovat mm. ykkössijat Suomen virallisella listalla (albumi ja single), Itunes:ssa (albumi ja single) ja Latauslistalla (single). Torstaina 19.11. The Baseballs nousee ensimmäistä kertaa lavalle Helsingissä, liput tähän tilaisuuteen myytiin loppuun vain muutamassa minuutissa.
Saksalainen The Baseballs kuuluu tällä hetkellä kotimaansa suosituimpiin yhtyeisiin. Tulevat Suomen keikat ovat osa alkuvuoden 2010 kiertuetta, jonka myötä bändi kiertää kotimaansa lisäksi mm Sveitsissä ja Itävallassa.
Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.
KEIKAT:

24.03. Pakkahuone, Tampere / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

25.03. Rytmikorjaamo, Seinäjoki / Liput Lippupalvelusta (S/K-18)

26.03. Tavastia, Helsinki / Liput Tiketistä (K-18)

Liput 27 euroa + mahdolliset toimituskulut. Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.11. klo 9.00.
Lippupalvelun puhelinpalvelu 0600-10800 (1,83€/min+pvm) tai www.lippupalvelu.fi
Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) tai http://www.tiketti.fi

Saksasta kotoisin oleva rockabilly-yhtye The Baseballs jatkaa jo toista viikkoa Suomen virallisen albumi- ja singlelistan ykkösenä. Yhtyeen debyyttialbumia ”Strike!” on myyty jo yli 19.000 kappaletta, platinarajan lähestyessä kovaa vauhtia. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu ”Umbrella” puolestaan jatkaa valloitustaan radiosoittolistoilla ja on singlelistan lisäksi kärkisijalla myös Latauslistalla.The Baseballs saapuu Suomeen ensi viikolla. Keskiviikkona 18.11 nämä fiftarihurmurit esiintyvät Maria! –ohjelmassa ja heittävät seuraavana päivänä keikan loppuunmyydyssä On The Rocks –ravintolassa Helsingissä. Keikan liput myytiin loppuun viidessä minuutissa!Diggerin, Samin ja Bastin muodostaman The Baseballs-trion svengaavalle uutuuslevylle ovat päätyneet Rihannan "Umbrella"-hitin lisäksi mm. Katy Perryn "Hot´n´Cold", Robbie Williamsin "Angels", Beyoncén “Crazy In Love”, Pussycat Dollsin “Don´t Cha” ja Roxetten ”The Look”.

The Baseballsin ”Umbrella” –video on kerännyt Youtube-sivustolla jo yli kolme miljonaa katselukertaa.http://www.thebaseballs.com
- Vanhemmat »