IRC-Galleria

TrashAccident

TrashAccident

"Suvaitsevaisuus mitataan sillä kuinka paljon erillaisuutta ihminen on valmis sietämään."

Hipsteriyden hienous.Perjantai 11.11.2016 05:08

Kirjoitan tällä kertaa lukijoilleni muotiin liittyvästä aiheesta. Tai oikeastaan aiheesta joka liittyy enemmänkin ns. 'muodin edelläkävijöihin'. Kirjoittaja itsekkin - kuten arvata saattaa - on jokseenkin 'hipsteri'.
Yleisesti ottaenhan sana hipsteri tarkoittaa nuorta henkilöä, joka kokeilee eri pukeutumistyylejä ja pyrkii erottumaan massasta. Siihen kuuluu siis olla ns. kokeileva vaatetuksen suhteen.
Olen itse kokeillut yhtä jos toista erilaista asusteyhdistelmää. Tilaillut vaatteita netistä ja kierrellyt vaatekauppoja sekä kirppareita. Lisäksi myös 'tuunannut' vaatteista omannäköisempiä ja opetellut muotisanastoa. Taiteilijanimiäkin olen kehitellyt, kuten aiemmasta blogistani saattaa lukea. Uskallan sanoa omaavani varsin hyvän maun vaatevalintojen suhteen.
En itseasiassa edes ajatellut olevani 'hipsteri' ennen kuin kuulin tuosta hienosta sanasta. En luokitellut itseäni siihen, mutta kyllä sana varsin hyvin kuvaa itseänikin muodin suhteen. Kun aloitin kuuntelemaan rock- musiikkia, aloin myös 'erottumaan massasta'.
Tällä hetkellä käytän päivittäin erityisesti urheiluvaatteita. Saa nähdä mitä uutta keksin pukeutumisen suhteen tulevaisuudessa.
Kuitenkin muoti-ilmiöt vaihtelevat jatkuvasti, ja vaikka pidänkin muodista, en voi sanoa että valitsisin vaatteeni pelkästään sen mukaan mikä on muotia. Se ehkä kuvastaakin hipsteriyttä. Se että voi valita tyylinsä itse.
Ja olla oma itsensä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.