IRC-Galleria

Code Geass <3Perjantai 19.10.2018 21:56

Kirjoitan tässä alkuperäisestä sarjasta Lelouch of the Rebellion R1 ja R2. Yksi parhaimmista sarjoista mitä tiedän sekä totta kai yksi suurimmista suosikeistani.


Britannian suurvalta on valloittanut yli kolmanneksen maailmasta. Sota Japanista päättyi nopeasti kun Britannian uudet "Knightmare" -koneet dominoivat taistelukentät ylivoimaisuudellaan.

Täten valloitettu Japani menettää itsenäisyytensä, kulttuurinsa ja jopa nimensä. Uudelleen-nimetty "Alue 11" kärsii Britannian vallan alla.

Päähenkilö Lelouch saa voiman nimeltä Geass; hän voi antaa kenelle tahansa yhden käskyn jota ei voi olla tottelematta oli käsky sitten mikä tahansa.

Tämän taikavoiman ja oman älykkyytensä avulla Lelouch aikoo kaataa Britannian supervallan, sekä tämän yksinvaltiaan: isänsä keisari Charlesin. Tämän aikomuksen tavoitteena on kostaa hänen äitinsä kuolema sekä luoda maailma jossa hänen rakas pikkusiskonsa Nunnally voisi elää onnellisena ja turvassa.


Mukaansatempaava juoni, kaunis ja juonitteleva antisankari, sekä mecha-taisteluja. Tämä sarja tarjoaa niin paljon herkkua.

Opening <3




Call of Duty trailer with Code Geass... perfection achieved!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.