IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo ja katsoin tänään naisten ja miesten ampumahiihdon maailmancupia ja nyt katson x-factor uk:n finaalin ja toivottavasti Saara Aalto pääsee jatkoon. Huomenna menen äidin kanssa joulumarkkinoille aamusta ja huomenna on myös mun siskon lapsen voimisteluharkat urheilutalolla. Tänään olin myös joulumarkkinoilla katsomassa että mitä siellä on ja ratkoin ristikkoa myös tänään ja eilen katsoin telkkarista kumman kaata ja salkkarit ja säätiedotuksen ja uutiset ja nyt tein äitini kanssa piparitaikinan x factor ohjelman mainostauolla. Huomenna vietetään kolmatta adventtisunnuntaita ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani edelleen ja haluan samaa itsekin ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt hän on minun tyttöystävä ja kuuntelin myös musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja minun lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla, vahinko, kakara ku cara ja trampoliini ja ne on ainakin minun lempibiisejä SANNILTA ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hänen biisit ovat parhaat ja kun laulan SANNIN lauluja niin mieli on parempi ja ajattelen tyttöystävääni koko ajan.

_Iltsu_
Kysymyksiä:

[×]●kuunteletko paljon musiikkia-kyllä
[×]●tykkäätkö lasketella-en
[×]●tykkäätkö kirjoittaa blogia-kyllä
[×]● oletko rakastunut-kyllä
[×]●oletko sinkku-en mut olin joskus
[×]●tykkäätkö laittaa kuvia instagramiin-kyllä

Olin tänään ulkona kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja minulla oli tänään myös äijäryhmä kello poikkeuksellisesti kello 13:00, koska työntekijöiden pikkujoulut alkoivat kello 15:00. Huomenna menen äidin kanssa joulumarkkinoille ja hän sitten soittaa minulle kun lähdemme joulumarkkinoille. Ihanaa kun tänään alkaa viikonloppu ja huomenna saan nukkua pitkään eikä ole kiire mihinkään. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja saa ajatukseni pois tyttöystävästä ainakin hetkeksi. SANNI on minun lempilaulaja ja hänen biisit ovat parhaat ja lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla ja vahinko ja vahinko viittaa varattuun osapuoleen ja hän on ihastunut ja on sitten myöhemmin varattu. Minulla on kavereita kouluajoilta ja muita kavereita jouta olen nähnyt joskus aikaisemmin tänä vuonna.

_Iltsu_
Kysymyksiä:

[× ]●Seurusteletko tällä hetkellä-kyllä
[×]●Oletko ollut ihastunut-kyllä
[×] ●Tupakoitko-en ikinä
[×]●Oletko aggressiivinen-en ikinä
[×]●Oletko suudellut jotakuta-kyllä
[×]●Urheiletko paljon-kyllä

Tässä ovat kysymyksiä elämääni liittyen ja olin tänään kuntouttavassa työtoiminnassa joka alkoi tänään kello 10:00 ja kesti tänään neljä tuntia. Olin tänään myös ulkona kävelyllä ja huomenna minulla on kotikäynti kello 8: 00 ja kestää noin tunnin verran. Huomenna minulla on myös äijäryhmä kello 13:00 poikkeuksellisesti, koska työntekijöillä on huomenna pikkujoulut. Ensi viikolla minulla on kolmet pikkujoulut ja minulla on instagramissa kuvia tällä hetkellä 834 kappaletta ja minusta se on hyvä määrä kuvia. Lähdennyt nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna on aikainen herätys ja otan huomenna jossain vaiheessa päiväunet. Katsoin tänään telkkarista salatut elämät, Simpsonit, Kimmon, uutiset ja säätiedotuksen ja urheilu-uutiset. SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempibiisi SANNILTA on 2080-luvulla ja vahinko ja kuuntelen myös radiosta musiikkia muilta artisteilta ja deezeristä kuuntelen myös musiikkia. SANNI on edelleen suosikkini ja juttelin tänään myös minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä ja hän asuu Lappeenrannassa ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan.

_Iltsu_
Olin tänään aktiviteettiryhmässä jossa tänään leivottiin joulutorttuja ja pipareita ja pommitettiin glögiä ja ensi viikolla on aspan pikkujoulut jotka alkavat kello 15 ja loppuvat kello 18.00. Tänään juttelimme ohjaajan kanssa seurusteluun liittyvistä asioista ja hän sanoi että mitä tehdä muuta kuin olla ajattelematta tyttöystävää ja samoin että kuuntelen musiikkia ja ratkon ristikoita ja katselen ja otan valokuvia ja kävely ulkona ja nukkuminen ja television katselu ja laulaminen saavat ajatukseni pois tyttöystävästä ainakin hetkeksi. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on meno kello 10.00 jokikadulle koska tällä viikolla on itsenäisyyspäivä. Kuvien ottaminen on kivaa ja tykkään valokuvailla ja kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta ja SANNI on minun lempilaulaja ja hänellä on hyvä lauluääni ja ei haittaa että hän honottaa. SANNIN 2080-luvulla ja vahinko ovat minun lempibiisejä SANNILTA ja kuuntelen myös musiikkia muilta artisteilta esimerkiksi Antti tuiskua ja Kaija koota. Olen hyvä blogin kirjoittaja ja kirjoitan edelleen joka päivä blogia täällä ja katsoin tänään salatut elämät, uuden päivän ja Simpsonit ja uutiset ja säätiedotuksen ja lisäksi katsoin inhimillistä tekijää telkkarista.

_Iltsu_
Olin tänään siskoni ja äitini kanssa tekemässä karjalanpiirakoita ja siivosin siellä, koska hänen luokse tuli vieraita ja heillä vietettiin Suomen syntymäpäiviä. Tämä vuonna Suomi täyttää 99 vuotta ja ensi vuonna Suomi täyttää 100 vuotta. Tänään oli mukava päivä ja tänään leivoin mustikkamarmoroidun juustokakun ja kakusta tuli hyvä ja eilen leivoin äitini kanssa piparipullia. Leivon jouluksi taatelikakkua ja karpalo-kinuskijuustokakkua ja kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki on ihanaa ja parasta ja SANNI on minun lempilaulaja ja minun lempiartisti. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aktiviteettiryhmä jossa leivotaan joululeivonnaisia ja ensi viikolla on pikkujoulut.

_Iltsu_
Olin tänään aamupäivällä kotona ja söin aamupalaksi leipää, mehua, kahvia ja puuroa marjoilla ja olin melkein koko päivän kotona ja huomenna vietetään itsenäisyyspäivää ja menen huomenna piirakkatalkoisiin leipomaan karjalanpiirakoita siskoni ja äitini kanssa. Katson huomenna myös linnan juhlat telkkarista ja tänään katsoin Simpsonit ja uutiset ja säätiedotuksen ja salatut elämät ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän haluaa seurustella kanssani ja tykkään seurustella tyttöystäväni kanssa ja minulla on tunteita tyttöystävääni kohtaan ja rakastan häntä ihan älyttömän paljon ja hän rakastaa minua ihan oikeasti ja hän sanoi että minä olen tyttöystävälleni se oikea poikaystävä ja hän haluaa kanssani kihloihin vuonna 2018. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja radiossa soi SANNIN vahinko ja oi se kun oot, 2080-luvulla ja me ei olla enää me ja ne voisit ovat hyviä biisejä SANNILTA. Huomenna siskoni tarjoaa lounaan ja tänään on ollut mukava päivä.


_Iltsu_
Olin tänään kaupungilla siskoni kanssa ja olin tänään myös ulkona kävelyllä ja huomenna alkaa arki. Kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja tänään oli kiva päivä ja tänään oli ulkona kiva pakkanen. Nyt sataa lunta jonkun verran ja tykkään hiihtää talvisin. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja SANNIN 2080-luvulla on hyvä biisi ja niin on myös vahinko-biisikin hyvä.Katsoin tänään telkkarista x factor uk:n tuloslähetyksen ja hyvä että Saara Aalto pääsi finaaliin ja roban ja tähdet tähdet-special-lähetyksen. Tänään vietettiin 2.adventtisunnuntaita ja ei jouluun ole enää pitkä aika ja itsenäisyyspäivä lähestyy ja silloin leivon karjalanpiirakoita siskoni ja äitini kanssa. Juttelin tänään myös minun tyttöystävänikanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä ja hän asuu Lappeenrannassa. Minä.tykkään seurustella tyttöystäväni kanssa ja olemme seurustelleet kohta vuoden ja kuusi kuukautta ja ensi viikko on poikkeuksellinen viikko koska ensi viikolla on itsenäisyyspäivä ja silloin katson linnan juhlat telkkarista.

_Iltsu_
Tänään oli mukava päivä ja tänään kirjoitan lyhyen blogin ja huomenna kirjoitan lisää koska nyt menen nukkumaan. Ei haittaa että eilinen blogi jää välistä ja kirjoitan edelleen joka päivä blogia täällä irc-galleriassa. Tänä än vietetään 2.adventtisunnuntaita ja ei jouluun ole enää pitkä aika. Kuuntelin tänään SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta ja SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulaja. Olin eilen uimassa siskojeni kanssa ja oli kivaa uida eilen ja huomenna siskoni lähtee Espooseen ja tulee uudestaan käymään Joensuussa 19.12 ja lähtee Raaheen 27.12. Nyt pesen hampaat ja nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna kirjoitan jossain vaiheessa blogia ja edelleen jatkan blogin kirjoittamista joka päivä.

_Iltsu_
Olin tänään äijäryhmän kanssa pelailemassa aliasta eli sanaselityspeliä ja sen jälkeen tein ruoaksi Janssonin lohikiusausta ja se oli hyvää. Kuuntelin SANNIN musiikkia deezeristä ja radiosta kuuntelin myös musiikkia muilta artisteilta esimerkiksi Antti tuiskua ja Kaija koota. SANNIN musiikki tuo minulle hyvän mielen päivääni ja hän on minun lempiartisti ja lempilaulajakun kuulin hänen laulun jonka nimi on 2080-luvulla ja vahinko ja vahinko ja 2080-luvulla on minun lempibiisejä SANNILTA. Ihanaa että nyt alkoi viikonloppu ja saa nukkua pitkään ja onneksi ei ole mihinkään kiire ja minun siskoni on tämän tulevan hän minun luona yökylässä ja tänään juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt minun tyttöystävä ja hän on välillä eri pojan kanssa yhdessä ja siitä olen hänelle suuttunut ja tuohtunut ja minä en tykkää siitä että hän valitsee minun ja sen pojan väliltä. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja onneksi minä saan huomenna pidempään nukkua ja huomenna ehkä menen siskoni kanssa uimahalliin heidän seuraksi ja samalla saa liikuntaa uimahallissa. Jouluun ei ole enää pitkä aika ja siihen on vajaa kuukausi enää aikaa ja jouluna olen vanhemmilla yötä ja tästä on tulossa kiva ja ikimuistoinen joulu.

_Iltsu_
Olin tänään kaupungilla siskoni ja äitini kanssa ja minulla oli tänään myös kotikäynti kello 12.30 ja keskustelimme tuolloin seurusteluun liittyvistä asioista ja suunnittelimme myös Lappeenrantaan lähtöä tyttöystäväni luokse ja sovin tyttöystäväni luokse ja sitten sovimme aspa-ohjaajan kanssa soiton hänen eli tyttöystäväni isälle ja juttelin tänään tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja nyt mun tyttöystävä. Minulla on edelleen tunteita tyttöystävääni kohtaan ja haluan jatkaa meidän suhdetta hänen kanssaan ja hänen äitinsä sanoi että minä olen tyttöystävälleni parempi poikaystävä kuin joku muu poika. Minä rakastan häntä ihan älyttömän paljon ja haluan kosia tyttöystävääni joskus ja haluan kihloihin hänen kanssaan vuonna 2018. Kuuntelin tänään SANNIN biisejä radio suomipopilla ja deezeristä. SANNI on minun lempilaulaja kun kuuntelin hänen laulun jonka nimi on 2080-luvulla josta tuli viime vuonna hittibiisi ja kuuntelin myös vahinko, trampoliini, kakara ku cara ja SANNI-biisiä deezeristäja radiosta kuuntelin myös muiden artistien musiikkia ja kuuntelen myös muitakin artisteja radiostaja radio suomipopilta. Nyt lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna minulla on aikainen herätys ja huomenna minulla on myös äijäryhmä, jonka vetää nyt aspa-ohjaajani.

_Iltsu_