IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Saa laittaa vapaasti viestiä,tutustua, laittaa herttaa ja kommentoida kuviani ❤️❤️😘😘

Selaa blogimerkintöjä

Tänään minulla oli mukava päivä ja ihanaa kun minulla on loma. Huomenna minulla on aikainen herätys, koska menen huomenna yhdeksäksi keräämään mansikoita ja herätys on kello 7:45. Kohta menen nukkumaan ja tänään tulin mökiltä pois kolmen jälkeen ja tein siskoni kanssa kaikkea kivaa. Ylihuomenna alkaa ilosaarirock ja minulla on 3 päivän lippu ilosaarirockiin eli pe-su. Ajattelin mennä rockiin kuuntelee pelkästään kotimaisia artisteja. Kuuntelin tänään kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tänään minulla oli hyvä päivä ja olin kirpputorilla. Tein täällä mökillä töitä ja kävin uimassa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Nyt minulla on toinen lomaviikko menossa ja tällä viikolla on ilosaarirock. Minulla on kolmen päivän lippu ilosaarirockiin ja huomenna minulla on tekemistä täällä mökillä. Ajattelin ulkoilla, nauttia kesäisestä säästä ja lomasta. Minusta on ihanaa olla lomalla ja minulla alkaa 30 päivä heinäkuuta työt. Kävin tänään kaupassa Kiteellä ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja käänsin kompostin yksin. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja nyt on luvattu aurinkoista säätä koko viikolle. Nyt on ihana sää rokata pe-su. Kävin tänään saunassa ja uimassa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Nyt on eka lomaviikko ohi ja olen mökillä keskiviikkoon asti. Nautin nyt näistä lomapä7vistä ja tulevalla viikolla on ilosaarirock. Olen roolissa 3 päivää ja käyn kohta nukkumaan. Kuuntelin tänään musiikkia ja juttelin tyttöystäväni kanssa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Ihanaa kun minulla on loma ja olen viettämässä viikonloppua. Huomenna menen mökille illalla ja tänään tein kaikkea kivaa. Kävin kävelyjuoksulenkille kirkonmäellä ja ylisoutajansillan toisella puolella. Nyt on ollut sateinen ja epävakainen viikonloppu ja ensi viikolla on luvassa helteitä ja lämmintä säätä. Kävin tänään myös asioilla kaupungilla ja tein kaikkea kivaa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Ihanaa kun tänään alkaa viikonloppu ja ajattelin nauttia tulevasta ja alkavasta viikonlopusta. Lisäksi olen nyt lomalla ja huomenna minulla on tekemistä kuten ulkoilu ja kaiken kivan tekeminen. Tämä loppuviikko oli sateinen ja epävakainen ja tänään olin kaupassa ja tein kaikkea kivaa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Torstai on tänään ja nyt nautin näistä kesäisistä lomapäivistä. Huomenna on perjantai ja huomenna on sateinen päivä. Huomenna alkaa viikonloppu ja ajattelin tehdä kaikkea kivaa. Tänään tein kaikkea kivaa ja kävin ulkoilemassa. Kuuntelin tänään musiikkia ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tyttöystävä ja koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään keskiviikkona tein kaikkea kivaa esimerkiksi kävin shoppailemassa alennusmyynneissä Sokoksella. Kävin myös kaupassa ostamassa eväitä ruoanlaittoa ja syömistä varten ja olin myös lenkillä. Lenkkeily on ihanaa ja kivaa liikuntaa. Minua ärsyttää se kun vanhempi siskoni huutaa lapsille ja siksi soitan Katy Perryn Roar-biisiä päivittäin. Muuten päiväni sujuu hyvin ja minullakin on välillä huonoja päiviä. Nyt nautin näistä kesäpäivistä ja lomapäivistä. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Ihanaa kun olen nyt 4 viikon kesälomalla. Tänään minulla oli lomapäivä ja olin siskoni luona ikkunanpesussa ja jääkaapin pesussa. Tänään kävin myös pyöräilemässä karsikossa ja sieltä takaisin kotiin. Kohta menen nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna ajattelin mennä ulos kävelylle. Aion myös tehdä kaikkea kivaa ja nauttia kesästä ja tulevasta lomasta. En ajattele lomalla työasioita ja ajattelin keskittyä lomailuun ja ulkoiluun. Huomenna on aurinkoinen päivä ja tänään oli sateinen sää, kun ulkoilin. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Ihanaa kun minulla on loma ja olen nyt 4 viikkoa kesälomalla. Palaan töihin seuraavan kerran 30 päivä heinäkuuta ja huomenna minulla on tekemistä kuten jääkaapin pesu ja ikkunanpesu siskoni luona. Tänään tein kaikkea kivaa ja kävin ulkoilemassa. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.