IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:44

Lauantaina 21.7 olin kotona Joensuussa ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.

Loma :) :) :) :)Sunnuntai 29.07.2018 22:44

Perjantaina 20.7 olin kotona Joensuussa ja nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä. Tein kotona Joensuussa kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä. Lomailu on välillä kivaa ja todella virkistävää.
Torstaina 19.7 olin mökillä ja tulin illalla pois Joensuuhun. Nautin silloin aurinkoisesta lomapäivästä ja tein mökillä kaikenlaista hommaa. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Lomalla tykkään uida ja nauttia auringosta. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa ja uimassa. Olen lomalla tämän jälkeen viikon ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Keskiviikkona 18.7 olin mökillä ja nautin aurinkoisesta lomapäivästä. Välillä minusta on kiva olla lomalla ja välillä töissä. Mökillä tein silloin kaikenlaista hommaa ja kävin myös uimassa joka päivä näin helteisellä säällä. En pidä näin heiteisistä säistä ja 30 asteen lämpötila on jo todella tukalaa. Nukuin lomalla pitkään ja kunnolla ja kävimme myös kaupassa. Lomalla en ajattele työasioita ja nyt lomalla on ollut todella helteinen ja kuuma sää. Lomalla on välillä unohtunut blogin kirjoittaminen ja lomalla käyn joka päivä ulkoilemassa. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Tiistaina 17.7 olin mökillä ja nautin aurinkoisesta lomapäivästä. Silloin oli todella aurinkoinen ja lämmin päivä ja lomalla olen välillä unohtanut blogin kirjoittamisen, koska minulla on muuta tekemistä. Kävin lomalla ulkoilemassa ja uimassa mökillä ja myös uimarannalla. Kävin myös siskoni kanssa kirpputorilla tiistaina ja kävimme myös kaupassa tohmajärvellä. Tein myös kaikkea kivaa lomani aikana ja lomani loppuu 29.7 eli sunnuntaina. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Maanantaina 16.7 tuli täyteen toiseksi viimeinen lomaviikko ja minulla on lomaa vielä tämän jälkeen viikko. 30.7 minulla alkaa työt ja minusta on kivaa olla välillä lomalla ja välillä töissä. Olin mökillä silloin ja ajattelin nauttia aurinkoisista lonapäivistä ja oli kyllä todella aurinkoinen ja lämmin päivä. Kävin mökillä uimassa ja tein kaikkea kivaa. Olen käynyt tänä kesänä mökillä ja kävin uimassa uimarannalla myös lomani aikana. Lomalla en ajattele työasioita ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Sunnuntaina 15.7 olin Ilosaarirockissa ja siksi en jaksanut kirjoittaa blogia. Kävin kuuntelemassa Juha Tapiota ja Cheekiä ja menen joka kerta ilosaarirockiin kuuntelemaan kotimaisia artisteja. Ensi vuonna ajattelin mennä uudestaan ja Juha Tapio ja Cheek olivat hyviä. Kiertelin alueella jonkin aikaa päivän aikana ja keräsin tölkkejä alueella sunnutaina Cheekin keikan jälkeen. Kävin välillä kotona ja oli kyllä hyvä rokki oli tänä vuonna todella hyvä ja antoisa. Kotimaisten artistien takia menen Ilosaarirockiin ja minulla oli kolmen päivän lippu rokkiin. Juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Lauantaina 14.7 olin Ilosaarirockissa ja siksi en jaksanut kirjoittaa blogia. Kävin kuuntelemassa SANNIA, Reino Nordinia, Apulantaa ja Olavi Uusivirtaa. Menen joka kerta Ilosaarirockiin kuuntelemaan kotimaisia artisteja. Ensi vuonna ajattelin mennä uudestaan ja SANNI oli erittäin hyvä ja hän värjäsi punaiseksi hiuksensa. Kävin myös välillä kotona ja kiertelin alueella päivän aikana. Juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita.
Tänään alkoi ilosaarirock ja minulla oli siellä ihan mukavaa. Ajattelin huomenna mennä rokkialueelle jälkeen kuuntelemaan kotimaisia artisteja ja tänään kävin kuuntelemassa Evelinaa, Ismo Alankoa ja Jenni Vartiaista. Nyt on kesän paras viikonloppu ja nyt juhlitaan ja nautitaan alkavasta rokista. Kävin välillä kotona ja tanssin ja hypin alueella musiikin tahtiin. Joka kesä käyn ilosaarirockissa ja mennään ensin tämän vuoden rokki alta pois. Ilosaarirockissa on minun mielestä parhaat bändit/artistit ja nyt menen nukkumaan. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.
Ihanaa kun minulla on loma ja huomenna alkaa ilosaarirock. Ajattelin mennä neljältä katsomaan Evelinaa ja muita kotimaisia artisteja. Ajattelin ulkoilla ja nauttia alkavasta rokista. Tulin tänään vanhemmille yöksi, koska minun nuoremman siskoni lapset rupeavat rääkymään eli huutamaan ja en kestä pikkulasten huutoa niin siksi menin Kalevankadulle nukkumaan. Muuten nukun aina omassa kodissa ja menen ihan just nukkumaan koska minua väsyttää. Tänään olin aamupäivän poimimassa mansikoita ja kävin välillä tauolla. Kuuntelin tänään SANNIN ja kaikenlaista musiikkia YouTubesta ja juttelin tyttöystäväni kanssa facebookissa. Hän on minun tuleva kihlattuni ja vaimoni ja nyt minun tyttöystävä ja seurustelemme edelleen. Koulukaverini kanssa olen edelleen hyvä ja mukava kaveri ja hän sanoi että voidaan olla kavereita ja ystäviä.