IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

The Serena also risesTiistai 30.09.2008 17:46

Gossip Girl oli semi maukas, eihän siin oikeestaan muuta ollut kuin Danin ja Chuckin melkein ystävystyminen ja Blairin yritykset tuhota äitinsä muotinäytös.
Dan oli perus rasittava ei siinä mitään ihmeellistä, mutta vielä rasittavampi mennessään Chuckin luo "Haluan kokea yhden illan Chuck Bassin elämää." Hahha. Sitten Chuck vielä suostuu huo. Oli oikeesti ihan turha koko kuvio, jossei lopussa Chuck olisi avautunut putkassa Danille hänen ja faijansa ongelmista, mutta jotta liialta pateettisuudelta säästyttiin Chuck löytää Danin kirjoitukset ja angstaa vähäcn. Mihin se kundi on kadottanu munansa? Murrrr.
Blairkin tuntuu olevan ihan kesy nykyään. Antais Serenalle takasin samalla mitalla. Hitto onhan se nyt paremman näkönen vaikkei mallin mitoissa (pituudeltaan) olisikaan. Vähän nähtiin vanhaa Blairia kun bustasin Jennyn Rufukselle. Silti oli lopussa kiva kun Blair puolusti J:tä mamilleen. Ehkä Blairista ja Jennystä tulee sarjan seuraava ihkubestispari.
Ja Serena. No okei pakko myöntää en tässä jaksossa vihannut Serenaa ihan yhtä paljon kuin aiemmin. Ehkä koska alko olemaan semisti itsenäisempi hahmo (ennen ollut kokoajan riippuvainen Blairista, Danista ja jopa Chuckista). Silti en voi käsittää miksi sen hiukset oli niin hirveellä tavalla muotinäytöksessä? Yäk.

Nojoo ihan peruskiva jakso, muttei kyllä saanut odottamaan ens viikkoa yhtä paljon kuin edellinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.