IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.11.2008 14:26

20 min päästä lähtö peliin :-D nyt syön jättimunakasta, jossa on nakkeja ja mozzarellaa nams. tänään vielä pitäis tehä äikän aine aiheesta verkossa vaikuttaminen. mitäköhä kirjoittais.

nojoo! perjantai oli hauska pv, eli oltiin meillä juhlistamassa mun synttäreitä Sannan ja Elsan kanssa. syötiin paljonpaljon mm. sipulirenkaita, mozzarellasalaattia, karkkia, sipsiä jne. siinä jossai yhentoista aikaan elsa päätti lähteä matiakselle ja me jäätiin sannan kanssa meille chillaileen ja näi sitte joskus puol kakstoist päätetää et joo lähetää alffulle ja päästään matkaan siitä noin tunnin päästä. alfful oli jees porukka väheni, mut bailattiin sannan kans ku viimestäpäivää (tuli ikävä kesää<3) ja jsosai vaiheessa päätetään lähteä meille sieltä alffun, lotan, liinun kanssa, koska alffulla ei ollu mitään blandiksia. njoo meil jotai chillailtii ja läyhättii ja mentii nukkumaan joo.

eilen en kattonut yhtään mitään tvohjelma, siis niitä mitä seuraan. oli hassua. kation jotain luontodokkareita ja semmosia mitkä ei kauheesti vaatinu aivojen käyttöä. ja pleasin pleikkaria. nyt joo meikkaa ja kuivaa hiukset ja peliin moi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.