IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.04.2009 19:04

Sorruimpa sitten eilen katsomaan Miss USA kilpailut netistä. Pelkästään tämän Miss California kohun takia. Onpa harvinaisen hmm mielenkiintoinen tapaus.
Kyseiseltä neidolta siis kysyttiin näin (mun huonolla suomennoksella).

"Vermontista tuli äskettäin neljäs osavaltio, jossa saman sukupuolen kanssa naimisiin meno on laillista. Pitäisikö mielestäsi jokaisen osavaltion seurata perässä? Miksi tai miksi ei?"

Kysymyksen siis kysyi Hollywood blogittaja Perez Hilton. Neiti Miss California vastasi tähän;

"No, mielestäni on hianoa, että amerikkalaiset pystyvät valitsemaan jomminkummin. Asumme maassa, missä voi valita homoavio liiton tai heteroavioliiton. Tiedättekö mitä, minun maassani, minun perheessäni, minä uskon että avioliiton pitäisi olla miehen ja naisen välinen, ei pahalla kenenellään, mutta niin minut kasvatettiin ja uskon että sen pitäisi olla miehen ja naisen välinen. Kiitos"

I mean, jesus mikä urpo. Kiva, että sillä on vahvat mielipiteet ja on uskonnollinen jne, mutta dude jos haluat olla Miss USA, vastaus ei vaan voi olla tollanen. =D Kiva hymy tuli muijan naamalle ku Perez kysy tota kysymystä, mutta no ainakin on rehellinen jossei muuta.
Mitä tää kohu nyt on vielä saanut aikaan on, että kaiken maailman julkkikset julistautuu "gayystävällisiksi" ja homoavioliittojen puolustajiksi. Ainakin Heidi Montag, Miley Cyrus ja Britney Spears on hyviä puhunut ja voittanut taas faneja puolelleen. Cute, totta tosiaan. Tossa alhaalla vielä toi kysymys ja vastaus englanniksi, kun mun suomennokset ei tunnetusti oo mitään kovin loistavia.


“Vermont recently became the fourth state to legalize same-sex marriage. Do you think every state should follow suit? Why or why not?”

“Well I think it’s great that Americans are able to choose one way or the other. We live in a land where you can choose same-sex marriage or opposite marriage. You know what, in my country, in my family, I do believe that marriage should be between a man and a woman, no offense to anybody out there. But that’s how I was raised and I believe that it should be between a man and a woman. Thank you.”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.