IRC-Galleria

ainokki

ainokki

ei hakkaa päätä seinään mushmush

tähän väliin kirjotteluaMaanantai 20.08.2007 00:19

Missä Aino? < se on kotona, pelaamassa.

Oon ihan jääny ihan koukkuun tämmösiin superhauskoihin peleihin, mitä löysin vahingossa !
Oon viimeset 48 tuntia about pelannu näil sivuil kaikkii jännii pelei. Okei en ihan.

Perjantaina olin suunnitellut pitäväni mukavan koti-illan, vuokraillen leffoja ja dataamalla. Siinä kymmenen-yhdentoista aikaan löysin hauskan nettisivun, jossa oli super kiva peli ( http://www.arcade.fi/play/bloons-tower-defense.html ) ja sitä aloin pelaamaan, jäin ihan koukkuun, kunnes Aino L soitteli mulle siinä yhdentoista aikaan, että lähdenkös Kivenlahteen Sinille. Ilmaiset viinat ja tupakat kuulemma. Siinä sitten mietin viis minuuttia ja päätin, että lähden. Mua tultiin tosta alhaalta hakemaan ja suunta kohti Espoota. Espoossa vietin muutamia tunteja ja oli ihan mukavaa. Sitten kotiin päin vei tieni, kun sain kyydin ja puoli neljän aikaan kotiin saavuin ja sammuin samantien.

Lauantai aamulla heräsin Siirin huutoon, että se on kotona nytten ja mun päässä alkoi raksuttamaan, mistä se on tullut? Selvisi, että Disney minimaraton, jonne olin lupautunut kannustamaan (ja Henjen kanssa puhunut, että olen tulossa) oli loppunut ja mä olin uinunut sen yli, vaikka aamulla olin vähän hereilläkin. Jäin päiväksi himaan hengailemaan ja näin. Päätettiin Siirin kanssa vuokrata Vannomatta Paris - elokuva ja haettiin se + 300g karkkia. Oli leppoisaa ja Linda siinä soitteli jossain vaiheessa, että oli palannut vklp reissultaan Alexan kanssa ja ilmoitin olevani kotona huonossa kunnossa. Iltani meni eerittäin rattoisasti pelaten erilaisia pelejä netissä (Bloons Tower Defense, SimGirl ymsyms) ja yhtäkkiä kello olikin jo lähemmäs neljä, kun päätin sulkea silmät ja nukkua sen muutaman tunnin, mikä oli jäljellä aamuun.

Tänä aamuna heräsin ah ihanaan auringon paisteeseen ja äidin 'ihanaan' herätykseen. Päässä surisi ja pyöri 'Missä oon? Kuka puhuu? Mitä käy?'. Jotenkin sain koottua itteni keittiöön juomaan mehua ja ymmärtämään, että kohta pitäisi nähdä Henje. Siinä datasin muutaman hetken ja sitten kiireellä pakkasin pyyhkeen ja hygieniavarusteet laukkuun, laitoin bikinit päälle ja jotkut olo vaatteet. Sitten äidin kanssa suunta kohti Uima Stadionia. Henje tekstaili olevansa myöhässä, joten päätettiin napata se Oopperalta kyytiin ja siinä sitten muutama hetki ajeltiin etsiessämme tietä stadionille. Perillä kiiruhdimme maksamaan sisäänpääsyn ja hakemaan kaapit (harmiksi Henjen kaappi oli rikki ja sen piti hakea tikku jolla saatiin rahat pois ja mun oli pakko viel varmistaa, että toimiiko se kaappi ja laittaa raha uudestaan jne). Lähdettiin suihkun puolelle ja ulos päästyämme todettiin, että vesijuoksu vyöt olivat loppu. Täristiin kylmästä ja mietittiin mikä plääni, no päädyttiin lasten altaaseen puhumaan siitä, että kohta löytyisi jonkun pikkuvauvan kakat sieltä. Ei löytynyt. Saatiin vyöt ja varttia yli yksitoista päästiin altaaseen juoksemaan. Juostiin siitä 45 minuuttia ja suihkuun ja kotiin. Oli rattoisaa.
Kotiin tultuani jäin koukkuun uuteen harrastukseen, eli näihin peleihin. Pelasin, pelasin ja pelasin ja tajusin, että nyt pitää hankkia elämä. Sitten päätin, että makuuniin. Hain Makuunista elokuvan, jonka äsken katsoin ja se oli ihan hyvä, vähän tyhmä ehkä?

Mutta näin, on ollut ihan kiva viikonloppu. /lukio on erittäin raskasta, en oo ees vielä saanut läksyjä, mutta ehkä tää kohta pahenee. mo<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.