IRC-Galleria

KEVÄT.<3Sunnuntai 03.02.2008 16:49

NIINPÄ ! Tuntuu et joka vuos se vaan alkaa aiemmin. Rakastan kevättä.<3 Mutta tuntuu kyllä aika hullulle että mennään Helmikuun kolmannessa päivässä ja väitän tosissaan että kevät on täälä.
Mutta niin se vaan on. Ainakin Helsingissä paistaa aurinko täysillä ja pitkään aikaan ei oo ollu näin hyvä olo aamulla ilman syytä - se on kevään merkki, sen vaan tuntee. :) (asiaan voi toki vaikuttaa myös se ettei ole krapulaa ollu koko viikonloppuna :D).
heinolassa tosin oli vielä kinokset lunta, ainakin eilen kun sieltä lähin - ellei ne oo kerenny sulaa pois hmmmh. täälä on taas kaikkea muuta ku valkosta. voisin toivoo että ehkä pääsis ainakin kerran viel rinteisii tänä vuon, ejjj oo kerenny sinnekkää. :o

Nyt on muutettu mut helsinkii kaikkien rojujeni kanssa, huh et sitä kamaa oli kyl paljon, jäi meinaa tosta aiemmestakin luettelematta vielä vaik kuin. :D
Odotin että tuntuukohan ihan oudolle olla taas täälä ku oli niinku pitkän ajan pois mut, EI, kyllä kotiin tulo aina normaalille tuntuu. :)
Oli ihanaa päästä shoppaa sisustusta uuteen kotiin, ja oli ihanaa päästä stream berille kahville. oli myös ihanaa käydä pitkästä aikaa tennaril leffassa - Oli kivaa törmätä ja tavata kavereita. :)
Tajus taas et miks tääl on niin kiva olla ja muisti valitettavasti myös sen että miks taas ei...välillä tuntuu et jotkut asiat ei vaan lopu koskaan. niin ne on vaa joka paikassa ne omat hyvät, ja huonot puolesa.
Tänään pitäs pyörii takas, on vaan niin kivaa istuu faijan sohvalla ja tuijottaa telkkarii ettei huvittas liikkuu mihinkään. Jossain vaihees se on mentävä. :)

Optiparin puolesta mainostan vielä että, kattokaa kaikki tänää missi kisat ! ne ei tuu olemaan yhtään niin tylsät kun on tottunu näkemään. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.