IRC-Galleria

:<Perjantai 30.05.2008 16:43

surkeuden surkeus. koko kone ihan sekasin. Älkää avatko missään nimessä vahingossakaan mitään linkkejä jos saatte "ootsä tos kuvassa" tms viestin msn. ite hölmönä menin sen avaamaan ja nyt koko kone ihan totaalisesti sekasin. :<

Nyt se kesä"loma" - no koulun osalta loma - alko. Wippiii. Outo tunne jäädä heinolaan kesäks. Varmaan ekan kerran ihan kunnolla, tuli sellai fiilis et "mä en asu enää helsingissä".
Ei sitä oo oikein sellai tajunnu kokonaan, jotenki aina on vaa kelannu et mä "vaan" opiskelen tääl.
Grönroos heitti että "noniin nyt sä sitten hämäläistyt. varo vaan käy viel samanlailla ku mulle" ja naureskeli siihen. Niin Grösseki on helsingistä tänne muuttanut ja jääny sitten tänne.

Tänää ku kävi kattoo päättävien opiskelijoiden juhlaa, kävi miettimään sitä kun ite on siin samassa tilanteessa vuoden päästä. Mietti että mitkä vaatteet mul on päällä, miltä mä näytän sinä päivänä. Keiden välissä mä seison kun mennään eteen kukitettavaks. Ja kuinka paljon sitä tulee sitte itkettyä.

Sini joskus viime vuonna mainitsi siitä, että mitä tapahtuu kun kaikki lähetään erilleen. Minä kauheena herkkisenä rupesin itkua vääntämään. Ei sitä ollu tollasii ees miettiny. Menny vaan siin hetkessä koko aika. Mut totta se on...vuoden päästä pitääki hyvästellä kaikki ja ei jättää taakseen pelkästään Salpaus vaan paljon enemmän. Toisaalta tekee ihan hyvää miettiä joskus tollasia, sitä osaa arvostaa näitä hetkiä toisella tapaa. Tuntuu sille että ONNEKSI on vielä vuos jäljellä.

JUHANNUKSENA BILEITÄ HEINOLASSA?Perjantai 30.05.2008 02:01

Jeph...kyl se nyt niin vaa meni että töissä ollaan. Eli Heinolassa jumissa....siinä meni mun juhannukset.
Niin että bileitä täälä päin ?!?

kopioikaaMaanantai 26.05.2008 20:11

kopioikaa

Hyvää päivää,

Olen kuullut ennustettavan,
että bensan hinta saattaa syksyyn
mennessä nousta litralta jopa
€ 1,90 :een!
Haluatko, että bensan hinta laskee?
SE ON MAHDOLLISTA!
Sen puolesta on toimittava NYT HETI ja viisaasti!

Viime vuonna esitettiin mm., että: « Älkää ostako tiettynä päivänä lainkaan bensaa!»
Öljyfirmojen johtajat nauroivat, sillä he tiesivät, että maanantaisin ostamatta jätetty bensa ostettaisiin kuitenkin tiistaina.
Tästä saattoi olla heille hiukan haittaa, mitään merkitystä kokonaisuudelle ei ollut.

Joku fiksu on keksinyt idean, joka saattaa toimia,
JOS TODELLA HALUAMME.
Lue vielä hiukan eteenpäin ja toimi kanssamme, jotta se saataisiin toimimaan!

Bensa myydään tänään noin
1,50 € / Litra
Tiedämme kaikki, että isot öljyfirmat tekevät mahtavasti voittoa kustannuksellamme

Muistelkaapa, mitä sanottiin, kun hinnan aikoinaan anneettiiin nousta lähelle Euroa. Silloin väitettiiin, että öljy on maailmasta loppumassa. Tänään ei edes väitetä, että öljy loppuu – öljyä on käytetettävissä enemmän kuin 35 vuotta sitten. Silloin bensa maksoi 0,20€ litra.

Meidän täytyy toimia agressiivisesti ja näyttää, että kuluttajat voivat hallita markkinoita. Että asiakas saa olla oikeassa!
Ainoa mahdollisuus saada hinnat laskemaan, on lyödä öljyfirmoja sinne ainoaan paikkaan, missä se tekee kipeää: lomapakkoon!
VOIMME TEHDÄ SEN!

MITEN?
Kun kerran kaikki tarvitsemme ajokkejamme, emme voi jättää bensoja ostamatta..
Mutta voimme vaikuttaa hintaan:KUN TOIMIMME KAIKKI YHDESSÄ niin
saamme aikaan HINTASODAN!!!

Ehdotamme seuraavaa ideaa: Emme kukaan koko loppuvuonna
OSTA ENÄÄ LAINKAA BENSAA 2:lta johtavalta yhtiöltä: NESTEeltä tai SHELLiltä

Ajatelkaapa!
Kun 2 suurinta öljy-yhtiötä eivät enää onnistu myymään bensaa, täytyy niiden pakon edessä laskea litrahintaansa. Tämä johtaa välittömästi hintasotaan ja muiden on seurattava.
Mutta, jotta saavutamme toivotun tuloksen, täyttyy meidän tavoittaa ja vakuuttaa satojatuhansia NESTE- ja SHELL- asiakkaita. Ja kaikkien toimia johdonmukaisesti.

Kun jokainen ja taas jokainen kopio tämän sanoman seuraavana päivänä 10 tutulleen, olemme liikkeellä YHDESSÄ VIIKOSSA 300 MILJONAN ihmisen kanssa, hintasodassa öljyfirmoja vastaan!
(jonkun pitää tietysti kääntää tämä siinä välissä saksaksi ja englanniksi)

KYLLÄ, ME VOIMME VOITTAA, MUTTA…
On ehdottoman
TÄRKEÄÄ
ostaa bensamme tästä eteenpäin
MUUALTA
kuin
NESTEEN tai SHELLIN ASEMILTA
saavuttaaksemme tavoitteemme.
Siksi ERITYINEN pyyntö,
VÄLITÄ TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN
Voimmeko laske varaasi…?


ps. sitäpaitsi Neste Oilin palmuöljytoimittaja tuhoaa sademetsää Indonesiassa. Miettikääpä tätä. Eiköhän ole aika tehdä jotain ?

huiii !Keskiviikko 14.05.2008 15:06

vika pv 18weenä. :o

se siitä. :DLauantai 03.05.2008 21:49

Niin siis ne niistä saldorajoista. :D Oli pakko nostaa saldoo 10e ylös et pystyy saamaa ihmiset kiinni ja kuuntelee vastaajan viestit. Fiksua ? :D Vaikka kyllä tässä paremmin pysyy kontrollissa laskut ku ennen väkisinki.

Pidin vapun jälkeisen kuolema krapulan yhteydessä Sinkku Elämää kuudennen tuotantokauden maratonin.
Sinkku Elämää on aina piristävää kattoa Sinkkuna. Tulee muistettua että nuoruudella, kauneudella ja sinkkuudella ei ole ikärajaa. Bilettämistä, Shoppailua eikä hulluttelua tarvitse lopettaa, eikä vanhaksi tarvitse tulla jos ei itse niin halua. Ja että "Sen Oikean" voi tavata tai "tajuta" aivan hyvin vaikka vanhemmallakin iällä. (:

Saldoraja !Perjantai 02.05.2008 20:51

prkl meni saldo kii. Outoa kun ole tarvinnut ikuisuuteen tuskailla saldorajojen kanssa. oli pakko laittaa saldoraja kun ei tuntunu pysyvän yhtään käsissä noi puhelinlaskut ja nyt sit saa taas opetella mitä on olla ilman saldoa. :D
Niin että mulle SAA soittaa ja ei kannata ihmetellä miksen vastaa vieteihin. YHYYY ! en voi kuunnella ees vastaajan vietejä. :<

emcy^ Syntymäpäivä: 15.05.1989 (18,96v)Perjantai 02.05.2008 18:46

Vastahan mä täytin 18 ?
Sitä valmistuis tänä vuonna jos ois aloittanu suoraa amiksen. :o Hyvää vaan näin ! :D
Koulu on...se on niin helppoa kun tietää että on jotain varmaa ja "kuuluu" johonkin. Se on se "turva" ja se minkä kautta pääsee tekemään kaikenlaisii prokkiksia. Mitä sit ku sitä ei enää oo ?
Ei pitäis mennä asioiden edelle. Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan ? Huominen päivä voi olla toisenlainen ja tuoda tullessaan mitä ihmeellisempiä asioita. Se on tullu todettua viimisen vuoden aikana useempaan otteeseen. :)
Sitä ei vaan voi olla miettimättä...Jotenki sitä pelkää että, mitä jos jääki tyhjän päälle ? Ja kohta huomaa, että on tuon äskeisen pelon takia tullut ahmittua sylintäydeltä prokkiksia päällekkäin, joihin ei millään riitä aika samaan aikasesti...Jostain täytyy osata luopua. Mutta mistä tietää että, mitkä on ne mistä pitää pystyy luopumaan ?
Eniten mietin sitä että, mihin maailmaan kuulun ?
Sitä haluis ehkä vielä tutustuu tähän pienen kaupungin elämään ja päästä sisälle tähän vieläkin enemmän. Jotenki siihen maailmaan yhdistää luonnon, lämmön ja rehellisyyden.
Mutta toisaalta on ikävä ison kaupungin antamaa elämää. Johon yhdistää luksuksen, pintaliidon, elitismin, taiteen ja kulttuurin. Niin ja onhan sielä toisaalta mun perhekkin.
Vaikeita juttuja...Välillä oon sitä mieltä että: "mä jään vielä heinolaan" ja toisena hetkenä oonkin toista mieltä "mä lähen täältä heti helsinkiin, mä haluun kotiin".

Aika näyttää....vai mitä (?)

KLARA VAPPEN !Perjantai 02.05.2008 04:46

<3:llä Sende&Stadi

Kuva Mun keittiöstä. (:

jeppiskamaa.Tiistai 22.04.2008 01:03

Niin en mä nyt oikeesti siis ole raskaana. Kuhan nyt oli tyttöjen kanssa hauskaa tehä vähän pilaa. katellaan sitä sitten "vähän" myöhemmin uudestaan. :)

(Mut eiks oo aika hyvin pullistettu tuo maha (?) Taitootaitoo. :DD )

Ähts...jotenki pientä kevät masennuksen poikasta olossa. Hmmh...ehkä tää tästä tasaantuu...Tosi väsyny vaa koko aika.
Kämppä pitäs saada kuosiin. Oispa helppoo ku vois vaa napsauttaa sormia ni kaikki ois paikoillaa. :D

<3Perjantai 18.04.2008 01:58

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."