IRC-Galleria

OLKAA IHMISET SAMPOPANKIN ASIAKKAITA! Lauantai 30.08.2008 14:32

Nyt tuntu et oli oli vikatikki. Jo ennen mitään fuusioitumisia oon saanu AINA tapella sen pankin kanssa. Oisin vaihtanu jo vuos sitte pankkia mutta, sen lisäks että Sampo ei osaa toimia niin se on myös rosvo. 250e opintolainan siisrtämisestä toiselle pankille. Eli toisin sanoen - en ole pystynyt vaihtamaan pankkia. Oon tän kesän aikana ottanu 2 kertaa pika vipin vaan siks, etten oo saanu nostettua mun lainaa pankin sekoilun takia, mutta tää aamu oli jo kaiken huippu !

Takana on pitkä, työntäyteinen viikko. Olin luvannu lähteä laulajatar ystävääni tukemaan idolssiin osallistumisessa. Tätä varten olin eilisen illan töissä ja toivoin vapaaksi la ja sunnuntai vuorot. Heräsin aamu 6. Todella väsyneenä, mutta valmiina lähtöön. Korkkarit jalassa, ison treeni kassin kanssa kävelin keskustaan. Sielä olin nostamassa rahaa, jotta lähden bussilla städiin.

Joo en sit nostanu rahaa, enkä sit myöskään lähteny mihinkään ! miksi ? Pankin takia tietenkin. Ystävämme Sampo ei suostunut antamaan mulle rahaa. Kyllä kortilla pystyy maksamaan, mutta rahaa ei saa ulos.

No sitten tähän Heinolan (vitun) hyvään liikennepalveluun. Juniinhan voi maksaa kortilla, kuten myös asemalta voi ostaa lipun. Mutta meillähän ei täälä liiku muu kuin tavarajuna (vitun hienoa) ja bussiin ei voi maksaa electronilla/masterilla. Keksin että ärrällä kaiketi myydään matkahuollon lippuja.
Olin torilla pyörinyt jo tunnin ja marssin sitten ärrän tädin luokse jolta sain vastaukseksi "sä tarviit varaus numeron siihen". Jaahas no eikun soittamaan sitten sitä. Luurin toisessa päässä nainen kysyi "mille päivälle lippu tulee" -tälle. "siinä tapauksessa en voi laittaa sitä sulle. osta bussista".

Se siis siitä....en saanut lippu ja jouduin kävellä takasin valtavan kassini kanssa nöyrästi kotiin.
Jäi siinä sitten kaverin tukemiset...serkulle pitäs päästä tukka kynimään ja tarkotus oli käydä kotonakin moikkaamassa perhettä ja mahdollisesti lainaamaan autoa. Muista taaskaa millon ollu Helsingissä. Kai pari viikkoa sitten(?) Tosin sillonkaan oo himassa käyny ollenkaan. Mutta ei, mä en pääse täältä mihinkään!

Kiitos Sampo, Matkahuolto ja Heinolan liikenne - uljas ratsuni, toisinsanoen skootterini on vielä olemassa mikäli, se suostuu vielä lähtemään liikkelle pitkän seisomisen jälkeen. Vitun hienoa.

Nyt soitto pikäpuoliin Osuuspankille keskustelemaan onko mitään tehtävissä, jotta saisin siirrettyä tilini heille. Jonka lisäks: EMMA KAUPUNGIN VALTUUSTOON ! vittu tänne saatanan käpykylään ois aika saada edes se "kiskobussi" eli jonkinlainen raideliikenne KIITOS !

hellurei!Keskiviikko 27.08.2008 02:42

Johan on aika rientäny ! En oo päässy skriivaa uusii tekstei kun on tää kone ollu niin sekasin et galtussa käynnit on ollu aika pikasurkee visiittejä.
Ankassa siis käytiin mut aika nihkeell jäi ankan soundit ommilta osilta. :D sen verran et käytiin nukkuu ankan leirinnäs sunnuntai päivänä darraa. :D La oltiin kyllä paikan vieressä, toisen serkun - kroisos pennosen, luona juhlimass sen synttäreitä. =)
Kouluki kerenny jo taas jatkumaan - IHANAAA !<sydän>
Ja nyt tuskailen kalenterin kanssa, paikasta toiseen ja kolmanteen saa juosta. Monta rautaa tulessa ja töissä joutuu tappelee ku työntävät ihan hulluna edelleen tunteja. Kohta onneks helpottaa ja oli tosta hanttii laittamisestaki hyötyä.
Paljon ja lisää kaikkea. :D niinkin paljon että on vaikeeta lähtee kertomaan nyt mistään erityisesti. on saatu ainakin tän kuukauden merkinnät nyt tehtyä.
Palaillaan taas! =)

-emma-

Jeph !Lauantai 02.08.2008 02:23

Wouwou Parit rulliksil kaatumiset, steissil sekoilut ja uima-allasbileet taas takana. Ja miljoona tappavaa duuni päivää. Onneks nyt taas vklp vapaa, ihanaa.<3 ens viikolla vapaita onkin ruhtinaalliset yks päivää ja sit alkaaki skole. sen jälkee oonki sit naimisis työn ja koulun kans..siistii. mut joo jonku pitää tehä hilloo himaa...Elokuun jälkee väheneeki sit työ tunnit. :)
Btw sampo pankki on ihan vitun perseestä !!
Huomena espoon kautta ANKKAAAAN tittitditiii !

ps. Ja ainiiiin ! Mul on TAAS uus Rakkaus eli siis uudet kengät. :D Ostin tänää, oli pakko, oli aivan ihanat.<3 Ne oottaa heinolassa liikkeessä valmiiks maksettuina sitä et tuun takas reissusta ja haen ne mukaan. :)

"Mä en kumarra niiden patsaita, joiden tuottamat on mun ongelmat - Olen ilolla paha ihminen".

"Mä joka päivä töitä teen"Torstai 03.07.2008 03:33

8 pv takana ja 2 vielä edessä! Tänää rupes jo siinä kassalla istuessa kelaa et "ei vittu nyt jotain muuta ajateltavaa ku duunia". Kyl täs taas niinku tajuaa ihan oikeesti niiden vapaapäivien merkityksen = saa edes hetkeks ittesä "irti" tai kauemmas siitä työstä. No mutta pari päivää enään. Sit alkaaki kauan odotettu viikonloppu !
Perjantaina suoraan stadiin ja kattoo Basic Elementtiä wipii ! Lauantaina kunnon lavatanssi pirskeet ala Optipari ja sunnuntaina hakee auto ja näkee kavereita, joita ei syystä jos toisesta ole nähnyt varmaan vuoteen. :< mutta sillon nähään ihanaa !<3
Aika menee nopee. Nyt on taas se aika kesästä kun mua pyydetään kissan vahdiks. Tai siis oikeestaan tarjoudun. Tosin tänä vuonna meneeki niin että haen auton ja kissan ja tullaan tänne heinolaan. Mutta helsingin päässäkin, on siis kämppä vallotettuna wipiaijei. Tosin vaan sen reilu viikon josta kerkeen sen sunnuntai yön ehkä vaan oleen sielä (riippuen siitä lähteekö Ilosaareen seuraavana vklp:na vai järjestääkö grilli-istujaiset). Ma vasta ilta vuoroon ihanaa ! Mutta niin siis Ilosaaresta puheen ollen - kävin ostaa uudet sulat! Katotaan saako niitä käyttöön. 8)

...sitten taas asiasta kukkaruukkuun = nyt tais tulla oikeesti kunnolla sellai ekan kerran että;
Miks (vitussa) suomen pitää olla niin pieni maa (?)
"Hei eksä tiedä kuka mä luulen olevani ?"

se antaa ja se ottaa.Tiistai 24.06.2008 02:19

Taidettu muutamaan kertaan tota lausetta hokea.
Joskus on vaan niin vaikeeta ymmärtää, et niin se elämä kuljettaa. Joskus tuntuu, sen kokonaan pohjan pudottavan. Mikään ei tunnu olevan pysyvää...tai ainakin täytyy oppii ymmärtää, et ne asiat joihin on uskonu pysyväks, ei välttämättä ookkaan sitä. Aina ei vaan usko riitä. Aina ei riitä ymmärrys...ei kykene kaikkee ymmärtää...Mut niin se sit kai vaan menee. "Elämä on". Voi näinkin paljon satuttaa. Ei auta muuta ku kelaa et: On sitä enneki selvitty.

Mutta niin ku jo sanoin: Kyllä se myös antaa - Jussi oli aivan loistava! Oli melkeen turha ostos tosin koko festari ranneke. Mutta ei jaksa valittaa - oli aivan LOISTAVA reissu ! Nytkun pääsis vaan takas.<3 Pocahontas kiittää ja kumartaa. Vikan aamun merkki tais olla se ku sulat oli kadonnu.
Uusia sulkia kaupasta hakemaan ja uusille festareille huutelemaan inkkari huutoja ! Täytyy varmaan vaan eka saada ääni takas. :'D AUUUUU WIPIPIPII !

huhhuz. <3Lauantai 14.06.2008 00:43

Oli kyl sellai viime vklp et HUHHUHZ ! Ihan paras.<3

Nyt on väsymyksestä ihan sekasin. Nää ilmat ! ja tänää heränny duuniin siin vähä ennen kuutta. Huomen kans aamuun ja duunin jälkeen illalla suoraan kohti dickursby till serkku's hemma ! (hyvä suomi ruotsi enklanti sekotus).

Tajusin että oon jättäny jotain kirjottamatta: Synttäreistä nimittäin - sain ihania lahjoja kiitos niistä hirveesti ! <3 Ihanaa oli myös se että olin ollu kipeenä ja ryytyny täälä koko viikon ja sit tuli ihanat ihmiset piristää mun päivää. :)
Ja en dokannu 19 w ! Joka vuos kelannu et vois olla dokaamatta ettei mee taas tyriks. 18wee oli kyl loisto bileet (bile viikko suorastaan :D), juhlittiin tänki vuoden eestä. Nyt otettii sit väli vuos ja ens vuonna entistäki isommat partyt !

Ja JEEEEE ! päätin vikoista ja ainoista masseista lähtee RMJ ! :D Se tuntunu jotenki "vainoovan" mua koko aika niin nyt päätin et vittu oksatpois ja menoks ! Auton haens sunnuntaina lainaan, niin että kerkeän töistä sinne ja vielä takaskin. Ostin tänään sellasen fitun mini teltans (ust asialliallinen festari teltasks) ja jipii IHKA OMAN kylmälaukunkiii ! :D
Liput on enää vaaramatta. Niitä näytti olevan vielä hyvin jälellä. En oo uskaltanu vielä varta kun en oo viel täysin päättäny että otanko kahen vai kolmen päivän liput. :o Kolmenpäivän haluis mut katotaa saanko vaihettuu mun torstain vuoroo aamu vuoroks - ei menis niin myöhään sinne pääseminen.


Vois koittaa suunnata nukkumaan. Viimiset 3 tuntii oon ollu jo ihan koomassa ja tässä ollaan yhä.

JIPJIPJIP ! &lt;sydän&gt;

:<Perjantai 30.05.2008 16:43

surkeuden surkeus. koko kone ihan sekasin. Älkää avatko missään nimessä vahingossakaan mitään linkkejä jos saatte "ootsä tos kuvassa" tms viestin msn. ite hölmönä menin sen avaamaan ja nyt koko kone ihan totaalisesti sekasin. :<

Nyt se kesä"loma" - no koulun osalta loma - alko. Wippiii. Outo tunne jäädä heinolaan kesäks. Varmaan ekan kerran ihan kunnolla, tuli sellai fiilis et "mä en asu enää helsingissä".
Ei sitä oo oikein sellai tajunnu kokonaan, jotenki aina on vaa kelannu et mä "vaan" opiskelen tääl.
Grönroos heitti että "noniin nyt sä sitten hämäläistyt. varo vaan käy viel samanlailla ku mulle" ja naureskeli siihen. Niin Grösseki on helsingistä tänne muuttanut ja jääny sitten tänne.

Tänää ku kävi kattoo päättävien opiskelijoiden juhlaa, kävi miettimään sitä kun ite on siin samassa tilanteessa vuoden päästä. Mietti että mitkä vaatteet mul on päällä, miltä mä näytän sinä päivänä. Keiden välissä mä seison kun mennään eteen kukitettavaks. Ja kuinka paljon sitä tulee sitte itkettyä.

Sini joskus viime vuonna mainitsi siitä, että mitä tapahtuu kun kaikki lähetään erilleen. Minä kauheena herkkisenä rupesin itkua vääntämään. Ei sitä ollu tollasii ees miettiny. Menny vaan siin hetkessä koko aika. Mut totta se on...vuoden päästä pitääki hyvästellä kaikki ja ei jättää taakseen pelkästään Salpaus vaan paljon enemmän. Toisaalta tekee ihan hyvää miettiä joskus tollasia, sitä osaa arvostaa näitä hetkiä toisella tapaa. Tuntuu sille että ONNEKSI on vielä vuos jäljellä.

JUHANNUKSENA BILEITÄ HEINOLASSA?Perjantai 30.05.2008 02:01

Jeph...kyl se nyt niin vaa meni että töissä ollaan. Eli Heinolassa jumissa....siinä meni mun juhannukset.
Niin että bileitä täälä päin ?!?

kopioikaaMaanantai 26.05.2008 20:11

kopioikaa

Hyvää päivää,

Olen kuullut ennustettavan,
että bensan hinta saattaa syksyyn
mennessä nousta litralta jopa
€ 1,90 :een!
Haluatko, että bensan hinta laskee?
SE ON MAHDOLLISTA!
Sen puolesta on toimittava NYT HETI ja viisaasti!

Viime vuonna esitettiin mm., että: « Älkää ostako tiettynä päivänä lainkaan bensaa!»
Öljyfirmojen johtajat nauroivat, sillä he tiesivät, että maanantaisin ostamatta jätetty bensa ostettaisiin kuitenkin tiistaina.
Tästä saattoi olla heille hiukan haittaa, mitään merkitystä kokonaisuudelle ei ollut.

Joku fiksu on keksinyt idean, joka saattaa toimia,
JOS TODELLA HALUAMME.
Lue vielä hiukan eteenpäin ja toimi kanssamme, jotta se saataisiin toimimaan!

Bensa myydään tänään noin
1,50 € / Litra
Tiedämme kaikki, että isot öljyfirmat tekevät mahtavasti voittoa kustannuksellamme

Muistelkaapa, mitä sanottiin, kun hinnan aikoinaan anneettiiin nousta lähelle Euroa. Silloin väitettiiin, että öljy on maailmasta loppumassa. Tänään ei edes väitetä, että öljy loppuu – öljyä on käytetettävissä enemmän kuin 35 vuotta sitten. Silloin bensa maksoi 0,20€ litra.

Meidän täytyy toimia agressiivisesti ja näyttää, että kuluttajat voivat hallita markkinoita. Että asiakas saa olla oikeassa!
Ainoa mahdollisuus saada hinnat laskemaan, on lyödä öljyfirmoja sinne ainoaan paikkaan, missä se tekee kipeää: lomapakkoon!
VOIMME TEHDÄ SEN!

MITEN?
Kun kerran kaikki tarvitsemme ajokkejamme, emme voi jättää bensoja ostamatta..
Mutta voimme vaikuttaa hintaan:KUN TOIMIMME KAIKKI YHDESSÄ niin
saamme aikaan HINTASODAN!!!

Ehdotamme seuraavaa ideaa: Emme kukaan koko loppuvuonna
OSTA ENÄÄ LAINKAA BENSAA 2:lta johtavalta yhtiöltä: NESTEeltä tai SHELLiltä

Ajatelkaapa!
Kun 2 suurinta öljy-yhtiötä eivät enää onnistu myymään bensaa, täytyy niiden pakon edessä laskea litrahintaansa. Tämä johtaa välittömästi hintasotaan ja muiden on seurattava.
Mutta, jotta saavutamme toivotun tuloksen, täyttyy meidän tavoittaa ja vakuuttaa satojatuhansia NESTE- ja SHELL- asiakkaita. Ja kaikkien toimia johdonmukaisesti.

Kun jokainen ja taas jokainen kopio tämän sanoman seuraavana päivänä 10 tutulleen, olemme liikkeellä YHDESSÄ VIIKOSSA 300 MILJONAN ihmisen kanssa, hintasodassa öljyfirmoja vastaan!
(jonkun pitää tietysti kääntää tämä siinä välissä saksaksi ja englanniksi)

KYLLÄ, ME VOIMME VOITTAA, MUTTA…
On ehdottoman
TÄRKEÄÄ
ostaa bensamme tästä eteenpäin
MUUALTA
kuin
NESTEEN tai SHELLIN ASEMILTA
saavuttaaksemme tavoitteemme.
Siksi ERITYINEN pyyntö,
VÄLITÄ TÄMÄ VIESTI ETEENPÄIN
Voimmeko laske varaasi…?


ps. sitäpaitsi Neste Oilin palmuöljytoimittaja tuhoaa sademetsää Indonesiassa. Miettikääpä tätä. Eiköhän ole aika tehdä jotain ?

huiii !Keskiviikko 14.05.2008 15:06

vika pv 18weenä. :o