IRC-Galleria

Uudelle vuodelle...Tiistai 30.12.2008 20:31

...siirtyminen johdosta, täytyy kirjoittaa vielä viimiset merkinnät tästä vuodesta.

Turun reissu meni loistavasti ! Vaikka pikkuserkku joutukin nyt jäämään syystä ja toisesta, kohtalon oikuista, ruotsin puolelle - niin oli kyl oikeesti hauska reissu täytyy sanoa. Ihan mahtavaa kyllä oli olla taas tolla vanhalla kokoonpanolla kasassa, siitä onki aikaa kolmisen vuotta ku niin on viimeks tapahtunu (Tähän voisin taas sanoa että AIKA KULUU :D).

Sunnuntaina palattiin takas Helsinkiin ja eilen ajoin Lahen kautta, Juulian kyytiin koukattuani, takasin Heinolaan. Ihan vaan pika viisiitille, koska huomenna sit takasin Helsinkiin juhlimaan vuoden vaihdetta.
Tässä meinaa kyllä mennä nuppi vähemmästäkin sekasin, kun ympärillä on jatkuvasti eri ihmiset, eri kuviot, eri asunto....ei oikein meinaa pysyy kohta hollilla siinä, missä asuu ja minne kuuluu. :D
Ei meinaa osata pysähtyy ollenkaan - mieli vaan jatkaa koko ajan rakentelua siitä minne ajan uuden vuoden jälkeen - mutta nyt päätin että, pysyn ihan tosissaan sielä Helsingissä/pk-seudulla sunnuntaihin asti.

Mulla on enää tää ja huominen päivä toteuttaa viime uuden vuoden lupaus. :D Ollu koko vuos aikaa, ja nyt mennää vikoilla metreillä. :D Huomenna vois oikeesti pakottaa toteuttamaan sen.
Mutta muut lupaukset, tai lähinnä suunnitelmat oon kyllä hyvin saanu toteutettua. :)
On käyty Joensuussa, reissattu ympäri suomea ! Sielä Lapissa ei kyllä oo vieläkään käyny. :< joka johtunee siitä, ettei oo pystyny sitä toteuttamaan. Mutta niin paljon on kyllä sit muualla Suomea päässy käymään, että ehkä se nyt ei tapa, ettei vielä Lappiin asti oo päässy. :D Ens vuonna sit uus yritys. :)

Vaikka tää vuos onki ollu omilta osiltaan tosi raskas, on se myös antanut paljon ! Välillä tuntuu, että mitä enemmän tulee hyvää, sitä raskaammaks käy huono. Mutta jossei muuta, niin ainakin se kasvattaa. Se mikä ei tapa - vahvistaa.

Nyt on jotenki tyhjentävä fiilis. Miettii mitä kuuluis sanoa, mitä pitäs kirjottaa, näin viimisestä kuluneesta vuodestaan. Se on menny niin nopeesti. On tapahtunut paljon.
Viiminen vuos alle 20:senä. :D
Se muuten mikä tossa 20 nessä oikeesti "pelottaa" on se - että tajuu että se lapsuus on ihan oikeesti takana. Ja sitä ei koskaan saa takasin. Sitä tajuu, että on vaan huomaamattaan kasvanu aikuiseks. Muistaa vielä liian hyvin miten lapsena ajatteli.

Uusvuos - Uuden alku. Uus startti taas uudelle vuodelle ja askel toiselle kymmennelle ! Railakasta vuotta 2009 kaikille. &lt;sydän&gt;


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.