IRC-Galleria

Uudelle vuodelle...Tiistai 30.12.2008 20:31

...siirtyminen johdosta, täytyy kirjoittaa vielä viimiset merkinnät tästä vuodesta.

Turun reissu meni loistavasti ! Vaikka pikkuserkku joutukin nyt jäämään syystä ja toisesta, kohtalon oikuista, ruotsin puolelle - niin oli kyl oikeesti hauska reissu täytyy sanoa. Ihan mahtavaa kyllä oli olla taas tolla vanhalla kokoonpanolla kasassa, siitä onki aikaa kolmisen vuotta ku niin on viimeks tapahtunu (Tähän voisin taas sanoa että AIKA KULUU :D).

Sunnuntaina palattiin takas Helsinkiin ja eilen ajoin Lahen kautta, Juulian kyytiin koukattuani, takasin Heinolaan. Ihan vaan pika viisiitille, koska huomenna sit takasin Helsinkiin juhlimaan vuoden vaihdetta.
Tässä meinaa kyllä mennä nuppi vähemmästäkin sekasin, kun ympärillä on jatkuvasti eri ihmiset, eri kuviot, eri asunto....ei oikein meinaa pysyy kohta hollilla siinä, missä asuu ja minne kuuluu. :D
Ei meinaa osata pysähtyy ollenkaan - mieli vaan jatkaa koko ajan rakentelua siitä minne ajan uuden vuoden jälkeen - mutta nyt päätin että, pysyn ihan tosissaan sielä Helsingissä/pk-seudulla sunnuntaihin asti.

Mulla on enää tää ja huominen päivä toteuttaa viime uuden vuoden lupaus. :D Ollu koko vuos aikaa, ja nyt mennää vikoilla metreillä. :D Huomenna vois oikeesti pakottaa toteuttamaan sen.
Mutta muut lupaukset, tai lähinnä suunnitelmat oon kyllä hyvin saanu toteutettua. :)
On käyty Joensuussa, reissattu ympäri suomea ! Sielä Lapissa ei kyllä oo vieläkään käyny. :< joka johtunee siitä, ettei oo pystyny sitä toteuttamaan. Mutta niin paljon on kyllä sit muualla Suomea päässy käymään, että ehkä se nyt ei tapa, ettei vielä Lappiin asti oo päässy. :D Ens vuonna sit uus yritys. :)

Vaikka tää vuos onki ollu omilta osiltaan tosi raskas, on se myös antanut paljon ! Välillä tuntuu, että mitä enemmän tulee hyvää, sitä raskaammaks käy huono. Mutta jossei muuta, niin ainakin se kasvattaa. Se mikä ei tapa - vahvistaa.

Nyt on jotenki tyhjentävä fiilis. Miettii mitä kuuluis sanoa, mitä pitäs kirjottaa, näin viimisestä kuluneesta vuodestaan. Se on menny niin nopeesti. On tapahtunut paljon.
Viiminen vuos alle 20:senä. :D
Se muuten mikä tossa 20 nessä oikeesti "pelottaa" on se - että tajuu että se lapsuus on ihan oikeesti takana. Ja sitä ei koskaan saa takasin. Sitä tajuu, että on vaan huomaamattaan kasvanu aikuiseks. Muistaa vielä liian hyvin miten lapsena ajatteli.

Uusvuos - Uuden alku. Uus startti taas uudelle vuodelle ja askel toiselle kymmennelle ! Railakasta vuotta 2009 kaikille. &lt;sydän&gt;


Jouluj.SYRÄNTorstai 25.12.2008 21:09

Joulu-Pukki toi vauvan ! Ihka oikean sellaisen. No siis - sellanen tupsahti syliin Joulu yönä ja kantajan, siis lahjan antajan suusta sanat "Hyvää Joulua!"
Onneksi kyseessä oli vain mutsin miehen veljen pari viikkoa vanha poika ! aika sulonenhan se oli, enneku se rupes kirkumaan. :D
Joo Hyvää Joulua siis vaan kaikille !
Ite ei oo jotenki taas oikei tajunnu Joulun tuloo. Tiernapoikien harjottelu ja itsessään Joulu juhlat, sai vähän ees Joulun tuntumaa, mutta 22 päivänä tehty lähtö Pieksänmäelle sai kunnolla vasta tajuumaan Joulun tulon. Joka paikka oli valkeena ja lunta oli kinoksittain. Juulian äidin luota löyty mahtavan kokonen Joulu kuusi ja radiossa soi Joulu laulut. :)
23 päivä ajelin takas heinolan kautta pk-seudulle, helsinkiin. Joulu aatto aamuna ajoin itteni faijan kämpältä mutsille syömään Joulu puuroa - ja meitsi sai mantelin ! Jo toisena Jouluna peräjälkeen. :) Ainakin viime vuodeks, tai siis täks kuluvaks vuodeks, joka on aika lailla jo takanpäin, manteli toi aikamoista onnea ! Toki vastoinkäymisiäkin mahtu matkaan, mutta mitä ois hyvä ilman huonoa ? -ja toisaalta, asiat menee niin, kun niiden on tarkotettu. Nyt on hyvä lähteä pikkuhiljaa kohti ens vuotta, kun on mantelikin saatu. :)
Ihanaa pysähtyy näin Jouluks. Se kun on oikeesti syy pitää puhelin äänettömällä ja olla hyvällä omatunnolla tekemättä mitään.
Eilis aamusta asti oon ollu rantautuneena mutsille. Joulu glögit ja rommitotit juotu ja kinkut syöty. Tosin, kinkkua on varmaan vielä viikoks eteenpäin. :D Nyt ajattelin, että vois pyöriä takasin faijalle, kun huomenna on turkuun lähtö ja tavarat pitää pakata mukaan. Sunnuntaina otan sieltä pikkuserkkuni kyytiin, joka rantautuu siis ruotsista turkuun. :)
Uuden vuoden pläänitki on nyt selvät. :) ei tarvii sitäkää enää miettiä.
Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille ! &lt;sydän&gt;

Dippadei dippadai !Perjantai 19.12.2008 00:24

Vä-syt-tääää - nukkumaan j000 !
Lauantaina Joulujulat wippiajei. Täs hullun joutunu reenaamaan sanoja, ja nyt on sit päätäynnä tiernapoikia ja Joulunpohdintaa (juontoa). Ekaa kertaa pääsee itekki oikee perehtymällä perehtymään tiernapoikiin.
Perjantaina sain taas faijan caaran HELMI.<3 Ollu viel viikkookaa ja yli tonni tullu jo ajoo. :'D
Pe lähettii heti mun tuntien jälkee illalla ajaa hki:sta hämeenlinnaa d0kaamaa ja sieltä tietty la:na takas helsinkiin. su oli tarkotus mennä jyväskylään, mut oli se verra flunssanen ja kuollu et piti siirtää se reissu. Illasta ajoin sit itteni vantaan kautta Lahteen. Ma oltii tampereella. Joo ja tarkotus oli mennä sinne ihan dösän kyydillä, mut jotenki yllättäen myöhästyttii ja meitsi ajo meiät sinne ja takas 1 tunnin yö unil, oli kyl aika kamalaa, vaikka muuten oliki ihan jees reissu. Oli ihan hauskaa kun autollinen porukkaa, joista jokanen oli nukkunu todella vähän. =D
Laskin btw et jos toi jyväskylä homma ois viel ollu, ni ois tullu 7 eri kaupunkii 5päivän sisää, mut nyt oli (vaan) 6. reissuareissua.
Eilen käytii moiccaa Janii viel vikaa kertaa vekaralla, tänään se läks kotia. :)
Tänään varmistu et pikkuserkkuni tulee suomeen Joululomalla viikoks, ja vietetään siis yhessä myös uusvuos - WIPII<sydän>
Turun reissua odotellessa. ( : sekin nyt on varma juttu et sinne menee kans !
Odotan kyllä Joulu aattoa - sitä että, saa olla kelaamatta ja stressaamatta mistään.
Tänää päätin huviksee tsiigaa netistä stadin kämppiä. Huh !

emcy© sanoo (20:57):
huolestuttavaa
emcy© sanoo (20:57):
oon tosissaa kiintyny heinolaan
emcy© sanoo (20:57):
tuntuu etten haluu muuttaa pois täältä ku katon stadin kämppii
emcy© sanoo (20:57):
EN HALUUUU
emcy© sanoo (20:58):
mul ei oo vaa töitä täälä.
Jani sanoo (20:58):
mitä vittua
Jani sanoo (20:58):
sä kyl muutat sielt vittuhu
emcy© sanoo (20:58):
no mut siis tietkö mul tulee vaa ahistava fiilis tsiigaa noit asuntoi
Jani sanoo (20:58):
ymmärrän
emcy© sanoo (20:58):
jää kyl niiiin ikävä tätä kaikkee
Jani sanoo (20:58):
no hei oot asunu siel viimeset 3v
Jani sanoo (20:58):
tottakai jää
Jani sanoo (20:58):
sama se oli ku hesast muutit pois..
emcy© sanoo (20:59):
niii.
emcy© sanoo (20:59):
kamalaa

Jotenki tosi hassu fiilis.
Erään heinolalaisen sanoin: "Kyl tähän heinolaan vaan tavalla tai toisella kiintyy tai haluu takasin".

<3Tiistai 09.12.2008 02:23

HUHHUZ ! Sunnuntai 07.12.2008 19:38

Oli kyl taas nii paras vklp että HUHHUZ !
Oli perjantaina niin hyvät bileet ettei ookkaan vähään aikaan ollu yhtä hyviä.
"KIPPOLANTIE MARGE U KNOW?" ;DD
Ja tän yhen sankarin ilmaantuminen kruunas kyllä sit vielä senki. 8)
Darra kyllä taas senki mukanen. Kiitos ja Kumarrus, ei muutaku HUHHUZ<sydän>Elämästä sitten yleensä; tällä hetkellä taas näyttäis sille että, vuoden päästä voi olla hyvinki toden näköstä että löydän itteni helsingistä. Tosin ei ne meiän TR suunnitelmatkaa oo pois-suljettuja missään nimessä ! ;D siin ois kyllä taas vähän lisää seikkailua, jos pääsis suuntaamaan taas johki muualle. Mut no, aika näyttää minne tie vie ja kuljettaa. (:
kyl se aika vaan (yhä edelleen) kuluu sitte nopeesti...ja koko aika sattuu ja tapahtuu.

Tahdon vaa liitää ja pysyy lennossa. Tahdon pysyä mä vaan ilmassa. En tahdo laskeutuu, en liikaa pysähtyy.


wihiii !Perjantai 05.12.2008 02:19

01.12.2008 Emma 19,55v löysi oman äänensä ja oppi puhumaan ! ihiihi. &lt;virne&gt; ISO Kiitos A:lle.&lt;sydän&gt;

elämää.Lauantai 22.11.2008 00:12

Kaveri ei ole yhtäkuin Ystävä.
Jokaseen asiaan on yhtä monta näkökulmaa, kun on osallistujaakin.
Mikään ei ole mustavalkoista.
Pelko...joskus pelkäsin kuolemaa, pitkään aikaan en ole pelännyt sitäkään.
Voittaja ei ole se kenellä on suurin lauma, vaan se kellä on suurin sielu.

Älä leimaa josset tunne, älä tuomitse josset tiedä.


"sillä viini tuo
eilisen pois pyyhkii
jaksat huomiseen

murheisille sydämille
kärsiville, kaipaaville
petetyille, jätetyille
raskaan taakan kantajille
lasi täyteen
se malja vain sua oottaa".

niin.Tiistai 28.10.2008 01:02

Itseasiassa tajusin, että kuinka hyvin toi tulos oikeesti oli. :D Se etten päässy harmittaa koska asetan aina itelleni tavotteet tosi korkeelle. Mutta kun miettii, että mä oon vaan ilmestyny ihmisten tietoisuuteen lehdistä parin kuukauden aikana, jonka lisäks mulla ei oo sitä perhettä tms täälä äänestämässä, mä oon vasta 19 vuotta ja en edes alkuperäis paikkakuntalainen - niin ääniä tuli kuitenkin oikeesti noinkin hyvin ja vielä varapaikka !
Magee kokemushan toi on vielä kaiken kaikkiian. Tutustu moneen uuteen ihmiseen ja tän jälkeenkin voi olla aktiivinen vaikkei saanukkaan varsinaista paikkaa valtuustossa. :)

Tänää sitä jotenki oikee pysähty miettimään taas elämää; sitä mitä kaikkea on taas tapahtunu. Niin ku kelaa että mäkin oon vasta 19 vuotta ja näin paljon on tullu koettua kaikenlaista, niin ihan mahtavaa!
Kyl sitä joskus kelaa et jos sitä nyt delais...niin on oikeesti tullu ainaki koettua kaikenlaista. Vaikka toisaalta ei sitä nyt ihan vielä haluais lähteä, kun tuntuu että vielä ois niin paljon annettavaa.

"Elä kuin päivä viimeinen ois"
-entä jos luotasi lähtisin pois ?
Huulias enää en suudella sais
ellei taivaassa tavattais.

-emma-


"Jos sulla kerran on taskussasi suuri unelma - niin pidä siitä kiinni, älä usko kyynisiin lauseisiin"

Diudiu.Maanantai 27.10.2008 00:56

Nyt se on sitte ohi !
46 :lla äänellä varavaltuutetuks. Kyllähän se harmittaa varsinkin kun tietää, että ois voinu päästä sisään, jos kaikki omat tukijat pystyisivät äänestämään. Vaikka toikin on oikeesti hieno saavutus.
Toisaalta se antaa vapauden siitä, ettei tarvii miettii enään sitä että ois sidoksissa tänne. Ja kuitenkin pääs jopa sinne varasijalle...Saanpahan jatkaa mun nuorena olemisen hulvatonta elämää. :D
Mut sellai se nyt sit meni.

Jaja no täytyy sanoo et hyvinhän toi oli suhteessa kaikkeen. :)

häiriintynyttä.Lauantai 25.10.2008 19:18

On siis jotenki ihan häiriintyny olo. :D
Johtunee taasen väsymyksestä ja jännityksestä. :| nukkunu aika vähän ja senki ajan aika huonosti.
Inhoon venaamista ! Sitä ku ei voi tehä muuta ku vaa venata. :s Oon huomena äänten laskijana ja valvomassa siis myös äänestystä yhellä äänestypaikalla. Ajatus 14:sta tunnista paikallaan kammottaa ! Mä oon liian ADHD istumaan paikallaan niin kauaa. :D
Toivon et se päivystys ois jaettu jotenki fiksusti ettei tarvii olla siel oikeesti koko päivää. :< Meinaa se jos joku tulee olemaan ihan hirveetä venaamista. Näin kyseisestä aiheesta ihan painajaista ! Heräsin siihen et kelasin et "onneks enää tää päivä" enneku tosiaan tajusin et vittuh lauantaikaan ei oo viel menny...
Jännittävintä on se, ettei oikeesti osaa sanoo yhtään kuin paljon tulee samaan ääniä. Tosi paljon on tullu positiivista palautetta ihmisiltä, mutta se, että äänestääkö ne niin onki toinen juttu. :o
Mulla on myös se etten oo paikkakuntalainen; perhe ja suurin osa kavereista on ulkopaikkakuntalaisia, kirjoilla jossain muualla tai sitten osa kannattajista on ala-ikäsiä. Toisaalta asialla on myös kääntöpuolensa; jos mä meen valtuustoon sisään, niin ainakin tiedän että oon päässyt sinne aidosti ihmisten halusta saada mut sinne, eikä siitä että oon vaan jonkun sukulainen tai kaveri.
Mutta katotaan mitä huominen näyttää - nyt ei auta muuta kun; niin sitäpä juuri: VENATA !

Nyt haluun jotain muuta ajateltavaa - jooooko ???? : <

Ps. APUA ! Mulla blondia päässä wouwou !! wihiiiii. Tää on ain tää sama fiilis ku päättää laittaa blondia raitaa päähän = tulee ikävä niitä pitkiä blondeja hiuksia mitkä mulla oli joskus "villeinä teini vuosina" hihi. x)