IRC-Galleria

niin.Tiistai 28.10.2008 01:02

Itseasiassa tajusin, että kuinka hyvin toi tulos oikeesti oli. :D Se etten päässy harmittaa koska asetan aina itelleni tavotteet tosi korkeelle. Mutta kun miettii, että mä oon vaan ilmestyny ihmisten tietoisuuteen lehdistä parin kuukauden aikana, jonka lisäks mulla ei oo sitä perhettä tms täälä äänestämässä, mä oon vasta 19 vuotta ja en edes alkuperäis paikkakuntalainen - niin ääniä tuli kuitenkin oikeesti noinkin hyvin ja vielä varapaikka !
Magee kokemushan toi on vielä kaiken kaikkiian. Tutustu moneen uuteen ihmiseen ja tän jälkeenkin voi olla aktiivinen vaikkei saanukkaan varsinaista paikkaa valtuustossa. :)

Tänää sitä jotenki oikee pysähty miettimään taas elämää; sitä mitä kaikkea on taas tapahtunu. Niin ku kelaa että mäkin oon vasta 19 vuotta ja näin paljon on tullu koettua kaikenlaista, niin ihan mahtavaa!
Kyl sitä joskus kelaa et jos sitä nyt delais...niin on oikeesti tullu ainaki koettua kaikenlaista. Vaikka toisaalta ei sitä nyt ihan vielä haluais lähteä, kun tuntuu että vielä ois niin paljon annettavaa.

"Elä kuin päivä viimeinen ois"
-entä jos luotasi lähtisin pois ?
Huulias enää en suudella sais
ellei taivaassa tavattais.

-emma-


"Jos sulla kerran on taskussasi suuri unelma - niin pidä siitä kiinni, älä usko kyynisiin lauseisiin"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.