IRC-Galleria

Jouluj.SYRÄNTorstai 25.12.2008 21:09

Joulu-Pukki toi vauvan ! Ihka oikean sellaisen. No siis - sellanen tupsahti syliin Joulu yönä ja kantajan, siis lahjan antajan suusta sanat "Hyvää Joulua!"
Onneksi kyseessä oli vain mutsin miehen veljen pari viikkoa vanha poika ! aika sulonenhan se oli, enneku se rupes kirkumaan. :D
Joo Hyvää Joulua siis vaan kaikille !
Ite ei oo jotenki taas oikei tajunnu Joulun tuloo. Tiernapoikien harjottelu ja itsessään Joulu juhlat, sai vähän ees Joulun tuntumaa, mutta 22 päivänä tehty lähtö Pieksänmäelle sai kunnolla vasta tajuumaan Joulun tulon. Joka paikka oli valkeena ja lunta oli kinoksittain. Juulian äidin luota löyty mahtavan kokonen Joulu kuusi ja radiossa soi Joulu laulut. :)
23 päivä ajelin takas heinolan kautta pk-seudulle, helsinkiin. Joulu aatto aamuna ajoin itteni faijan kämpältä mutsille syömään Joulu puuroa - ja meitsi sai mantelin ! Jo toisena Jouluna peräjälkeen. :) Ainakin viime vuodeks, tai siis täks kuluvaks vuodeks, joka on aika lailla jo takanpäin, manteli toi aikamoista onnea ! Toki vastoinkäymisiäkin mahtu matkaan, mutta mitä ois hyvä ilman huonoa ? -ja toisaalta, asiat menee niin, kun niiden on tarkotettu. Nyt on hyvä lähteä pikkuhiljaa kohti ens vuotta, kun on mantelikin saatu. :)
Ihanaa pysähtyy näin Jouluks. Se kun on oikeesti syy pitää puhelin äänettömällä ja olla hyvällä omatunnolla tekemättä mitään.
Eilis aamusta asti oon ollu rantautuneena mutsille. Joulu glögit ja rommitotit juotu ja kinkut syöty. Tosin, kinkkua on varmaan vielä viikoks eteenpäin. :D Nyt ajattelin, että vois pyöriä takasin faijalle, kun huomenna on turkuun lähtö ja tavarat pitää pakata mukaan. Sunnuntaina otan sieltä pikkuserkkuni kyytiin, joka rantautuu siis ruotsista turkuun. :)
Uuden vuoden pläänitki on nyt selvät. :) ei tarvii sitäkää enää miettiä.
Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille ! <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.