IRC-Galleria

<:Perjantai 29.06.2007 02:02

Juuno la sit dokasinki koko jussin eestä kaljaa ja enkä ees ollu kauheemmin kännis. :D tai sit oon vaanniin hyvä et osaan kontrolloida itteeni niin hyvin vaikka ei tuo kalja samalla tavalla päätä sekottakkaa ku viina^^
Nyt oon täs tän viikon viettäny "luksus elämää" kissojen kanssa! Oma talo, piha, grilli, sauna ja AUTOOOH.<3 vittu et itken leipää ku mummijaukki tekee come backin, tykkään niin asuu yksin ja se et saa ajella autolla joka paikkaa on nii luksusta.<3 Tää on kyl niin paras keksintö, tää ukin soitin, miten sen selittäs mikä tää on? Voi kuunnella musaa täysil mis vaa 30metrin säteel tost laitteesta kunnon kuulokkeil. Ihan loistava. Kauheemmi kerenny täs datailee mitä nyt duunis käyny välil ajan vietteeks gallerioimas. :D mut nyt kelasin sit tulla vähä datailee, vedelleen creme bonjou valkosipuli levitettä patongin päällä ja kuulokkeet korvilla = LUKSUSTA. voisin elää tällee aina. (:
Huomen vietellään tääl parin duuni kaverinkaa grilli bileit ja sit myöhemmin varmaa suunnataa stadiii baarii uskoisin. La vietetään mun ja sannan uusinta synttäreitä + janin synttäreitä joita ei oo viel keretty juhliikkaa. <:

näit.Lauantai 23.06.2007 19:41

- Mitä sinulla on tällä hetkellä päälläsi: yömekko, charhartin fleese huppari ja alushousut. :D
- Oletko koskaan ollut ihastunut opettajaasi: olen. :DD
- Lempieläin: ei voi laittaa järjestyksee. <:
- Kuka on paras ystäväsi: mul on monta hyvää ystävää.<3
- Kenelle soitit viimeksi: mändelle
- Oletko koskaan hakannut ketään: miten sen määrittelee?
- Vietätkö paljon aikaa internetissä: riippuu kaudesta
- Oletko ujo vai ulospäinsuuntautunut: ulospäinsuuntautunut
- Vihaatko koulua: en
- Onko sinulla sosiaalista elämää: on
- Asutko vielä vanhempiesi luona: en
- Jos et, kuinka vanhana muutit pois: 17
- Luotatko helposti ihmisiin: oon tosi avoin mut kun kysytään et luotanko ihan tosissani helposti ni en ihan aiheutettujen syidenvuoksi.
- Oletko koskaan valehdellut parhaalle ystävällesi: olen, mut vaan sillon kun se on oikeesti ollu tarpeellista. Valkosetvalheet on joskus parempia ku totuus.
- Onko sinulla salaisuuksia jotka saattaisivat järkyttää muita ihmisiä: on.
- Pidätkö tanssimisesta: todellaki!
- Oletko koskaan käynyt ulkomailla: monesti
- Haluatko lähteä kotikaupungistasi: lähin jo.
- Oletko hemmoteltu: en
- Juotko paljon vettä: kyllä
- Juotko paljon muuta: kaljaa. ;D
- Mitä hammastahnaa käytät: millo mitäki.
- Onko sinulla kännykkää: melkeen vois sanoo etkellä ei ois?
- Jos on, niin minkä merkkinen: Nokia
- Ketä ihmistä arvostat: iskää
- Onko sinulla rusketusta: on mut rupee haalenee. :<
- Ärsyynnytkö helposti: riippuen asiasta, joskus turhanki helposti.
- Oletko koskaan karannut: olen
- Haaveiletko paljon: kyllä
- Onko sinulla paljon exiä: tarpeeks
- Höpötätkö paljon: liikaaki. :D
- Millaisen tatuoinnin haluaisit: sellasen mil on merkitys.
- Mikä on viimeisin kuulemasi kohteliaisuus: "osaatahan sä ajaa, täähän meneetosi hyvin"
- Onnennumerosi: 5
- Lempiväri: oranssi
- Kuvaile itseäsi: pieni kovaääninen tyttö.
- Poltatko: jeph, valitettavasti.
- Juotko: kyllä.
- Jos värjäisit hiuksesi: mustaa.
- Voisitko seurustella itseäsi nuoremman kanssa: emt. en usko. en sen iän takii vaan sen henkisen iän. Mut siis ikä on vaa numero se on ihan ihmisestä riippuen^^
- Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa: kyllä. oikeestaan varmaan pitäiski ottaa joku vanhempi joka tietää mitä haluu^^ (nää on nyt taas vaan yleiselt kannalta ajateltuja älkää kukaa ottako henk kohtasesti)
- Onko sinulla ollut koskaan syömishäiriö(i)tä: eih.
- Kuinka monta kertaa annat puhelimen soida ennen kuin vastaat siihen: riippuu siit kuin nopee kerkee vastaa.
- Näytätkö enemmän isältäsi vai äidiltäsi: faijalt.
- Itketkö paljon: en.
- Jos sinun täytyisi luopua yhdestä elimestä, minkä valitsisit: varmaa toisesta munuaisesta koska yhelläkipärjää.
- Mitä lausetta käytät eniten puhelimessa puhuessasi: "soitanko pahaan aikaan?"
- Oletko romanttinen: jossain määrin.
- Milloin oksensit viimeksi: heinolassa, sinillä, perjantai aamu en muista mones pv. :D kuitenki darrassa tainoolin vissii känniski sillon viel.
- Pidätkö enemmän blondeista vai bruneteista: blondit. ;pp
- Minkä väriset alusvaatteet sinulla on tällä hetkellä: ruskee
- Miten olet sisustanut asuntosi: mustavalkoseks
- Kengännumerosi: 38
- Kuinka pitkä olet: 155cm
- Millainen olo sinulla on tällä hetkellä: jotenki aika raukee. hyvin outo ollu täs koko aika. tuntuu et haluun olla vaan yksin omis maailmois.
- Milloin viimeksi olit juhlissa: mun synttärit ja koulunloppujaiset nii ja jussi.
- Mitä sinulla on päälläsi nukkuessasi: satiininenyömekko ja alushousut, kylmemmällä joku äijien t-paita ja silkkibokserit
- Onko sinusta liikkunut huhuja: on

lillillii.Lauantai 23.06.2007 19:12

en voi uskootätä! must on tulos joku käpy prkl. vappun join yhteesä joku 5 bissee ja nyt sitte juhannus! olinkuskin siihen 23 asti ja sit vast pääs juomaa ja no ehkä joku siksin join. ei ollu mitään intoo dokaa. :o nyt alotin sit tapsan ja jussinkaa ottaa et saa ton twelun juotuu pois mut eipä täs nytkää kauheemmi oo mitää pakkoo juua. eilen siis oikeesti tosissani harkitsin et jos menis nukkuu eikä dokaiskaa - HUOLESTUTTAVAA!

JUSSIA!Perjantai 22.06.2007 20:08

unohtunu sit kuitenki kirjottaa. vitsi kaikki kivoimmat tempaukset ku sattuu ni ei tuu sit kirjotettuu ku vast siin vaihees ettei niit enää muista kunnolla.
Viime vklp mentii sannakaa sit heinolaan viettää viikonloppuu. :) Oli kiwaa kiitos kaikille. (: Meitsi ku o leijunu sil ettei koskaa oo ollu nii heikos hapes et jouduttas kantaa himaa. No sepä tuli sitte sinä perjantaina koettua. :D No la aamuna heitin sannalle et "siit oon tyytyväinen et oon kuitenki osannu lähtee siin vaihees ku on ruvennu tuntuu siltä ettei enää kestä hereil, ei oo joutunu ikin sammuu baarii." no sepä koettii sitte lauantai iltana. :D mut jokatapauksessa kiwaa oli vaikka vähä yli meniki. :D
Tää viikko on jääny yö unet vähän enemmänki ku vähän vähäsiksi joka sitte kostautu tänään. Anyway olin kelannu jo etten pääse Jussiks tulee vaalaa ollenkaa ja en oikee tietty mitä tehä. :< No duunikaveri sattu olee sopivasti menossa Ouluun ja sano et jos menee autolla ja oikeesee aikaa ni ottaa mut kyytiin. :)
No diilattii Maricankaa miten pääsen sit pois ja vedettii kipeet kusetukset muille kuinka en pääse tänä jussina tulee. Onnistuin viimetipas saamaan eileisen vapaaks ni pääsin aamul lähtee ku kyyti lähti sillon.
Muutin mun kamat tiksistä vesalaan koska sunnuntaina tulee muutto suoraan rastilaan ja skoba piti saada tallii ni jöin himaa yöks. Parasta oli et marko ja otto oli viel himassa ja viel torstai aamul lähtiessä olin muka menossa töihin ja sieltä sannan mökille ja toivotin markolle hyvät juhannukset ja heitin repun selkää. oli kyl jotenki sniikki olo ku todellisuudes lähin matkustaa vaalaan josta ne ei tienny mitään. :D
Eilinen päivä meni ihan tajuttoman nopee! Oli kyl hyvä veto päästä duunikaverin kyytii, meni aika hiton nopee siin jutellessa vaikka matka oliki pitkä. (: Niin ja kiitokset hänelle Juhannuksen pelastamisesta! :)
Oli kyl siisti tunne seistä pihalla ja vilkutella mutsille ja Lotalle jotka kartto ikkunasta et mitä hittoa. :D Jussienon ilme ois pitäny saada ikuistettuu ku istuttii keittö pöydän ääres ja toivotin hyvät Juhannukset "Ei hitto! Nyt on Juhannus pelastettu!" jussi heitti ku oli koko viikon surkutellu kuinka juhannus on pilalla ku emma ei oo tulos. :D
Pääsin eilen navettahommii. :D ihan on toditsettu videokuvalle mis meitsi kantaaheinää lantsarit jalas. ja joo pääs lapioimaa paskaa! tää on aika historiallista et noi onnistu saamaa mut tekee sen. :D mutta joo mä ihan melkee tykästyin siihen heinän lappamisee. :D Nää on vasikan hommanneet tänne. :)
Tänää sit haettii marko ja otto juna asemalta. tuntu aika hauskalta seistä siinä niitä vastassa ku ne ollu tajunnu yhtää mitään. :D Marko sanoki tossa et "katoin et hitto onks toi emma?!?" :D
Eilen sit juotii parit kaljat jo. Tänää ollu ihan törkeen väsyny joutu päikkäritki vetää sen takii ja sit taas kiukutti. Ehkä tää tästä rupee selkenee ku saa vähä safkaa naamaa ja Jussi kaljat alottaa. Nää kovasti yritti et oisin selvinpäin ni päästäs "KYLILLE KAHTOO KOKKOO" mutta ehkä toi marko ois selvinpäin tai sit vaa jäädää tänne vetelee karaokee. :D
Jotenki tää Juhannus kun on taas täälä pisti miettii etmitä oli vuos sitte Juhannuksena. Muistan ku Toninkaa datailtii, webcami pääl Jossun ja Toninkaa. Tajusin et ei hitto mähän asuin viel siihen aikaa himassa, helsingissä josta taas tajusin et miten paljon viimisen vuoden aikana onkaan tapahtunu ja kuinka paljon on oppinu tuntee uusii erillaisiiihmisii joilta on taas oppinu niin paljon uusii asioita, joka taas saa tajuumaan sen et ite on kasvanu henkisesti hyvin paljon. Tuntuu jotenki tavallaan aika hienolta. :)

HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE.&lt;sydän&gt;

HELLOU DIARY! Keskiviikko 13.06.2007 23:57

Niinjoo unohdin kertoa mun uuden lastelippu luukin. :D no en tosissaa oo maksamas aikuisten lipusta joten vetelen täälä aina busseissa teini-luukki päällä pokkana. :D Ja kun en usko saavani op alennusta lipusta koska en ole enään virallisesti paikkakuntalainen virallisessa merkityksessä. :s prkl. mutku oli pakko sillon vaihtaa noikirjat heinolaa ku oisin joutunu tulee sielt hammaslääkäriinki helsinkiin joka ois ollu mahdottomuus. huoh. vaikeeta. sekin just ku joutuu tosiaan asuu ihmisten nurkissa. mutta iteppähän halusin muuttaa. <: ja en mä sitä muuttoo oo katunu. :) ohoh toi loppukesä varmaa seilailen vähä siel sun tääl mut sit alkaaki syksyl taas työharjottelu joka meinaa taas sitä et joutuu taas asuu nurkissa. mut no kaikkeen tottuun vissiinki, sopeuduinhan mä heinolaaki. :)
Ainiin ei oo Heinolaan täältä suskilta (serkku-kämppikseni) pitkä matka, meinaas Heinola sattuu olee kirjaimellisesti naapurissa. :D Ainakin niin lukee postiluukussa! phahaa.
Huvittaa kyl siltiki tää et jengii tulee heittää "etsä voi olla VAAN 18w" ja silti matkustelen lasten lipul. :D mut nii parhaat osaa olla muuntautumis kykysiä. ;D
Perjantaina ku faija tulee reissust haetaa se meitsi skoba ni ei tarvii enää seilaa noil fitun yleisil, hitto et on mennyhermot noide dösie vaihtojenkaa. aina on joku dösä myöhäs ni et myöhästyy sit seuraavasta tai sit vaihtoehtosesti oon 30min liian aikasin duunipaikal. :s skoottteriiiii sua odotetaan.<3 ois kyl nii jees ku sais jostai jonku kesä caaran käyttöö. :pp nii et jos sattuu olee ylimääräsii autoi takapihal ni voisin vuokrata halvalla kiitos!?!
Duunis on kyl ollu lepposaa. :pp on vähä eri meininki ku viime kesän. On noide kytkykauppojen menekki VÄHÄN laskenu. Muistan ikuisesti sen ku pistettii 7 rullakkoo (n.700 pakettii) menee ku nyt niit tulee hikisee 1. Njoo sit ollaa formatoitu palautus puhelimii ja lyäty niit koneelle. Kahvitaukoi on oikeestaa enemmän ku töitä. :D Vois kyl melkee jatkuu samallaisena, rupeen oikeestaa tykkää täst ku voi vaa zillailla ja jauhaa skeidaa. Työmatkat on vaa edellee liian pitkät. Toivon et vklp ois hyvät kelit. lähetään vähä heinolaa grillailee ja dokailee ja ottaa arskaa jos vaan mahdollista. Jossei ni joutuu sit hengaa sisätilois. :// Mut heinola kutsuu anyway. <: Ja niiin jos toi Mikael saa nyt sen prätkä kortin ni meitsi pääsee ajelulle wipii!
Mutta ehkä mä voisin jo lopetella tätä tekstii rupee taas olee ehkä skidii liikaaki (ei ainakaa huomaa et puhun paljon muutenki. :D)

Aijuu josta tuliki mielee erään ihmisen kommentti: "Yleensä sellasis ihmisit jotka puhuu paljon sanotaa et ne on hiljaa sillon vaa ku ne nukkuu mutku emma ei oo hiljaa sillonkaa" &lt;virne&gt;

Ainii nyt lähti emman terveellisen elämän tavan käynnistäminen! Puntti ja Rauta = SUKU ON PAHIN!


wippiaijeiii. <:Maanantai 11.06.2007 23:37

oioi kesäkesä.<3 viime viikko meni just zillisti. (: oikee jo kerkes tykästyy lomailuun. kuha vaa hengattii koko viikko heinolas. otettii arskaa ja d0kailtii. istuttii rantsus ja käytii vetää karaokee. ois voinu jatkaa tota vaikka koko kesän, vaikka noh ehkä tää on ihan hyvä tällee ihan vaa etten alkoholisoidu tästä enempää. :D
Pe oli vähä niinku meitsi läksisäiset ja la sit muutin itseni tikkurilaan kirjaimellisesti serkun NURKKIIN. :D Meitsil on oma nurkkaus tääl^^ Sain ajaa meiät Heinolast tänne wuhuu! Oli kyl vähä erillaist päästä Helsingin liikenteesee ku se et ajanu vaa Heinolas. :pp (autol siis) Mut eipä siin mitn ongelmii ollu. (: Oli khyl häröö ku tuli vastaa kaks vierkkäistä kääntyvää ku heinolas oo sellasii nähtykkää. :D
Eilen oltii Seranas piiiitkään aikaaan. (: Vähän oli Jees! Hitto et oli hullu se pieppi. :D Ois tosin pitäny olla aikasemmi liikentees nii et ois kerennyolee koko päivä mut oli kyl silti just jees. (:
Eksyttii vähä matkal. :D se ei tosin vaikuttanu aikatauluun meinaas oltas oltu muuten liian aikases ilta lippuun ku kokopäivän lipust ei ois ollu enää järkee maksaakkaa. :p
Tänää oli sit eka duunipäivä. Ei hitto et oli taas yht seikkailuu noide dösie vaihtojenkaa ku joutuu ny menee eri reittii duunii ku ennen ku asustelee tääl tiksis.
Perjantaina pääsen hakee mu skoban käyttöö ku faija tulee reissust. <:o) uus skoba siis tuli sen syykityn tilalle, joos oon tänne vahhdonnu siit kuinka se pöllittii(?)
Sen jälkee sit samantien ku saan vietyy sen skoban tallii ni lähtö Heinolaan viikonlopun viettoon! Hitto pitää toivoo et kelit ois hyvät, uhkailevat vesi sadetta. :<
Ainii onnistuin jopa viikon aikan saama ahullut rusketus raidat, o kyl ollu ihan tajuttoman lämpimät kelit ku kelaa et suomes ollaa. (:
Pöde voi paksusti ku serkkuseni vähän hoitaa sitä. :D ja kissa on fiiliksis ku pääsee nyt ulkoilemaa ku asustelee mummin ja ukin hoivis. <:
Palaamisiin, täytyy rupee skriivailee kuin tää meiän kämppis elämä luistaa! :D Eilen jo serkku pisti koodii et "syyhki emma serenast wc paperii" :DD Yhteiselämä siis alkakoon!

Niinjoo ja Hynttyyt yhteen maratooni alkoi jo kahella katsotulla jaksolla ja suvun radio asema suunnitelma on kehitteillä!


STUBU JA KORSTO ISKEE! &lt;virne&gt; emma&sanna huoh ja...(?)

jippei. <:Sunnuntai 03.06.2007 02:24

Joo oli kyllä ikimuistonen 18 wee synttäri viikko! Satttu ja tapahtu taas niin paljon kaiken laista etten ees muista enää puoliikaan. :D
Nojoo kaikki lähti kuitenki siitä päivästä kun se 18 tuli täyteen. Jännitin niin hullun kirjallisi et menin tyrii ne yhel virheel liikaa. Piti sit mennä vetää perseet rantaa. Sainpa jopa seuralaisiiki mut taisin olla ainut kännissä. :D Nojoo siinä sit istutii penkil rantapuistos ja kuunneltii vieres olevan konsertin biisei. Kohta tuli tajuton ryminä, eka rupes kelaa et kuka hitto tääl laittaa tähän aikaa vuodesta ilotulituksia mut kohta kaatu suoraa siihen vieree iso puu. No onnistuin sitte pääsemään tämän jutun ansioista kahen päivän eteläsuomen sanomiin ja kolmantena päivänä Ilta-Sanomiin. Topi Sorsakoskenkaa samaan juttuun, ja viel etusivulle. :D taino etusivulla oli otsikko ja sisältä löyty meitsin kuva.
Vedin siin sit hienon putken, 6pv dokasin. Dara sen mukanen. :|
Keskiviikkon oli tarkotus lähtee Lahtee mut kusi se homma sit ja no mentii sinille dokailee. <: torstaina sit dokasinki jonku pummin kaaa. :D ja nmo matkustin kännissä Helsinkii. Frendit tuli hakee mut stadist ja mentiis it niidekaa meiän Stonee.
Perjantain pidettii varsinaiset bileet meil himas. Ja niin sain Nisseltä ihan tajuttoman mageen synttäri lahjan, kiitos siitä vielä.<3 Sain muilta myös kaikkee kiwaa, kiitokset ja kiitos kaikille jotka oli läsnä. :) No se ilta meni sit ton baari reissun kohil vähä vituiks mut oli sillee iha jeesh. No la dokattii faijal ja lähetti Helsinki Clubille! Oli ihan vitun jees mesta. Sinnekki ois joutunu ikeesti venaa 6 vuotta et ois ikä riittäny, k-24 mut parhaat pääsee. <;
Sunnuntaina kotiin pitää itteeni kasas klu käytii kummeil safkaa ja illal oli pakko ottaa pari tasottavaa. Oli niin sekava olo etten enää tiennyoonko kännis vai darras. :SD
Niin ja maanantaina sit tietty kouluu. Oli kyl nii vitun heikko hapii kokov iikon et huh. Pääsin sit darras kirjalliset läpi mut inssi sit tyriki ku oli nii sekasin. :s
Piti rupee apsolutistiks mut no mentii sit perjantaina 25pv Jossunkaa Tukkarii vetää karaokee ja siin samas sit vähä juhlittii Tuomaksen 18w synttäreitä. <:
Tää viikko meniki sit nopeesti. Koulus viimiset rytistykset. Vikat kuvaukset ja editit ja videot valmiiks.
Torstaina tuli Tumpinkaa nätitsti kummallekki kortit wuhuu ja niin oli siinä sitte vikapv enää kouluukaa. <: Todistus oli aikas hyvä. :) Taino parempiki vois olla mut tosi hyvä kuitenki varsinki ku täs on viimiset vuoden menny skole iha penki alle.
3 x 2, 4 x 3 ja 12 x 4 (:
Torstain otettii sit luokkalaistenkaa siin skidii ja eilen vedinki jonku randominkaa perseet. :D Tontsa pääs lomille, lähtivät Jossunkaa meiänkaa sit tukkarii. <:
Tänää potenukki tajutonta darraa ja TISKANNU. On päässy tää kämppäki menee sellasee kuosii et en voi uskoo itekkää. Mut joskus se stressi vaa ottaa kokonaa valtaasa nii ettei enää yskin kertasesti vaa jaksa mitään.
Vklp mutsi tulee hakee pois ja sit muutto serkulle tiksii. En mee nyt sinne vartijaks, meen viime kesän duuni paikkaa, se on ni jees ku voi alottaa ja lopetta ajust sillo ku haluu ja saa lomaaki. :) kuukaudeks siis töihin ja sit lomaa.<3
Tässä nyt näin pikasesti tiivitettynä viimi ajan tapahtumia. :D

Niijoo ja tänää aamul kaikki soitteli vuorotellen et joko oon kerenny kolarin ajaa. :D tos oli joku ajanu pahan kolarin viime yön. :// R.I.P

5 <:Perjantai 11.05.2007 00:45

Mut niin, kyl se tuntuu vaa niin oudolta. :o oon siitä asti laskenu kuukausii siihen, et täytän 18 ku kevin sen iän saavutti, ja nyt siitä on 1v 8KK itseasias vähän enemmänki. :o
Sitä rupee väkisinki miettii tai no, onhan näitä mietittykki vaikka kuinka kauan sitten, että Mitä on aikuiseksi tuleminen?
Ei se oo se ikä vaan se henkinen ikä. Sehän nyt on selvää mut, mikä määrittelee henkisen iän tai sen että on henkisesti aikuinen? Joskus sitä luuli että aikuiset ei tee virheitä ja aikuiset osaa ajatella fiksusti. Nykyään oon toista mieltä. Tai niin riippuu siitä mikä se "aikuinen" on ?
18 pitäs tuntuu jotenki oudolle isolle jutulle. No kylhän se jännittää ja sitä odottaa ihan vaan koska sitä on niin kauan odottanu ja nyt se sit tulee: Virallisesti "aikuinen".
Mahollisuus omaan asuntoon, käydä baareissa, ostaa tupakkaa ite, polttaa kotona, lähtee baanalle ilman porukoiden huutoa...ja no ottaa vastuuta. Mut entä jos sen kaiken onki tehny jo?
No vastuuta tulee aina lisää ja ei tarvii olla enään riippuvainen kenestäkään. Ainakaan samalla tavoin ku aikasemmin. Mutta se taas ettei oo enään vanhempien vastuulla tarkottaa sitä et loppujen lopuks onki yksin. Tai no ainakin monessa asiassa. Kuka muka maksaa laskut puolesta sillon ku niitä ei ite saa maksettua? Tai yleensäkkin se ettei voi enää olettaa että joku hoitais ne omasta puolesta. Tottakai ja tietenkin henkinentuki ja se että tietää et vanhemmat auttaa aina kun on tarvis säilyy siltikin.
Toisaalta, onhan tässä melkeen vuos jo eleltykkin niin että joutuu ite ottamaan vastuun kaikesta paitsi "virallisessa" merkityksessä.
Aina ne on ne omat plussat ja miinuksensa, mitä sitä turhaa jännittää? Jotenki se vaan et tuntuu ku siitä ois vasta ihan vähän aikaa ku notku jossai kontulan odekal 12weenä ja mietti et ku täyttäs jo kohta 18. Ja nyt, tässä sitä ollaa, viiden päivän päässä täysikäsyydestä.

6 yötä. <:Keskiviikko 09.05.2007 16:18