IRC-Galleria

wippiaijeiii. <:Maanantai 11.06.2007 23:37

oioi kesäkesä.<3 viime viikko meni just zillisti. (: oikee jo kerkes tykästyy lomailuun. kuha vaa hengattii koko viikko heinolas. otettii arskaa ja d0kailtii. istuttii rantsus ja käytii vetää karaokee. ois voinu jatkaa tota vaikka koko kesän, vaikka noh ehkä tää on ihan hyvä tällee ihan vaa etten alkoholisoidu tästä enempää. :D
Pe oli vähä niinku meitsi läksisäiset ja la sit muutin itseni tikkurilaan kirjaimellisesti serkun NURKKIIN. :D Meitsil on oma nurkkaus tääl^^ Sain ajaa meiät Heinolast tänne wuhuu! Oli kyl vähä erillaist päästä Helsingin liikenteesee ku se et ajanu vaa Heinolas. :pp (autol siis) Mut eipä siin mitn ongelmii ollu. (: Oli khyl häröö ku tuli vastaa kaks vierkkäistä kääntyvää ku heinolas oo sellasii nähtykkää. :D
Eilen oltii Seranas piiiitkään aikaaan. (: Vähän oli Jees! Hitto et oli hullu se pieppi. :D Ois tosin pitäny olla aikasemmi liikentees nii et ois kerennyolee koko päivä mut oli kyl silti just jees. (:
Eksyttii vähä matkal. :D se ei tosin vaikuttanu aikatauluun meinaas oltas oltu muuten liian aikases ilta lippuun ku kokopäivän lipust ei ois ollu enää järkee maksaakkaa. :p
Tänää oli sit eka duunipäivä. Ei hitto et oli taas yht seikkailuu noide dösie vaihtojenkaa ku joutuu ny menee eri reittii duunii ku ennen ku asustelee tääl tiksis.
Perjantaina pääsen hakee mu skoban käyttöö ku faija tulee reissust. <:o) uus skoba siis tuli sen syykityn tilalle, joos oon tänne vahhdonnu siit kuinka se pöllittii(?)
Sen jälkee sit samantien ku saan vietyy sen skoban tallii ni lähtö Heinolaan viikonlopun viettoon! Hitto pitää toivoo et kelit ois hyvät, uhkailevat vesi sadetta. :<
Ainii onnistuin jopa viikon aikan saama ahullut rusketus raidat, o kyl ollu ihan tajuttoman lämpimät kelit ku kelaa et suomes ollaa. (:
Pöde voi paksusti ku serkkuseni vähän hoitaa sitä. :D ja kissa on fiiliksis ku pääsee nyt ulkoilemaa ku asustelee mummin ja ukin hoivis. <:
Palaamisiin, täytyy rupee skriivailee kuin tää meiän kämppis elämä luistaa! :D Eilen jo serkku pisti koodii et "syyhki emma serenast wc paperii" :DD Yhteiselämä siis alkakoon!

Niinjoo ja Hynttyyt yhteen maratooni alkoi jo kahella katsotulla jaksolla ja suvun radio asema suunnitelma on kehitteillä!


STUBU JA KORSTO ISKEE! &lt;virne&gt; emma&sanna huoh ja...(?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.