IRC-Galleria

<:Perjantai 29.06.2007 02:02

Juuno la sit dokasinki koko jussin eestä kaljaa ja enkä ees ollu kauheemmin kännis. :D tai sit oon vaanniin hyvä et osaan kontrolloida itteeni niin hyvin vaikka ei tuo kalja samalla tavalla päätä sekottakkaa ku viina^^
Nyt oon täs tän viikon viettäny "luksus elämää" kissojen kanssa! Oma talo, piha, grilli, sauna ja AUTOOOH.<3 vittu et itken leipää ku mummijaukki tekee come backin, tykkään niin asuu yksin ja se et saa ajella autolla joka paikkaa on nii luksusta.<3 Tää on kyl niin paras keksintö, tää ukin soitin, miten sen selittäs mikä tää on? Voi kuunnella musaa täysil mis vaa 30metrin säteel tost laitteesta kunnon kuulokkeil. Ihan loistava. Kauheemmi kerenny täs datailee mitä nyt duunis käyny välil ajan vietteeks gallerioimas. :D mut nyt kelasin sit tulla vähä datailee, vedelleen creme bonjou valkosipuli levitettä patongin päällä ja kuulokkeet korvilla = LUKSUSTA. voisin elää tällee aina. (:
Huomen vietellään tääl parin duuni kaverinkaa grilli bileit ja sit myöhemmin varmaa suunnataa stadiii baarii uskoisin. La vietetään mun ja sannan uusinta synttäreitä + janin synttäreitä joita ei oo viel keretty juhliikkaa. <:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.