IRC-Galleria

OLKAA IHMISET SAMPOPANKIN ASIAKKAITA! Lauantai 30.08.2008 14:32

Nyt tuntu et oli oli vikatikki. Jo ennen mitään fuusioitumisia oon saanu AINA tapella sen pankin kanssa. Oisin vaihtanu jo vuos sitte pankkia mutta, sen lisäks että Sampo ei osaa toimia niin se on myös rosvo. 250e opintolainan siisrtämisestä toiselle pankille. Eli toisin sanoen - en ole pystynyt vaihtamaan pankkia. Oon tän kesän aikana ottanu 2 kertaa pika vipin vaan siks, etten oo saanu nostettua mun lainaa pankin sekoilun takia, mutta tää aamu oli jo kaiken huippu !

Takana on pitkä, työntäyteinen viikko. Olin luvannu lähteä laulajatar ystävääni tukemaan idolssiin osallistumisessa. Tätä varten olin eilisen illan töissä ja toivoin vapaaksi la ja sunnuntai vuorot. Heräsin aamu 6. Todella väsyneenä, mutta valmiina lähtöön. Korkkarit jalassa, ison treeni kassin kanssa kävelin keskustaan. Sielä olin nostamassa rahaa, jotta lähden bussilla städiin.

Joo en sit nostanu rahaa, enkä sit myöskään lähteny mihinkään ! miksi ? Pankin takia tietenkin. Ystävämme Sampo ei suostunut antamaan mulle rahaa. Kyllä kortilla pystyy maksamaan, mutta rahaa ei saa ulos.

No sitten tähän Heinolan (vitun) hyvään liikennepalveluun. Juniinhan voi maksaa kortilla, kuten myös asemalta voi ostaa lipun. Mutta meillähän ei täälä liiku muu kuin tavarajuna (vitun hienoa) ja bussiin ei voi maksaa electronilla/masterilla. Keksin että ärrällä kaiketi myydään matkahuollon lippuja.
Olin torilla pyörinyt jo tunnin ja marssin sitten ärrän tädin luokse jolta sain vastaukseksi "sä tarviit varaus numeron siihen". Jaahas no eikun soittamaan sitten sitä. Luurin toisessa päässä nainen kysyi "mille päivälle lippu tulee" -tälle. "siinä tapauksessa en voi laittaa sitä sulle. osta bussista".

Se siis siitä....en saanut lippu ja jouduin kävellä takasin valtavan kassini kanssa nöyrästi kotiin.
Jäi siinä sitten kaverin tukemiset...serkulle pitäs päästä tukka kynimään ja tarkotus oli käydä kotonakin moikkaamassa perhettä ja mahdollisesti lainaamaan autoa. Muista taaskaa millon ollu Helsingissä. Kai pari viikkoa sitten(?) Tosin sillonkaan oo himassa käyny ollenkaan. Mutta ei, mä en pääse täältä mihinkään!

Kiitos Sampo, Matkahuolto ja Heinolan liikenne - uljas ratsuni, toisinsanoen skootterini on vielä olemassa mikäli, se suostuu vielä lähtemään liikkelle pitkän seisomisen jälkeen. Vitun hienoa.

Nyt soitto pikäpuoliin Osuuspankille keskustelemaan onko mitään tehtävissä, jotta saisin siirrettyä tilini heille. Jonka lisäks: EMMA KAUPUNGIN VALTUUSTOON ! vittu tänne saatanan käpykylään ois aika saada edes se "kiskobussi" eli jonkinlainen raideliikenne KIITOS !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.