IRC-Galleria

8 pv takana ja 2 vielä edessä! Tänää rupes jo siinä kassalla istuessa kelaa et "ei vittu nyt jotain muuta ajateltavaa ku duunia". Kyl täs taas niinku tajuaa ihan oikeesti niiden vapaapäivien merkityksen = saa edes hetkeks ittesä "irti" tai kauemmas siitä työstä. No mutta pari päivää enään. Sit alkaaki kauan odotettu viikonloppu !
Perjantaina suoraan stadiin ja kattoo Basic Elementtiä wipii ! Lauantaina kunnon lavatanssi pirskeet ala Optipari ja sunnuntaina hakee auto ja näkee kavereita, joita ei syystä jos toisesta ole nähnyt varmaan vuoteen. :< mutta sillon nähään ihanaa !<3
Aika menee nopee. Nyt on taas se aika kesästä kun mua pyydetään kissan vahdiks. Tai siis oikeestaan tarjoudun. Tosin tänä vuonna meneeki niin että haen auton ja kissan ja tullaan tänne heinolaan. Mutta helsingin päässäkin, on siis kämppä vallotettuna wipiaijei. Tosin vaan sen reilu viikon josta kerkeen sen sunnuntai yön ehkä vaan oleen sielä (riippuen siitä lähteekö Ilosaareen seuraavana vklp:na vai järjestääkö grilli-istujaiset). Ma vasta ilta vuoroon ihanaa ! Mutta niin siis Ilosaaresta puheen ollen - kävin ostaa uudet sulat! Katotaan saako niitä käyttöön. 8)

...sitten taas asiasta kukkaruukkuun = nyt tais tulla oikeesti kunnolla sellai ekan kerran että;
Miks (vitussa) suomen pitää olla niin pieni maa (?)
"Hei eksä tiedä kuka mä luulen olevani ?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.