IRC-Galleria

:<Perjantai 30.05.2008 16:43

surkeuden surkeus. koko kone ihan sekasin. Älkää avatko missään nimessä vahingossakaan mitään linkkejä jos saatte "ootsä tos kuvassa" tms viestin msn. ite hölmönä menin sen avaamaan ja nyt koko kone ihan totaalisesti sekasin. :<

Nyt se kesä"loma" - no koulun osalta loma - alko. Wippiii. Outo tunne jäädä heinolaan kesäks. Varmaan ekan kerran ihan kunnolla, tuli sellai fiilis et "mä en asu enää helsingissä".
Ei sitä oo oikein sellai tajunnu kokonaan, jotenki aina on vaa kelannu et mä "vaan" opiskelen tääl.
Grönroos heitti että "noniin nyt sä sitten hämäläistyt. varo vaan käy viel samanlailla ku mulle" ja naureskeli siihen. Niin Grösseki on helsingistä tänne muuttanut ja jääny sitten tänne.

Tänää ku kävi kattoo päättävien opiskelijoiden juhlaa, kävi miettimään sitä kun ite on siin samassa tilanteessa vuoden päästä. Mietti että mitkä vaatteet mul on päällä, miltä mä näytän sinä päivänä. Keiden välissä mä seison kun mennään eteen kukitettavaks. Ja kuinka paljon sitä tulee sitte itkettyä.

Sini joskus viime vuonna mainitsi siitä, että mitä tapahtuu kun kaikki lähetään erilleen. Minä kauheena herkkisenä rupesin itkua vääntämään. Ei sitä ollu tollasii ees miettiny. Menny vaan siin hetkessä koko aika. Mut totta se on...vuoden päästä pitääki hyvästellä kaikki ja ei jättää taakseen pelkästään Salpaus vaan paljon enemmän. Toisaalta tekee ihan hyvää miettiä joskus tollasia, sitä osaa arvostaa näitä hetkiä toisella tapaa. Tuntuu sille että ONNEKSI on vielä vuos jäljellä.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.