IRC-Galleria

huhhuz. <3Lauantai 14.06.2008 00:43

Oli kyl sellai viime vklp et HUHHUHZ ! Ihan paras.<3

Nyt on väsymyksestä ihan sekasin. Nää ilmat ! ja tänää heränny duuniin siin vähä ennen kuutta. Huomen kans aamuun ja duunin jälkeen illalla suoraan kohti dickursby till serkku's hemma ! (hyvä suomi ruotsi enklanti sekotus).

Tajusin että oon jättäny jotain kirjottamatta: Synttäreistä nimittäin - sain ihania lahjoja kiitos niistä hirveesti ! <3 Ihanaa oli myös se että olin ollu kipeenä ja ryytyny täälä koko viikon ja sit tuli ihanat ihmiset piristää mun päivää. :)
Ja en dokannu 19 w ! Joka vuos kelannu et vois olla dokaamatta ettei mee taas tyriks. 18wee oli kyl loisto bileet (bile viikko suorastaan :D), juhlittiin tänki vuoden eestä. Nyt otettii sit väli vuos ja ens vuonna entistäki isommat partyt !

Ja JEEEEE ! päätin vikoista ja ainoista masseista lähtee RMJ ! :D Se tuntunu jotenki "vainoovan" mua koko aika niin nyt päätin et vittu oksatpois ja menoks ! Auton haens sunnuntaina lainaan, niin että kerkeän töistä sinne ja vielä takaskin. Ostin tänään sellasen fitun mini teltans (ust asialliallinen festari teltasks) ja jipii IHKA OMAN kylmälaukunkiii ! :D
Liput on enää vaaramatta. Niitä näytti olevan vielä hyvin jälellä. En oo uskaltanu vielä varta kun en oo viel täysin päättäny että otanko kahen vai kolmen päivän liput. :o Kolmenpäivän haluis mut katotaa saanko vaihettuu mun torstain vuoroo aamu vuoroks - ei menis niin myöhään sinne pääseminen.


Vois koittaa suunnata nukkumaan. Viimiset 3 tuntii oon ollu jo ihan koomassa ja tässä ollaan yhä.

JIPJIPJIP ! &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.