IRC-Galleria

Helle ja Jack Daniels Tiistai 30.06.2009 01:49

Vitsi kun on suu ja nenä täynnä hiekkaa kun on viettäny kuus tuntia rannalla ja tuli vähän nälkä. Ollaan jo aika hyviä vaikka itse sanonkin, kiitos kivan auringon joka on jaskanu paistaa jo monta päivää mut hei me ollaan nuoriso kaikki kasvaa lapset varttuu virheist oppii ja kokemus karttuu! Eli kohta on jo aika siirtyä brasilian maajoukkueeseen, kykyjenetsijöitä tuomisjärvelle odotellaan.

Fisherman's Friendit ovat tulleet hyvin tutuiksi lähiaikoina, kun sitkeä flunssa(?) on vaivannut kurkkuani jo pidemmän aikaa ja sen vuoksi ääneni on vaihdellut viimepäivien ajan vihaisen darth vaderin ja itkuisen 11-vuotiaan pikkuskidin välillä. Tällä hetkellä olen vinkuva koiranpentu, mutta toivon mukaan huomenna taas oma david hasselhofmainen itseni.

Pahoittelut kaikille lukuisille faneille, että vhau-bisnes on näin kesäaikaan hieman jäissä johtuen salaseuran jäsenten aktiivisuuden puutteesta. Kaksi kolmasosaa miehistöstä nääs käy ihan oikeissa töissä ja oma aikani kuluu pääsääntöisesti kynsien pureskeluun, joten olemme varattuja. Nöyrästi vinkumalla ja kärsivällisesti odottamalla on kuitenkin mahdollista hankkia itselleen jokin kappale erittäin cooleja t-paitojamme myös heinäkuun aikana. Order now! tarviin rahnaa.

Tiedoitus Muodolle ja Jaketzulle kun ette oo nyt mesessä: meiän treenikämppä on viikon päästä valmis!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.