IRC-Galleria

Evil masterplanPerjantai 04.09.2009 16:06

Oli tosiaan koko viime viikon vähän tekemisen puutetta kotona maatessani niin päätin toteuttaa kulttielokuva The Stingin (also known as Puhallus) innoittamana, tarkoin valmistellun ja äärimmäisen monimutkaisen pyramidihuijauksen: "The Evil Masterplan"
Tätä kyseista kusetustahan olemme herra Muodon kanssa valmistelleet tarkoin ja salassa jo vuosia ja nyt koin oikean hetken koittaneen ja kostoni tuli olemaan hirmuinen.

Lähetin eräälle tietylle tyranni-yritykselle sähköpostin muodossa pienen nootin ovelana tarkoituksenani saada miljoonakorvaukset tai vaihtoehtoisesti tonneittain sipsiä koko loppuelämäkseni.

Tuotteennimi: Taffel Sips

Palaute:
"Ostin Jyväskylästä Siwa-lähikaupasta otsikon mukaisen megapussin
perunalastuja. Avatessani pussin, huomasin että noin kolmasosa sipseistä
oli palaneita tai muuten vahingoittuneita (murentuneita) ja syömäkelvottomia. Tämän johdosta ostokseni olikin pettymys ja pussi päätyi karusti roskiksen pohjalle.
Arvostan brändiänne mitä suurimmissa määrin ja olisin kovin kiitollinen jos
Taffel voisi tulevaisuudessa välttää vastaavanlaisia ongelmia, jottei
kuluttajalle synny tuotteestanne vääränlaista kuvaa tai muuta mielipahaa.
Kiitos."

Aattelin tän jälkeen, että ok tää nyt oli jo niin törkeän pahaa kuraa, että ei todellakaan mene läpi, selvyyden vuoksi, en vitussa siis ollut ostanut viallista tai viatonta sipsipussukkaa, mutta eikö muka oo ihan loogista että välillä niistä löytyy jotain palaineita sipsejä muutama?
Mutta hahahha parasta on, että Firma lankesi katalaan ansaani ja pari päivää sitten sain kirjeen Taffelilta, no en nyt ihan tuhansia laatikoita saanu sipsiä korvaukseks kärsimyksistäni, mutta kupongin jolla saa ärrältä kolme megapussia sibaa tai vaihtoehtosesti jotain pyttipannua :>
Success again.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.